Πώς να είστε το δικό σας τζίνι και να κάνετε την κάθε επιθυμία σας να βγει αληθινή!

Πώς να είστε το δικό σας τζίνι και να κάνετε την κάθε επιθυμία σας να βγει αληθινή

Εισαγωγή

Έχετε σκοντάψει επάνω στο δικό σας μαγικό λυχνάρι. Τα μυστικά αυτού που κρατάτε στα χέρια σας, αποκαλύπτεται τώρα σε σας και η κάθε επιθυμία σας πραγματοποιείτε εύκολα. Δεν είναι ατύχημα το γεγονός που βρήκατε αυτόν τον θησαυρό. Καθοδηγηθήκατε από ένα εσωτερικό φως (του λυχναριού σας) που ξέρει πού να βρει και να σας καθοδηγήσει να βρείτε τις σωστές πληροφορίες στον ακριβή χρόνο που είστε έτοιμοι να το λάβετε. Οι άνθρωποι έχουν διαφορετικά ονόματα, για αυτό το εσωτερικό φως που μας καθοδηγεί όπως, η υψηλότερη δύναμη, υψηλότερος εαυτός, ο Θεός, η άπειρη νοημοσύνη, η καθολική νοημοσύνη, ο θείος κόσμος, το υποσυνείδητο, υψηλότερη συνείδηση και πολλές άλλες. Δεν είναι σημαντικό πως ονομάζουμε αυτό το εσωτερικό φως. Είναι σημαντικότερο να ξέρουμε ότι είναι πάντα μαζί μας, αποκαλύπτοντας απαντήσεις στις ερωτήσεις μας, και στέλνοντας μας την καθοδήγηση προς τη βελτίωσή μας.

Τα βασικά

Προτού αρχίσετε να φανερώνεται αυτά που η καρδιά σας επιθυμεί πρέπει να ξέρετε μερικά βασικά του σύμπαντος. Δεν θα χρειαστείτε πτυχίο στην κβαντική φυσική για να τα καταλάβετε. Είναι απλώς μερικοί απλοί νόμοι και κανόνες που χρειάζεται να έχετε υπόψη σας.

Καταρχήν το σύμπαν είναι άφθονο

Υπάρχει ένα ατελείωτο ποσό διαθέσιμο για τον καθένα. Είναι όπως ένας σπόρο που πέφτει από ένα δέντρο στην πλούσια προστασία των φύλλων και του χώματος, για να βλαστήσει ένα δέντρο, το οποίο μεγαλώνει για να παραγάγει περισσότερα φύλλα, φρούτα και σπόρους. Το σύμπαν επεκτείνεται πάντα και είναι δικαίωμά σας να έχετε όλα όσα επιθυμείτε. Κάποιοι αισθάνονται πως είναι λάθος να θέλουν μια πλούσια ζωή, αλλά όπως το δέντρο, χρησιμοποιούμε τα πλούτη μας για να παραγάγουμε περισσότερα και να επεκταθούμε προς τον υψηλότερο σκοπό μας. Δεν είναι πια απαραίτητο να ανησυχήσουμε ή να αισθανθούμε ζηλόφθονοι σε όσους έχουν περισσότερα από εμάς . Ξέρουμε ότι το σύμπαν είναι πλήρης από πλούτη και ευημερία, ώριμο για να επιλέξουμε τι θα πάρουμε από αυτό.

Τα πάντα περιέχουν ενέργεια που δονείται

– Όλα είναι ενέργεια συμπεριλαμβανομένης της καρέκλας που κάθεστε, τα ενδύματα που φοράτε, και οι σκέψεις που κάνετε. Όσο πιο αργή η δόνηση είναι, τόσο πιο στερεό και εφικτό στο «άγγιγμα», είναι το αντικείμενο.

Οι σκέψεις μας δονούνται σε ένα πολύ υψηλό ποσοστό ταχύτητας έτσι δεν μπορούν να φανούν στο φυσικό κόσμο μας. Είναι σε ένα διαφορετικό επίπεδο ύπαρξης, και μπορούμε να μάθουμε πώς να το φέρουμε εμπρός μας, παίρνοντας μορφή στον κόσμο μας. Μερικές φορές μπορεί να υπάρξει μια καθυστέρηση στο να έρθει στην πραγματικότητα ενώ το καλούμε, αλλά αυτή η καθυστέρηση επιτρέπει σε μας να το αλλάξουμε και να το ξανά σκεφτούμε καλύτερα. Μπορεί να μας ενθαρρύνει να πάρουμε μια διαφορετική διαδρομή που μας οδηγεί σε έναν καλύτερο δρόμο από αυτόν που προγραμματίζαμε να πάρουμε εξαρχής. Μας γίνετε σαφέστατο όταν φθάνουμε στον προορισμό μας και εξετάζουμε πίσω το δρόμο που επρόκειτο να είχαμε πάρει αλλά δεν πήραμε και να δούμε τώρα που θα μας είχε βγάλει. Το σύμπαν βλέπει πάντα τη μεγαλύτερη εικόνα/το σύνολο.

Ο νόμος της έλξης

– Για να το θέσω απλά, παίρνετε πίσω ότι σκέφτεστε συνέχεια με πάθος. Οι σκέψεις σας είναι μαγνητική ενέργεια. Σας έχει τύχει να επιθυμούσατε κάτι και έπειτα από μερικές ημέρες ή εβδομάδες να μπήκε στη ζωή σας ξαφνικά, ή το σωστό πρόσωπο εμφανίστηκε με τις απαντήσεις που εσείς αναζητούσατε;

Ο νόμος της έλξης μπορεί να λειτουργήσει με δύο τρόπους. Εάν κατοικείτε στην κακή πλευρά αυτό είναι που θα προσελκυστεί πίσω σε σας… το κακό.

