Kατηγορίες
Αυτοεξέλιξη Πνευματικότητα Υγεία Ψυχολογία

Η δονητική της Ψυχικής ενέργειας και οι απώλειές της

Η δονητική της Ψυχικής ενέργειας και οι απώλειές της. Τι μπορεί να σημαίνει όλο αυτό και πως επηρεάζει εμάς αλλά τελικά και όλο το πλανητικό περιβάλλον ?

Η ψυχή είναι δόνηση και μορφή ενέργειας η οποία δεν χάνεται αλλά μεταβάλλεται ανάλογα τη στάση της. Δηλαδή αν είναι γεννημένη και ζει εδώ έχει τη μορφή ανθρώπου, ενώ όταν φεύγει από το σώμα ταξιδεύει ανάλογα στον άλλο κόσμο, 4ηδιάσταση μέχρι την ώρα της επαναγέννησής της.
Όμως η ψυχή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στη γη έχει απώλειες και χάνει τις δυνάμεις της .
Κάθε άνθρωπος λοιπόν κατά τη γέννησή του έρχεται εδώ με μία αποστολική ψυχή. Μία ψυχή που θα αναλάβει τον ρόλο της μετά το 21ο έτος της ηλικίας μας. Τα ψυχικά χαρίσματα ( είτει γνώσεις ) που βγάνουν στην επιφάνεια σχεδόν από τα πρώτα χρόνια του ανθρώπου και ο τρόπος που θα αντιμετωπιστούν από τον περίγυρο- περίγελο είναι αυτά που θα καθορίσουν τον δρόμο της ψυχής. 

Αν η ψυχική χαρισματική διαδρομή χλευαστεί ή αποκοπεί ως διαδρομή μέρα από ένα κοινωνικό στάτους αρχίζει η ψυχική απώλεια και η ψυχική αποδυνάμωση. Όσο περισσότερη ψυχική απώλεια έχουμε τόσο πιο ευάλωτοι γινόμαστε σε χρόνιες παθήσεις. Γιατί το σώμα εξασθενεί χωρίς το ψυχικό σθένος. Το σώμα νοσεί βαρύτατα όταν υπάρχει ψυχικό άλγος, το οποίο δημιουργείται από τα στερεότυπα του εγώ.
Έτσι ο άνθρωπος απομακρύνεται από την Πηγή του Ψυχή και γίνεται έρμαιο των ασθενειών.
Ο Θεός μας έστειλε εδώ για να βιώσουμε με την ψυχή μας τον δρόμο της, όπου με οδηγό εκείνη τείνουμε να έχουμε απόσταση από τον θάνατο και την ασθένεια. Ο Θεός μας περιμένει όλους να πατήσουμε τον θάνατο και να περάσουμε κάτω από το δεξί χέρι του Ιησού.
Όσο όμως η ψυχή μας δίνει μάχες για να επικρατήσει το εγώ, δεν μπορεί να βιώσει την αποστολική της διαδρομή. Την διαδρομή της αγάπης, αλλά βιώνει κομμάτια πόνου, θλίψης και τελικά πένθους – απώλειας. Όσο χάνουμε ψυχική ροή ενέργεια, γεμίζουμε με τοξικά δηλητήρια. Τα τοξικά δηλητήρια αποδυναμώνουν την ψυχή και την απομακρύνουν ολοένα από το σώμα. 

Κατά τη διάρκεια της ζωής η απώλεια της ψυχικής ενέργειας γίνεται σταδιακά, όσπου έρχεται κάποια στιγμή η απόλυτη αποκοπή και τότε η ψυχή φεύγει από το σώμα. Περνάει και βιώνει στρώματα κάθαρσης και επαναφόρτισης για να επιστρέψει στο ταξίδι της ζωής με σκοπό αυτή τη φορά να πετύχει.
Όπως καταλαβαίνουμε από όλο αυτό το κομμάτι, η ψυχή μας δεν κατοικεί ολοκληρωτικά στα σώματά μας, αλλά αποσπασματικά. Όταν καταφέρει σε έναν άνθρωπο ολόκληρη η ψυχή του να κατοικεί στο σώμα του θα πει πως το εγώ δεν υπάρχει πια και έτσι μέσα του κατοικεί μόνο ο Θεός. Όταν μέσα σε ένα σώμα κατοικήσει η ψυχή και ο Θεός το σώμα γεμίζει με φρεσκάδα και υγεία.
Στόχος λοιπόν σε αυτή τη χρονική περίοδο είναι να κατοικήσουν ολοκληρωτικά οι ψυχές μας στα σώματά μας και όχι αποσπάσματα αυτών. Γιατί η μεταβατική περίοδο όπου η ψυχή έφευγε και επέστρεφε τείνει να τελειώσει, αφού είμαστε πια στον Πνευματικό δρόμο του Υδροχόου που σημαίνει ότι τον πλανήτη θα τον κατοικήσουν μόνο Πνευματικά Όντα. 

Το κείμενο αυτό είναι στην ουσία η συνέχεια από τα 28 πρόσωπα της σελήνης όπου σταδιακά θα γίνει η διδασκαλία τους για να μπορέσουμε να καθαρίσουμε κάθε φορτίο της ψυχής μας και να της επιτρέψουμε να λάβει δράση για να σωθούμε τόσο εμείς αλλά να σωθούν και όλες οι γενιές που θα κατοικήσουν σε αυτόν τον Νέο Πλανήτη της Αγάπης.

Για να υπάρξει αγάπη θα υπάρξει μόνο με οδηγό την ψυχή και όχι τα ανθρώπινα – τοξικά μυαλά. Η ψυχή έχει μέσα της τον Θείο Έρωτα που την μετατρέπει σε αρχόντισσα και βασίλισσα. Τότε το «ως εν ουρανώ και επί της γης» θα γίνει πραγματικότητα και τότε ναι θα έχει γίνει το Θέλημά Του. 

Δωροθέα 
 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s