Όλα αυτά ξεκινούν από Εκείνη που γεννάει ανθρώπους άρα και πολιτισμούς…

socrates

Παντού γύρω μου ψεύτικοι άνθρωποι… φοβισμένοι… κοιμισμένοι… τυποποιημένοι… υπάκουοι… χωρίς καμία επαφή με το βαθύτερο εαυτό τους!

Ποτέ δεν προσπάθησαν καν να έρθουν σε επαφή μαζί του. Ποτε δεν κατάλαβαν τι θέλει.
Και ούτε θα καταλάβουν ποτέ, πολύ απλά, γιατί έχουν προγραμματιστεί και από την κοινωνία και από τον πολιτισμό αλλά και από τον ίδια τους τη βούληση έτσι.

Άνθρωποι χαμένοι στη φασαρία της συνειδητότητας… ασυνείδητοι δηλαδή, καθώς η συνειδητότητα δημιουργεί στον αυτόματο πιλότο τη ζωή και την πραγματικότητά τους.

Βλέπω κοπέλες να πηγαίνουν στο σχολείο και να επιδεικνύουν τα ρούχα τους και το χρώμα των νυχιών τους. Να θέλουν να δείξουν παραπάνω μπούτι για να γίνουν αρεστές. Και άλλες πάλι να σκίζονται να πάρουν 20 στα μαθήματα για να αυτοεπιδειχθούν μέσω αυτών, γιατί η ηθική τους ή οι γονείς τους δεν τις αφήνουν να το κάνουν μέσω του ντυσίματος κλπ.

Ξέρετε τι; Και οι μεν και οι δε, είναι οι ίδιες ρηχές κοπέλες που προσπαθούν να τα έχουν καλά με τον εαυτό τους σ’ αυτήν την βαλτά ανταγωνιστική κοινωνία που μας έχουν φτιάξει!
Και οι μεν και οι δε, δε θα άντεχαν ούτε για 5′ μόνες με τον εαυτό τους κι έτσι οι πρώτες το ρίχνουν στο «έξω στην καφετέρια» και στη «μόδα» ενώ οι δεύτερες απορροφώνται στο διάβασμα για να ξεχνιούνται, και στον εκάστοτε ανούσιο στόχο που θα τους αποφέρει χρήματα στο μέλλον για να επιδειχθούν είτε κοινωνικά και συλλογικά είτε ατομικά στο σάπιο τους Εγώ!

Γράφω μόνο για τις γυναίκες γιατί εκείνες είναι που κρατάνε τα κλειδιά του πολιτισμού της ανθρωπότητας και δυστυχώς έχουν πλανευτεί πλήρως από διάφορα μέσα που τους εμποτίζουν το μυαλό με χαζές ιδεολογίες και ανούσια «πρέπει» των δήθεν εποχών μας!

Οι γυναίκες ήταν το 51% του πληθυσμού που δε φορολογούταν πριν το 1920κατι, κι αυτό γιατί ελάχιστες δούλευαν. Αλλά ήταν κι ένα 51% που δεν κατανάλωνε….τσιγάρα πχ…
Έτσι, οι «καλοί» καπνοβιομήχανοι σκέφτηκαν στην αμερικανική παρέλαση του 1920κατι, τον Ιούλιο, να κάνουν μία κίνηση ώστε να πάρουν το 51% του πληθυσμού κ να το κάνουν να καταναλώνει και να χρειάζεται χρήματα και δουλειά και ως φυσικό επόμενο να φορολογείται!

Τι σκέφτηκαν;

Στο τέλος της παρέλασης, να πάνε μπροστά στις κάμερες 5-6 καθωσπρέπει γυναίκες και να βγάλουν από την καλτσοδέτα τους επιδεικτικά ένα πακέτο τσιγάρα και να αρχίζουν να καπνίζουν δημοσίως. Κάπως έτσι, έσπασε ένα ταμπού που υπήρχε τότε για τη γυναίκα και το κάπνισμα και μετέπειτα ήρθαν και τα υπόλοιπα, τα οποία αργά και σταθερά μας οδήγησαν εδώ που είμαστε σήμερα και βασικό: …Προσδίδοντας μία αίσθηση ελευθερίας και ισότητας στις γυναίκες!!!

Τώρα πως γίνεται να θεωρείς ελευθερία κάτι που σε εκμεταλεύεται εν αγνοία σου και που σκοτώνει τη γυναίκα-μάνα που γεννάει το παιδί της άρα γεννάει και τον πολιτισμό, αυτό είναι άλλο θεμα.

Έτσι εύκολα, μία γυναίκα που έχει ανάγκη από το να καταναλώσει, να «δειχτεί» και να βγάζει χρήματα για να εξυπηρετεί τέτοιες ρηχές κι ανούσιες ανάγκες, θεωρεί σωστό να κάνει παιδιά μετά την επαγγελματική της καταξίωση, μετά τα 29-30! Θεωρεί σωστό πως πρέπει να δουλεύει και να μην είναι κοντά στην ανατροφή του παιδιού της (όταν και αν κάνει)! Κι έτσι η ανατροφή είναι ανύπαρκτη….

Όλα συνδέονται λοιπόν. Όλα συνδέονται με το ότι μας θέλουν όλους μαριονέτες κατανάλωσης και δέσμιους μιας φυλακής που δε θα ΘΈΛΟΥΜΕ να αποδράσουμε γιατί νομίζουμε πως «Έτσι είναι η ζωή» και «Αυτή είναι η σωστή εξέλιξη του ανθρώπου» και «Έτσι επιτάσσει η μόδα ή οι εποχές μας»…

Και όλα συνδέονται με τον ΕΑΥΤΌ μας…. ΌΛΑ!!!

Για εμάς, τους άντρες, δε θα πω τίποτα. Αν η γυναίκα/σύντροφος/μητέρα/τροφός αφήνει λάσκα τα παιδιά που γεννάει, (όόόόταν και αααααν τα γεννήσει) τόσο θα γεννιούνται και γυναίκες αλλά και άντρες που θα εξυπηρετούν αυτό το κατεστραμμένο σύστημα/πολιτισμό/κοινωνία/Εγώ/Εαυτό.
Μία κοινωνία ομογενοποιημένων καταναλωτών και μία μαζανθρώπου κοινωνία ζόμπι που ζουν χωρίς λόγο σαν παράσιτα στον κόσμο αυτον!

Ξυπνάτε σιγά σιγά μπας και καταφέρουμε να διασώσουμε τίποτα σήμερα γιατί αύριο θα είναι αργά…

Μόδες, κανάλια, χρήματα, κοινωνική καταξίωση για να «την πεις» στο γείτονα ή να δείξεις πως είσαι «Κάποιος/α» στο φίλο, στο συνάδελφο ή στο μπαμπά σου ακόμα ακόμα, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο γκρεμό! Δημιουργούν λάθος πρότυπα, λάθος μήτρες, λάθος καλούπια, αν θέλετε, ανθρώπων και κατασκευάζουν μία κοινωνία υποκινούμενων  ζόμπι και όχι νοήμονες ανθρώπους με σωστή ψυχολογική βάση και παιδεία!

Κι όλα αυτά ξεκινούν από εκείνη που γεννάει ανθρώπους, άρα γεννάει και πολιτισμούς… όλα ξεκινούν απ τη Γυναίκα…!!!

Ν. Κ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s