Το μυαλό σας θα προσπαθεί πάντα να ολοκληρώσει με εικόνες αυτό που σκέφτεστε. Γι αυτό θέλουμε να υποβάλουμε σκέψεις στο μυαλού μας αυτού που θέλουμε και όχι αυτού που δεν θέλουμε. Εάν είμαστε άπληστοι σχετικά με τους άλλους αυτόν τον τύπο ανθρώπων θα προσελκύουμε στις ζωές μας. Εάν μιλάμε για την έλλειψη που έχουμε στη ζωή μας, αυτό είναι που η ζωή θα μας δώσει. Τόσοι πολλοί άνθρωποι συνεχίζουν να λένε «Δεν μπορώ να το αντέξω οικονομικά αυτό και δεν μπορώ να αγοράσω αυτό λόγω έλλειψης χρημάτων» και μαντέψτε… αυτό παίρνουν… το να μην μπορούν να τα έχουν.

Αυτό είναι πιθανώς ένα από τα σημαντικότερα που μπορώ να τονίσω σε αυτό το βιβλίο έτσι θα το πω πάλι:

Θέλω να βάλετε σκέψεις ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ στο μυαλό σας και ΟΧΙ αυτού που ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ! Μέσω του νόμου της έλξης οτιδήποτε επιλέγετε, είναι αυτό που θα πάρετε.

Η ζωή είναι ένας καθρέφτης, ο νόμος της αντανάκλασης

Μεταχειριστείτε τους άλλους ευγενικά και αυτό θα απεικονιστεί πίσω σε σας. Επειδή όλοι συνδεόμαστε, εάν βλάψετε κάποιον απλά βλάπτεται τον εαυτό σας. Σαν ενήλικες το ξεχνάμε αυτό και συνεχίζουμε να κουτσομπολεύουμε ή να σκεφτόμαστε κακές σκέψεις για άλλους ή να κρίνουμε τους ανθρώπους από την εμφάνιση και μόνο. Να θυμάστε το νόμου της αντανάκλασης, “Είμαι λαστιχένιος και είστε η κόλλα, οτιδήποτε λέτε αναπηδά από μένα και κολλά σε σας.” Ο νόμος της αντανάκλασης όχι μόνο λειτουργεί για τις λέξεις, αλλά και για τις σκέψεις επίσης. “ μην κάνετε στους άλλους όσα δεν θέλετε να σας κάνουν . ” Οι περισσότερες θρησκείες στον κόσμο, αν και το διατυπώνουν λίγο διαφορετικά, διδάσκουν αυτόν τον βασικό κανόνα. Ακτινοβολήστε σκέψεις αγάπης προς άλλους συμπεριλαμβανομένων των ξένων που συναντάτε έξω ψωνίζοντας, άλλους οδηγούς όταν πέφτετε στην κίνηση, ανθρώπους που εργάζεστε μαζί τους, και ναι, ακόμη και τους ανθρώπους που σας ενοχλούν πραγματικά. Δεν είναι απαραίτητο να πείτε τίποτα φωναχτά αλλά να τους στέλνετε μια σκέψη αγάπης , ειρήνης προς αυτούς. «Επιθυμώ να σκεφτώ με αγάπη για αυτούς και πως ένα θερμό ειρηνικό φως τους καλύπτει και τους περιβάλλει». Θα μείνετε κατάπληκτος στο πώς αυτό απεικονίζεται/γυρνά πίσω προς εσάς.

Δεν μπορείτε να παρατηρήσετε κάθε πρόσωπο, αν είναι θερμό προς τα εσάς, αμέσως εκείνη την στιγμή, αλλά επιστρέφει σε εσάς ό,τι βάζετε εκεί έξω. Γενικώς οι ημέρες θα σας φαίνονται να ρέουν πιο ειρηνικά και οι άνθρωποι γενικά θα φανούν να έλκονται προς εσάς. Πολλές φορές όταν είμαι σε μια συζήτηση με κάποιον, πηγαίνω προς το εσωτερικό του και αρχίζω να στέλνω ειρήνη στο πρόσωπο αυτό. Δεν λέω ότι είναι εύκολο αλλά λέω πως αξίζει τον κόπο απολύτως , επειδή λειτουργεί προς δική σας εύνοια. Μπορεί να πάρει λίγο χρόνο για να πιάσει, αλλά τα αρνητικά συναισθήματα του ατόμου φαίνονται να λειώνουν/υποχωρούν.

Τέλος, όλοι συνδεόμαστε

Κάθε ένας από μας έχει ενέργεια που δονείτε και συνδέεται με μια υψηλότερη δύναμη την δύναμη του σύμπαντος, η οποία συνδέετε με τον κάθε μας και μας συνδέει αναμεταξύ μας. Είναι σαν ένα δίκτυο υπολογιστών. Όλοι συνδεόμαστε με τον κεντρικό υπολογιστή και συγχρόνως συνδεόμαστε ο ένας με τον άλλον. Σε αυτό το σύστημα, μπορούμε να πάμε οπουδήποτε είναι ενδιαφέρον για εμάς αλλά συνεχίζουμε όλοι να συνδεόμαστε ακόμα ο ένας με τον άλλον. Εάν επρόκειτο να αλλοιώσουμε εσκεμμένα το σύστημα θα τους βλάψουμε όλους συμπεριλαμβανομένου και εμάς, και εάν βάζουμε καλά πράγματα στο σύστημα, τα οποία είναι προς το όφελος όλων, θα κερδίσουμε όλοι.

Αρπάξτε το Λυχνάρι σας Και ας Ξεκινήσουμε .

