Το σύμπαν μας είναι ένα Διαδίκτυο -Η Ζώνη του Ωρίωνα στη motherboard ενός Laptop αλλά και στις Πυραμίδες των Μάγια και της Αιγύπτου

Αν θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια για αυτήν την πραγματικότητα, πρέπει να εξετάσουμε την τεχνολογία που χρησιμοποιούμε, επειδή είναι ένα φράκταλ της ευρύτερης εικόνας. Λέγοντας Φράκταλ εννοούμε μια αντιστοιχία σε σμίκρυνση που τείνει στο άπειρο.

Πάρτε ξεχωριστά ένα φορητό υπολογιστή και ρίξτε μια ματιά στη μητρική πλακέτα… μοιάζει σαν να έχει πόλεις όπως αυτές πάνω στη γη ενώνονται με αυτοκινητόδρομους και ο αυτοκινητόδρομος σε άλλες πόλεις περνάει γύρω από αυτές. Αυτό που προτείνω είναι ότι η μητρική πλακέτα είναι ένα φράκταλ της μητέρας γης.

Η μητρική πλακέτα είναι ένα φύλλο πλαστικού που κατέχει το σύνολο του κυκλώματος για τη σύνδεση των διαφόρων στοιχείων ενός συστήματος ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Αυτό θα σήμαινε ότι η γη είναι σαν ένα μέρος υπολογιστή που κρατά το κύκλωμα για να συνδέονται τα διάφορα συστατικά μεγάλων βιολογικών ή πλανητικών, ή γαλαξιακών συστημάτων υπολογιστή.

Νομίζω ότι οι πυραμίδες θα μπορούσαν να είναι γιγάντιοι δορυφόροι που συνδέουν τη γη με το γαλαξιακό διαδίκτυο (όχι σαν το κανονικό διαδίκτυο μας… ίσως περισσότερο σε επίπεδο οργόνης).

Θα μπορούσαμε να δούμε αυτό τον τρόπο, επίσης, η μητέρα Γη είναι η μητρική πλακέτα, οι άλλοι πλανήτες είναι τα άλλα εξαρτήματα του υπολογιστή (ίσως οθόνη, ηχεία, κάρτα γραφικών, σκληρός δίσκος, κλπ)… και ο ήλιος θα μπορούσε να είναι η πρίζα στον τοίχο…

Αλλά περιμένετε! Υπάρχουν πολλά αστέρια όπως ο ήλιος μας, όπως ακριβώς υπάρχουν πολλά σπίτια με βύσματα σε αυτά και πολλοί πλανήτες παντού όπως ακριβώς υπάρχουν πολλοί υπολογιστές… Πρέπει να υπάρχει και να είναι ένα internet που τους συνδέει όλους…
Επίσης αν η γη είναι μια μητρική πλακέτα, τότε αυτό τι σημαίνει ότι κάνει η ανθρωπότητα;
Ποιος ο ρόλος της ανθρωπότητας σε ένα τέτοιο σύστημα;

από το δωρεάν E-book Orgonite City

Να προσθέσω επίσης το επίσης Φρακταλικό, το Ερμητικό «Όπως πάνω έτσι και κάτω» και να θυμίσω ότι από την φωτογραφία λείπει η τρίτη ομοίωση που είναι οι Πυραμίδες της Αιγύπτου.

Αν συγκρίνουμε και τις τρεις φωτογραφίες τότε βλέπουμε τη ζώνη του Ωρίωνα.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s