Kατηγορίες
Ενημέρωση Σημεία των...εποχών μας

Αν είσαι τρομοκράτης, διάβαινε…

Το επίπεδο της αντίληψης του μέσου Έλληνα έχει φτάσει υπό το μηδέν, τελικά τα ΜΜΕ είναι πιο ισχυρά και από πυρηνικά όπλα, έχουν υπνωτίσει πλήρως τον επικίνδυνο Έλληνα βαμπίρ ψηφοφόρο και η χώρα ετοιμάζεται να περάσει σε ακόμη χαλεπότερες εποχές.

Ένας Ρωμανός, ψεύτο-επαναστάτης, τρομοκράτης, ληστής και μέλος εγκληματικής οργάνωσης, εγγονός του Νάσιουτζικ, αναθρεμμένος στα βόρεια προάστια αττικής, εκεί που κατοικούν Βαρδινογιαναίοι, Αγγελοπουλαίοι κ.α., κατάφερε να φέρει τρεχάλα τον Υπουργό από το εξωτερικό, να υπογράψει σχετική νομοθετική ρύθμιση για να πάει το ¨καλόπαιδο¨ να σπουδάσει.
Θέλει να μορφωθεί λέει… να γίνει επιστήμονας, να βοηθήσει την κοινωνία, χρωστάει ένα μάθημα ακόμη, τον ¨τσελεμεντέ του αναρχικού¨ και μετά θα κάνει πρακτική στους «πυρίνες της φωτιάς» για να μαζέψει και αυτός την σχετική προϋπηρεσία, ώστε να τον δούμε σε καμία δεκάρια χρόνια, αριστερό ηρώα και βουλευτή, σαν τον Μανώλη Γλέζο ας πούμε, και τους άλλους Τζε Γκεβάρα της αισχρής γενεάς του πολυτεχνείου (για αυτούς που πολιτεύτηκαν).
Ένας «Έλληνας» Πρωθυπουργός, ή Υπουργός να τρέξει ένα πρωί στο γραφείο του να υπογράψει μια νομοθετική ρύθμιση για τις οικογένειες αυτών που αυτοκτόνησαν από την δική τους λανθασμένη πολιτική δεν έχει υπάρξει. Ούτε για τα παιδιά που δεν έχουν πετρέλαιο στα σχολεία τους, ούτε για τις οικογένειες που Δεν Έχουν Ηλεκτρικό, ούτε για αυτούς που χάνουν την περιουσία τους από τις τράπεζες, ούτε, ούτε ούτε ούτε ….!
Για ένα Τσογλάνι όμως, ολόκληρη η βουλή είναι στην υπηρεσία του, μην τυχόν πεθάνει και από την απεργία πείνας που κάνει τόσες εβδομάδες και χάσουμε τον επαναστάτη του καναπέ!
Κοντεύει μήνα νηστικός και γράφει και διαβήματα. Ήθελα νά ήξερα, έχει μείνει ποτέ κανένας έστω 10 μέρες νηστικός και ¨απότιστος¨, για να καταλάβει ότι δεν θα βλέπει μπροστά του όχι για να γράψει κείμενο, αλλά ούτε για να περπατήσει.
Αλλά βέβαια αν είσαι αριστερός κάνεις «Μουσουλμανική Απεργία Πείνας Αριστερών» δηλαδή Μ.Α.Π.Α., δεν τρως από την ανατολή μέχρι την δύση και το βράδυ delivery. Ο ΣΥΡΙΖΑ βέβαια καλύπτει νομικά τον νεαρό ΒΡώμα-νό, αφού δικηγόρος του είναι η κ. Κωνσταντοπούλου, όπως νομικά καλύπτει και το Πακιστανικό Όρκ, τον βιαστή της Μυρτώς, που ζητά με θράσος από όλους τους Έλληνες να δείξουν αλληλεγγύη σε τέτοια αποβράσματα. Τον ¨Ρωμανόφ¨, ο Τσιπραλέξης πήγε να τον επισκεφτεί, για την Μυρτώ και την οικογένεια της βέβαια ούτε κουβέντα, μην είμαστε και ρατσιστές!
Είναι και της μόδας τώρα….! Για να μην πω ότι είναι φασίστες όσοι μιλούν Ελληνικά, σύμφωνα με την μελλοντική Υπουργό παιδείας & Συνωστισμού, κ. Ρεπούση. Μα θα μου πείτε η ΔΗΜ.ΑΡ. δεν θα μπει την βουλή, πως θα γινει Υπουργος η ¨Συνωστισμένη¨. Ε και; Οι βουλευτές της θα μπουν, τι στο καλό έχει δωρίσει ο Κουβέλης στο Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο Ελλάδος (Κ.Ι.Σ.Ε.) 98 ακίνητα, θα τα βολέψουν τα παιδιά του.
Βγαίνουν και τα βίντεο φωτιά που ο Αντωνάκης καλεί τον Παναθηναϊκάκια να Γ@μήσει και δείρει το κόμμα που του ρουφά τους ψηφοφόρους του, στο όνομα της ¨θεότυφλης¨ δικαιοσύνης. Κανείς δεν κουνιέται όμως, διότι αυτοί δεν είναι Ρωμανοί, δεν έχουν καλάζνικοφ, είχαν μόνο νόμιμες κυνηγετικές καραμπίνες και ένα φανταστικό οπλοστάσιο που δεν βρέθηκε ποτέ, στην Χώρα του Ποτέ. Σαν τα χημικά του Σαντάμ ένα πράγμα, που ακόμη τα ψάχνουν.
Το άσχημο είναι τελικά πως μερικά πλουσιόπαιδα, θέλουν να γίνουν επαναστάτες, σπάζοντας ιδιωτικές περιούσιες, καίγοντας Ελληνικές σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα κατά του συστήματος ενώ στην πραγματικότητα είναι οι πιο πιστοί του υπηρέτες. Οι ¨φτιαχτοί Ρωμανοί¨ και λοιπές επαναστατο-συμμορίες του καναπέ, της πιστωτικής κάρτας και του I phone, υπάρχουν για να μπορεί η κάθε χουντική κυβέρνηση να παραμένει στην θέση της παίρνοντας ολοένα και πιο αυστηρά μετρά εις βάρος του Έλληνα, στο όνομα της ανύπαρκτης τρομοκρατίας των ¨ψευτοεπαναστατών¨.
Όποιος θέλει να γίνει αληθινός επαναστάτης και έχει πρόθεση να πολεμήσει το σύστημα πραγματικά, ας ανεξαρτητοποιηθεί ενεργειακά, διατροφικά και υλικά και τότε θα καταλάβει το μέγεθος της επανάστασής του.

ΠΗΓΗ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s