Σας χορηγούνται τώρα εκατό επιθυμίες!!! Μπορείτε να έχετε οτιδήποτε επιθυμείτε – τι επιθυμείτε;

Ναι, διαβάζετε σωστά, αυτή είναι η έναρξη των εκατό επιθυμιών ξεκινήστε να συντάσσετε τον κατάλογο ονείρου σας τώρα! Θα πρέπει να έχετε ένα μικρό σημειωματάριο που να μπορείτε να το κουβαλάτε μαζί σας και ένα μεγάλο που θα το κρατάτε στο σπίτι. Δεν υπάρχει κανένα όριο εδώ, τρελαθείτε και διασκεδάστε γράφοντας ό,τι επιθυμείτε. Αυτό είναι το δικό σας λυχνάρι και έχετε τη δύναμη να κάνετε όσα επιθυμείτε! Αυτός είναι ο δικό σας κατάλογος επιθυμιών, μην συγκρατήστε/διστάζετε και μην καταγράψτε πράγματα που οι άλλοι θα σκέφτονταν πως πρέπει να κάνετε . Μπορεί να σας πάρει μια ώρα ή μερικές ώρες ή ακόμη και μερικές ημέρες για να το ολοκληρώσετε αυτό. Κάνετε το διασκεδάζοντας σαν παιχνίδι και απολαύστε το συναίσθημα του να τα κατέχετε όλα. Ο μόνος κανόνας εδώ είναι ότι πρέπει να κατευθυνθεί προς το καλό όλων , να μην βλάπτει κανέναν.

Το να γνωρίζουμε τι θέλουμε είναι το πρώτο βήμα προς την λήψη του.

Μερικές φορές όταν έχουμε την άδεια να έχουμε απολύτως ότι επιθυμούμε, δεν είμαστε καν βέβαιοι τι είναι αυτό που θέλουμε. Ο καλύτερος τρόπος είναι να αρχίσετε να γράφετε! Καθώς θα γράφετε, όλο και περισσότερα πράγματα θα έρθουν στο μυαλό σας. Το έχετε ξανά ακούσειοι επιτυχείς άνθρωποι είναι κατασκευαστές καταλόγων/λίστες! Γράφουν τι θέλουν και πώς πρόκειται να το πάρουν, τι πρέπει να κάνουν για να επιτύχουν. Μόλις συμπληρώσετε τον κατάλογο εκατό επιθυμιών σας, θα κινηθούμε προς το επόμενο βήμα του καθορισμού του καταλόγου σας.

Τα κορυφαία δέκα σας

Τώρα που έχετε συμπληρώσει τον κατάλογο επιθυμιών σας θα επιθυμούσα να ξανά δείτε τον κατάλογό σας και να διαλέξετε τα κορυφαία δέκα που αισθάνεστε ότι θα επιθυμούσατε πιο πολύ να δείτε εκπληρωμένα. Επιλέξτε τα πιο σημαντικά σε σας αμέσως. Μην ανησυχείτε, Θα εξηγήσω περισσότερα για τις υπόλοιπες επιθυμίες αργότερα. Στους αρχαίους χρόνους, το δέκα ήταν γνωστός αριθμός αύξησης έτσι θα αρχίσουμε με τις δέκα πιο σημαντικότερες επιθυμίες σας. Ξαναγράψτε τες στο σημειωματάριό σας μία –μια την φορά. Γράψτε με όσες περισσότερες λεπτομέρειες περιγραφής μπορείτε για την καθεμία. Μερικές θα είναι πολύ μεγάλες και άλλες μπορεί να μην χρειαστούν μεγάλη περιγραφή. Εάν τα χρήματα είναι αυτό που επιθυμείτε είναι ευκολότερο να το σπάσετε σε μηνιαίο, εβδομαδιαίο, ή ακόμα και καθημερινό ποσό που θα επιθυμούσατε να δείτε να έρχεται. Ίσως χρειάζεστε νέους πελάτες ή συνεργάτες, γράψτε μια ζωηρή περιγραφή τον τύπο πελατών που θέλετε να προσελκύσετε στην επιχείρησή σας ή τον αριθμό πελατών που θέλετε. Εάν είναι ακόμη και ένα μικρό αντικείμενο που είχατε δει έξω ψωνίζοντας, γράψτε το επίσης!

Την ώρα που γράφετε την επιθυμίας σας, δείτε την επιθυμία σας να ολοκληρώνεται. Πώς η επιθυμία σας μοιάζει, πως την αισθάνεστε, τη μυρωδιά της, γεύση ή ήχο. Ποιος ή τι είναι γύρω σας; Προσθέστε οποιεσδήποτε άλλες λεπτομέρειες μπορείτε να σκεφτείτε, όσο πιο λεπτομερείς τόσο το καλύτερο. Μπορεί Να μην το ξέρετε, αλλά χρησιμοποιείτε ήδη την απεικόνιση. Είναι επίσης καλό να βάλετε μια επιβεβαίωση στο εσωτερικό του σημειωματάριού σας. Έχω συνήθως κάτι σαν: “Αυτό ή κάτι ακόμα καλύτερο τώρα έρχεται στην ζωή μου και έχει σχέση με το καλό όλων”, ή “ Ευχαριστώ το άφθονο σύμπαν που μου εκπλήρωσε όλες τις επιθυμίες μου εύκολα και αβίαστα με τον υψηλότερο και καλύτερο δυνατό τρόπο ”.

Μπορείτε να βάλετε οτιδήποτε σας εμπνέει και αισθάνεστε φυσικά/άνετα. Διαβάστε πάντα τη γραπτή επιβεβαίωσή σας πριν ξεκινήστε να διαβάζετε τον κατάλογό σας, και να ξέρετε/να νιώθετε ότι έρχεται σε σας με κάποιο τρόπο, μορφή, ή σχήμα.

Το γράψιμο των επιθυμιών σας είναι ένας ισχυρός τρόπος να ρεύσει θετική ενέργειες προς σε αυτές.

Πίνακας προορισμού

Έχετε φθάσει

(Με μαγικό χαλί φυσικά)

Τώρα που γίνατε συγκεκριμένοι με τις δέκα κορυφαίες επιθυμίες σας, μπορείτε επίσης να προσθέσετε εικόνες από περιοδικά, ή φωτογραφίες σας γύρω από τα πράγματα που επιθυμείτε να έρθουν σε σας. Μπορείτε να εκτυπώσετε εικόνες για οτιδήποτε από το Διαδίκτυο. Όπως με τον κατάλογο επιθυμιών, διασκεδάστε το και προσθέστε τη δημιουργικότητά σας. Μπορείτε να βάλετε τις εικόνες στο σημειωματάριό σας δίπλα σε κάθε επιθυμία ή/και μπορείτε να κάνετε έναν πίνακα προορισμού. Το καλώ πίνακα προορισμού επειδή ο προορισμός σημαίνει το τέλος ή το σκοπό για τον οποίο κάτι ή κάποιος προορίζεται. Είναι ένα τρομερό συναίσθημα της γνώσης ότι έχετε τη δύναμη στη δημιουργία του προορισμού σας. Τα μόνα που χρειάζεστε είναι πίνακας αφισών/ανακοινώσεων ή μια λευκή σελίδα/χαρτόνι, οποιοδήποτε μέγεθος που λειτουργεί για σας, και κόλλα. Κόψτε εικόνες ή λέξεις των πραγμάτων που εσείς επιθυμείτε ή μια εικόνα που αντιπροσωπεύει την ολοκληρωμένη επιθυμία σας. Όπως πάντα, όσο πιο σαφές και πιο κοντινό είναι σε αυτό που θέλετε, τόσο το καλύτερο.

Το εσωτερικό μας φως μας οδηγοί στο μονοπάτι μας και όσο περισσότερο σκεφτόμαστε για τον προορισμό μας, τόσο περισσότερες ευκαιρίες, γεγονότα και περιστάσεις φανείτε να έρχονται εμπρός αβίαστα!

Αυτό-διαφήμιση

Τώρα παίρνετε την εικόνα

Ας το πάρουμε απόφαση όλοι επηρεαζόμαστε πάρα πολύ από τη διαφήμιση. Γιατί να μην χρησιμοποιήσετε αυτή την επιρροή οι ίδιοι για να παίρνετε αυτό που θέλετε. Η διαφήμιση είναι σχεδόν το ίδιο με την απεικόνισηΧρωματίζει μια εικόνα σας όπου ήδη έχετε αυτό που θέλετε και δημιουργεί το συναίσθημα να ξέρετε πως είναι να το έχετε και να χρησιμοποιείτε αυτό που θέλετε. Κάνετε το ίδιο πράγμα με τον κατάλογό σας και δημιουργήστε αυτό το αίσθημα με λέξεις και εικόνες. Μπορείτε να αποκόψετε λέξεις ή να τις γράψετε γύρω από τις εικόνες σας.

Χρησιμοποιήστε μερικές καλές λέξεις δύναμης που σας συνεπαίρνουν σας αγγίζουν όταν σκέφτεστε, για το πράγμα που θέλετε, σαν να είναι ήδη εδώ. Η θέα μιας εικόνας μας βοηθά να το απεικονίσουμε ευκολότερα, ειδικά εάν έχουμε μια δύσκολη περίοδο σε αυτήν την περιοχή. Χρησιμοποιήστε φωτεινά χρώματα στον πίνακά σας που πηδούν έξω σε σας και μπαίνουν στο μυαλό σας. Αυτό είναι η δική σας διαφημιστική εκστρατεία για τον εγκέφαλό σας – πρέπει να δημιουργήσει τα συναισθήματα πως κάνετε ή έχετε στην κατοχής σας τα στοιχεία του καταλόγου σας και είστε συγκινημένος! Μπορείτε να κάνετε τους πίνακες να περιλαμβάνουν τμήματα της ζωής σας όπως η οικογένεια, σταδιοδρομία, σχέσεις, υγεία, πλούτος, ή τον εαυτό σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε ένα συγκεκριμένο τμήμα στον πίνακα εάν θέλετε για έναν ιδιαίτερο τομέα του σπιτιού σας. Με αυτό τον τρόπο, μπορούν ο κάθε ένας να το βλέπει και με την απεικόνιση να τους βοηθήσει να κάνουν όλες αυτές τις δραστηριότητες με την οικογένεια. Βάλτε επίσης εικόνες ανθρώπων να πίνουν νερό για να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας να πίνετε καθημερινά νερό. Είναι τόσο ευεργετικό για το σύστημά μας. Το νερό ενισχύει στην απώλεια βάρους και ακόμη βοηθά στην ήπια αφυδάτωση που επιβραδύνει το μεταβολισμό σας, τουλάχιστον τρία τοις εκατό.

Καθώς πίνετε το νερό σας, απεικονίστε το ως ειδικό σαφές ελιξίριο που ταξιδεύει σε όλο το σώμα σας, καθαρίζοντας και θεραπεύοντας όπου μπορεί να χρειαστεί. Ένα μεγάλο μέρος της θεραπείας μας μπορεί να επιτευχθεί μέσω των μυαλών μας και αυτό είναι ένας καλός τρόπος να αρχίσετε.

Αντικαταστήστε τις ανεπιθύμητες συνήθειες σας με το να καθαρίσετε ένα συρτάρι ή την αρχειοθέτηση των εγγράφων σας ή με οτιδήποτε που θα κάνει το σπίτι σας να είναι τακτοποιημένο και ευχάριστο. Βάλτε το νόμο της σκούπας σε χρήση και δώστε όσα δεν χρειάζεστε πλέον. Όταν διώχνουμε μια συνήθεια μακριά, πρέπει πάντα να την γεμίσουμε με μια θετική υγιή συνήθεια που μας ωθεί προς τα εμπρός στο πρόσωπο που ξέρουμε πως είμαστε. Αποφασίστε πρώτα ποια πράγματα θα κάνετε που θα αντικαταστήσουν αυτήν την συνήθεια, γιατί είναι πάρα πολύ εύκολο να πέσετε πίσω στο παλαιό σχέδιο. Είναι καλό να οπλιστείτε με πολλές αντικαταστάσεις για να μην πέσετε σε παλαιές συνήθειες όταν περνάτε δύσκολα. Ένας γραπτός κατάλογος είναι καλός για να πηγαίνετε εκεί κατά τη διάρκεια της δύσκολης περιόδου επειδή μερικές φορές είναι δύσκολο να οργανωθείς για το σκεπτόμενο σχέδιό σας όταν είστε στη μέση της μάχης. Τώρα ρίξτε εκείνους τους ώμους πίσω, το πηγούνι επάνω, χαμόγελο, και παρουσιάστε τον κόσμο ακριβώς ποιοι είστε!!!

Ξέρουμε πως οι επιθυμίες μας υπάρχουν ήδη σε άμορφη μορφή (οι σκέψεις μας.) Όταν βλέπουμε την επιθυμία μας να φθάνει, το δημιουργικό μυαλό μας θα λειτουργήσει έτσι ώστε να φτάσει σε μας στον κόσμο μας και να πάρει μορφή.

Έχετε τους καταλόγους σας και τις εικόνες σας και τον πίνακα προορισμού σας – τώρα τι;

Διαλογισμός

Όχι, δεν είναι απαραίτητο να καθίσεις με τα πόδια σταυρωμένα σε μια θέση γιόγκας κοιτώντας στην ανατολή. Ο διαλογισμός μπορεί να είναι διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικούς ανθρώπους.

Το μόνο που απαιτείτε είναι ότι πρέπει να έχετε λίγα λεπτά καθημερινά ήρεμου χρόνου. Το πρωί και το βράδυ φαίνονται να είναι το καλύτερο – το πρωί το μυαλό σας προετοιμάζεται για όλη την ημέρα σας, και τη νύχτα το μυαλό σας μπορεί να λειτουργήσει για τις σκέψεις σας ενώ κοιμάστε.

Γνώση/γνωρίζοντας

Είναι δύσκολο να κάνετε ακμάζουσες σκέψεις όταν καθημερινά είστε ήδη πίσω στις πληρωμές και βρίσκετε ακόμα έναν λογαριασμό στο γραμματοκιβώτιο σας. Άλλη μια φορά επιστρέφουμε στο νόμο της έλξης – η επίμονη παραμονή στη γνώση πως οι άνεμοι άλλαξαν και το σκάφος σας είναι έτοιμο εκεί έξω και σας περιμένει. Εάν σκεφτούμε για τα χρήματα που δεν έχουμε, όπως ξέρετε ήδη, αυτό θα πάρουμε. Πρέπει να επιτρέψετε με έναν άνετο δίχως βιασύνη τρόπο να αφεθείτε και να αφήσετε το σύμπαν να κάνει την εργασία του ενώ συνεχίζετε απλά να σκέφτεστε και να ζείτε κατά τρόπο ακμάζοντα. Εάν επικεντρώνεστε στο πράγμα που θέλετε πάρα πολύ σκληρά, επιβραδύνει τη διαδικασία λέγοντας στο σύμπαν πως δεν το έχετε . Επιτρέψτε στα συναισθήματα ανησυχίας και πανικού να περάσουν ήπια μέσω εσάς και πηγαίνετε προς τις σκέψεις αυτού που θέλετε τώρα, με την γνώση πως είναι ήδη εδώ. Αισθανόμενος τα συναισθήματα της κατοχής βοηθά ήδη τον πανικό και την ανησυχία να διαλυθούν, και να αντικατασταθούν με την άνεση της γνώσης ότι όλα είναι εντάξει στον κόσμο σας και θα καθοδηγηθείτε στην τέλεια κατεύθυνση.

Το θεϊκό σύμπαν είναι το δικό σας άμεσο ατελείωτα άφθονο μέρος ανεφοδιασμού και εργάζεται πάντα προς το υψηλότερο καλό σας.

Το όραμά σας δεν μπορεί να εκπληρωθεί με τον ακριβή τρόπο που το φανταστήκατε ή στο χρονικό πλαίσιο που το σκεφτήκατε. Αυτό σας λέει ότι υπάρχει ακόμη κάτι καλύτερο από αυτό που ζητήσατε και δεν ήρθε η κατάλληλη στιγμή ακόμη για να το δείτε. Έτσι χαλαρώστε και λάβετε το όραμά σας υπόψη, ξέροντας ότι όλα ξετυλίγονται τέλεια στον κόσμο σας.

Κάνοντας

Δέκα τρόποι να κρατηθεί το μυαλό σας με σκέψεις αφθονίας και συναισθήματα ευημερίας:

1. Μετρήστε τις ευλογίες σας

Αυτό γυρίζει τις σκέψεις «έλλειψής » και δημιουργείτε την αφθονία με τη σκέψη όλων αυτών που έχετε. Αυτό που σκέφτεστε αυτό προσελκύετε. Ευλογούμαστε με πολυάριθμους πλούτη γύρω από μας και μέσα σε μας. Μερικές φορές ξεχνάμε όλα τα πράγματα στα οποία είμαστε καλοί ,σκεφτείτε τα ταλέντα σας και τα ταλέντα της οικογένειάς σας. Σκεφτείτε τη θαυμάσια ζωή σας και πώς έχετε αγγίξει και έχετε κάνει τη διαφορά στην ζωή των άλλων, και όσα θα κάνετε για να κάνετε περισσότερο από αυτό. Ξεχνάμε πόσο άφθονα πλήρης η ζωή μας είναι πραγματικά από την κατοχή απλών πραγμάτων.

2. Οργανωθείτε

Έχω διαπιστώσει ότι όταν η ζωή μου είναι οργανωμένη φαίνεται να βοηθά την κίνηση του σύμπαντος στην κατεύθυνσή μου λίγο γρηγορότερη και να ευθυγραμμίζει τους αναγκαίους ανθρώπους και τα γεγονότα στην τέλεια ακολουθία, σχεδόν αβίαστα. Η μεθοδικότητα-τακτικότητα παρουσιάζει στον σύμπαν ότι προετοιμάζεστε για εκείνο το σκάφος επειδή ΞΕΡΕΤΕ ότι έρχεται. Όταν οργανώνετε το σπίτι σας, το γραφείο σας, τη ζωή σας, βάζετε έναν άλλο νόμο σε εφαρμογή, και αυτός είναι ο νόμος της σκούπας/κενό. Το σύμπαν επεκτείνεται πάντα, έτσι όπου υπάρχει ένα κενό το θα γεμίσει. Με το να ξεφορτωθείτε τα πράγματα που δεν σας εξυπηρετούν πλέον, δημιουργείτε το κενό σας. Ξεκινήστε από τα ντουλάπια σας και τα συρτάρια και ξεφορτωθείτε τα ενδύματα και τα πράγματα που δεν χρειάζεστε πλέον. Είναι καταπληκτικό με πόσα πράγματα έχουμε γεμίσει αλλά δεν τα χρησιμοποιούμε ποτέ. Σιγουρευτείτε ότι τα αφήνετε αληθινά να φύγουν και δεν επιθυμείτε να τα είχατε πίσω, αλλιώς δεν θα δημιουργείτε πραγματικά το κενό. Είναι ένα συναίσθημα πλήρης ελευθερίας να αφήσετε κάτι να φύγει και να έχετε τη γνώση πως κάτι που ταιριάζει πολύ περισσότερο σε σας τώρα έρχεται στην ζωή σας.

Η εκροή κάνει το χώρο για την εισροή!

3. κάνετε το χρήση

Ελέγξτε τα ντουλάπια της κουζίνας, τον καταψύκτη ή την κατάψυξη. Κάνετε γεύματα από αυτά που έχετε ήδη. Καταναλώστε όλα όσα έχετε κάνοντας χώρο για περισσότερα που θα έρθουν. Έχουμε μια τάση να κρατάμε πράγματα που καταλήγουν να λήγουν και μετά τα πετάμε. Έχουν υπάρξει καιροί που είχα λίγα χρήματα και τρόφιμα.

4. Να είστε γενναιόδωρος δωρητής

Σκεφτείτε τρόπους να δώσετε σε άλλους. Ακόμα κι αν δεν έχετε πολλές υλικές ευλογίες αυτή τη στιγμή, υπάρχει πάντα κάτι που μπορείτε να δώσετε. Μπορεί να είναι ο χρόνος σας, κάτι που φτιάξατε, κάτι που μπορείτε να διδάξετε, ή ακόμα και μερικά ευγενικά λόγια και ένα χαμόγελο. Η αποστολή ακμαζουσών σκέψεων σε άλλους είναι ένας άριστος τρόπος να αρχίσεις!!

5. Φάτε όπως ένας βασιλιάς

Ακόμα κι αν είναι ένα σάντουιτς βουτύρου φιστικιών, σερβίρετε τα τρόφιμά σας χρησιμοποιώντας τα καλύτερα σερβίτσια σας και κάνετε έναν εορτασμό της γνώσης ότι πολλά περισσότερα είναι να έρθουν. Αντιμετωπιστείτε και την οικογένεια το ίδιο. Θυμηθείτε το νόμο της έλξης!

6. Ντυθείτε για την επιτυχία

Όταν βάζετε τα καλά σας φαίνεστε καλά , αισθάνεστε καλά. Ντύσου όπως το άτομο που θέλεις να γίνεις και ας μην έχεις γίνει ακόμα! Όταν προβάλλετε την εικόνα αυτού που θέλετε να είστε και οι άλλοι θα σας δουν έτσι πριν ακόμη γίνετε! Αυτό βάζει πραγματικά το νόμο της έλξης σε πιο γρήγορη κίνηση!

Γίνεστε αυτό που θέλετε να είστε με τη γνώση για το ποιος είστε ήδη.

7. Κάνε πράγματα που αγαπάς

Ίσως αγαπάτε να πηγαίνετε στον κινηματογράφο αλλά προς το παρόν δεν έχετε μετρητά, αυτοσχεδιάστε! Νοικιάστε μία ταινία ή καλύτερα ακόμα δανειστείτε μία από τη βιβλιοθήκη σας. Η βιβλιοθήκη έχει επίσης τόσα πολλά βιβλία και κασέτες έμπνευσης για να ακούσει ολόκληρη η οικογένεια. Πάρτε τα παιδιά σας έξω για ένα κυνήγι θησαυρού ή έναν περίπατο στην φύσης και συλλέξτε πράγματα. Ο αναπνέοντας φρέσκος αέρας και η λήψη του μέσα σας –σας ανοίγουν το μυαλό σας στην αφθονία που υπάρχει γύρω σας. Χτίστε ένα οχυρό από κουβέρτες, κάντε ένα πικνίκ αρκούδων(ή κούκλες) ή κάνετε μερικές κατασκευές μέσα με τα παιδιά σας. Θα τα θυμούνται για πολύ περισσότερο από οτιδήποτε που θα μπορούσατε να αγοράσετε για αυτά. Επιτρέψτε στον εαυτό σας ήρεμο χρόνο και κάντε ένα πολυτελές φωτισμένο με κεριά μπάνιο. Η χαλάρωση είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για το μυαλό σας και το σώμα και μπορείτε να δημιουργήσετε και άλλες στιγμές χαλάρωσης. Ενώ χαλαρώνετε, είναι ο τέλειος χρόνος να οραματιστείτε με το μυαλό σας. Είστε ο συγγραφέας, ο παραγωγός, και το αστέρι στον κινηματογράφο σας. Δημιουργείτε το τοπίο και το σενάριο, και αποφασίστε ποιος θα παίξει μαζί με σας σε κάθε σκηνή του καταλόγου επιθυμίας σας. Αισθανθείτε το πραγματικά αυτό που υποδύεστε διασκεδάστε με τον ρόλο σας ξέροντας πως ήδη έχει γίνει γεγονός. Συζήτησε με έναν φίλο που σας εμπνέει ή γίνετε εσείς το πρόσωπο που εμπνέει. Είναι πάντα διασκέδαση να είσαι κοντά σε ένα πρόσωπο που είναι ενθουσιασμένο για τη ζωή! Ντυθείτε, πάρετε το σημειωματάριό σας και πηγαίνετε για ψώνια. Προσποιηθείτε ότι έχετε ατελείωτα χρήματα για ξόδεμα. Κοιτάξτε γύρω και γράψτε όλα όσα θα αγαπούσατε να έχετε. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε το σύνολο εξόδων σας για την ημέρα. Αισθανθείτε τον ενθουσιασμό της κατοχής όλων όσων επιθυμείτε. Διαλέξτε ρούχα, κοσμήματα, ένα νέο αυτοκίνητο, μια βάρκα ή οτιδήποτε επιθυμείτε. Η μεγαλύτερη διασκέδασης του να έχετε κάτι είναι τη στιγμή που το παίρνετε πραγματικά. Στο μυαλό σας αγοράζετε ακριβώς όλα όσα είδατε και τα θέλατε. Κάνετε αυτό σε τακτική βάση και ο νόμος της έλξης θα λειτουργήσει για να σας φέρει τις επιθυμίες σας που ξέρετε ότι έχετε ήδη! Σκεφτείτε και άλλες εναλλακτικές λύσεις που μπορείτε να διασκεδάσετε και δεν απαιτούν χρήματα. Όταν απολαμβάνετε την αφθονία της στιγμής θα σύρετε περισσότερη αφθονία σε σας!

8. Μην μιλήστε για την έλλειψη

Είναι εύκολο να κυλήσετε στη συνήθεια να μιλάτε για αυτό που δεν έχετε αντί να επικεντρωθείτε σε αυτό που θέλετε ή έχετε. Σκεφτείτε πόσο ευχάριστο είναι να είσαι γύρω από κάποιον που ξέρει που πηγαίνει και είναι ενθουσιασμένος για το ταξίδι. Δεν σημαίνω ότι πρέπει να καυχηθείτε για όλες τις επιτυχίες σας αλλά να μιλήσετε για τα πράγματα που έχετε ολοκληρώσει προς την απεικονισμένη έκβασή σας.

Οι άνθρωποι σύρονται ασυναίσθητα όπου υπάρχει η συνείδηση της αύξησης.

Όπως λέει και η παροιμία οι πράξεις μιλούν δυνατότερα από τις λέξεις. Όταν οι άλλοι βλέπουν ότι όχι μόνο μιλάτε αλλά πραγματικά δημιουργείτε όλα τα όνειρα και τις επιθυμίες σας, θα τους εμπνεύσετε. Όταν οι σκέψεις σας αλλάζουν θα αρχίσετε να βλέπετε την αλλαγή άλλων και να θέλουν να μιλήσετε για αυτά που επιτυγχάνουν προς την ευημερία τους επίσης!

9. Μην αφήστε τους άλλους να σας ρίξουν κάτω

Κρατήστε τα όνειρά σας ιδιωτικά από εκείνους που ξέρετε πως δεν είναι ενθαρρυντικοί για τις ιδέες σας. Πρέπει να κοιτάξετε κατ’ ευθείαν μπροστά και να μην αποσπαστείτε από εκείνους που δεν καταλαβαίνουν τα όνειρά σας. Αυτό είναι το δικό σας λυχνάρι για να ευχηθείτε σε αυτό να σας δώσει οτιδήποτε επιθυμείτε. Σιγουρευτείτε ότι υποστηρίζετε τα όνειρά άλλων.

Θυμηθείτε, είστε ο κύριος των σκέψεών σας!

10. Γιορτάστε συχνά

Γιορτάστε τα μικρά επιτεύγματα που εσείς ή η οικογένειά σας ή οι φίλοι σας κάνουν.

Τρίψτε το λυχνάρι

Τοποθετήστε τα όλα σε κίνηση

Γίνετε το τζίνι…

Τώρα κοιτάξτε κάθε επιθυμία στον κατάλογό σας και γράψτε οτιδήποτε που πρέπει να κάνετε για να μπει σε κίνηση. Παραδείγματος χάριν, εάν είναι να θέλετε δουλειά που να σας πληρώνουν καλύτερα, ξεκινήστε τσεκάροντας όσες πιο πολλές πηγές μπορείτε καθημερινά. Ίσως θέλετε να λάβετε μερικά βραδινά μαθήματα σε μερικές νέες περιοχές ή να παρευρεθείτε στα σεμινάρια στον τομέα ενδιαφέροντος σας. Υπάρχουν τόσο πολλές πληροφορίες διαθέσιμες που μπορείτε να ερευνήσετε στο διαδίκτυο ή στην τοπική βιβλιοθήκη σας. Θέστε Καθορισμένες ημερομηνίες στην ολοκλήρωση ορισμένων βημάτων για να βοηθήσει το σύμπαν με τον παλαιό νόμο της έλξης. Ο ανώτερος εαυτό σας θα σας καθοδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση όταν στρέφεστε προς τις διαθέσιμες επιλογές.

Βάλτε μια αντιστοιχία κάτω από το λυχνάρι σας …

Απλά επιλέξτε μια επιθυμία και ξεκινήστε! Βάλτε το ένα πόδι μπροστά από το άλλο ακόμα κι αν είναι μικρό βήμα. Μπορεί να σας πάρει περισσότερο, αλλά τα βήματα μωρών θα σας φθάσουν εκεί γρηγορότερα από το να στέκεστε ακόμα στην αρχή. Πάντα λέω, “Κάνετε το χειρότερο πρώτο και το υπόλοιπο είναι εύκολο!”

Υποβάλετε ερωτήσεις

Να μην είστε φοβισμένος να ρωτήσετε άλλους για αυτό που ξέρετε ή δεν ξέρετε. Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να σας βοηθήσουν να λύσετε ένα πρόβλημα ή να σας διδάξουν κάτι που έχουν δοκιμάσει ήδη. Νιώθουν τιμημένοι, ότι σέβεστε την άποψη και τις συμβουλές τους. Το να ρωτάτε δεν σημαίνει πως πάντα θα παίρνετε, αλλά αυτό σίγουρα αυξάνει τις πιθανότητές. Ίσως το πρόσωπο που ρωτάτε δεν μπορεί να έχει την απάντησή αλλά ξέρει κάποιον που την έχει. Ρωτήστε τον εαυτό σας ερωτήσεις που θέλετε να απαντηθούν. Το υποσυνείδητό σας θα λειτουργήσει προς αυτές τις δραστηριότητες. Είναι όπως όταν τοποθετείτε ένα δοχείου για να σιγοβράσει ενώ συνεχίζετε και κάνετε άλλες δραστηριότητες, ξέροντας πως θα μαγειρευτεί μόνο του και θα είναι έτοιμο όταν είναι έτοιμο. Ξαφνικά το σωστό πρόσωπο θα εμφανιστεί ή η απάντηση θα σας έρθει στο μυαλό ή οι αναγκαίες πληροφορίες θα φανούν μπροστά σας όταν θα ψάχνατε κάτι άλλο.

Πριν από τον ύπνο είναι ένας καλός χρόνος να ρωτήσετε τον εαυτό σας για την επίλυση ενός προβλήματος ή ποιο βήμα πρέπει να πάρετε. Τότε είναι που αφήνουμε τα εξωτερικά ερεθίσματα που αποσπούν την προσοχή μας και το μυαλό μας μπορεί να λειτουργήσει αβίαστα και το σύμπαν μας φέρνει τις απαντήσεις . Μπορούμε να ονειρευτούμε την απάντηση ή να ξυπνήσουμε και να την ξέρουμε ή αργότερα ξαφνικά να μας έρθει.

Παραμείνετε ενθουσιασμένος και αισθανθείτε τη χαρά …

Κρατήστε το επιθυμητό αποτέλεσμα στο μυαλό σας και αισθανθείτε τον ενθουσιασμό όταν σκέφτεστε για αυτό, ξέροντας πως είναι ήδη εδώ!!! Όταν αισθάνεστε μια αίσθηση ειρήνης μέσα σας για την επιθυμία σας, μπορείτε να την αφήσετε και να ξέρετε πως θα έρθει σε σας όταν έρθει η ώρα. Εάν αισθάνεστε ακόμα πως χρειάζεστε να διαλογίζεστε απολαμβάνοντας την επιθυμητή έκβαση της επιθυμίας, αυτό είναι εντάξει επίσηςεφόσον επιτρέπετε στην επιθυμητή έκβαση να έρθει σε σας φυσικά. Όταν ωθείτε σκληρά και προσπαθείτε να κάνετε την επιθυμία σας να έρθει σε σας, λέτε στον σύμπαν πως δεν το έχετε ακόμη. Όσο περισσότερο αφήνετε και επιτρέπετε στο σύμπαν να κάνει την εργασία του τόσο γρηγορότερα αποτελέσματα θα έχετε. Σιγουρευτείτε ότι θυμάστε να γιορτάσετε διασκεδάζοντας την δημιουργία κάθε επιθυμίας!

Όταν περιμένετε τις επιθυμίες σας να γίνουν, θυμηθείτε όσο περισσότερο το χρονικό διάστημα που παίρνει, τόσο μεγαλύτερη η έκβαση!

Τι γίνεται με τις άλλες ενενήντα επιθυμίες σας;

Όταν μία επιθυμία από τις 10 γίνετε προσθέτετε άλλη από τις υπόλοιπες . Κάποιες από τις 99 θα έχουν είδη γίνει όσο περιμένετε μία από τις 10! Όταν αφήνουμε τις επιθυμίες μας είναι σαν να τις αφήνουμε να σιγοβράσουν και μερικές φορές γίνονται γρηγορότερα από ότι σκεφτήκαμε!

Μακάρι το λυχνάρι σας να σας γεμίσει με την αφθονία και ένα ατελείωτο ποσό επιθυμιών και η κάθε επιθυμία σας να χορηγηθεί!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s