Σε νίκησαν με τον πιο απλό τρόπο !

sionistes

Σημ. του Β: Πολύ σωστό άρθρο, διαβάστε το και δείτε κι εδώ


Και επειδή ακριβώς είναι τόσο απλός και ολοφάνερος δεν μπορείς να πάρεις αντίμετρα για να γλυτώσεις!

Η αλήθεια δεν έχει καμία σημασία για αυτούς που ελέγχουν την Ζωή σου …σημασία έχει ..τι νομίζεις εσύ ότι είναι αλήθεια!

Και αν οι ίδιοι σε εκπαίδευσαν να κυνηγάς την αλήθεια ,να αγαπάς την αλήθεια , να δικάζεσαι για την αλήθεια….είναι καιρός να κατανοησεις ..γιατί οι μεγαλύτεροι ψεύτες ..στέλνουν εσένα στην αλήθεια!

Η φαρα που κατανόησε πρώτοι ότι σημασία έχει τι θα πιστεύει ένας άνθρωπος και όχι η πραγματική αλήθεια είναι οι Εβραίοι!!

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι Εβραίοι ειναι αυτοί που απολαμβάνουν το εδώ …το τώρα…εδώ που δεν υπάρχει αλήθεια …και έχουν αφήσει σε εμάς την εκπαίδευση μας …να συναντήσουμε το δίκιο και την αλήθεια σε μια άλλη Ζωή!

Ένας Εβραίος μαθαίνει έναν κανόνα πολυ καλά…τόσο καλά που γίνεται ένα με το dna του!

Ένας Εβραίος ποτέ δεν θα κρίνει έναν Εβραίο αλλά θα κρίνει με όποιο τρόπο μπορεί έναν μη Εβραίο!

Σε αντίθεση με τους μοναδικούς στον κόσμο Έλληνες ..οι οποίοι βρίζουν ,κρίνουν , καταριούνται την ίδια τους την φάρα -πατρίδα-συνανθρώπους κοκ!

Τι οξύμωρο… Και οι δυο από τους παλιούς λαούς με ιστορία μεγάλη….κάποτε οι Έλληνες με δική τους αυτοκρατορία να τους ζηλεύουν οι Εβραίοι και σήμερα…οι Έλληνες στον πάτο και οι Εβραίοι οι κρυφοί επικυρίαρχοι!!!!

Πως έγινε ; Πως νικήθηκαν τόσοι πολιτισμοί από ένα μάτσο εγωκεντρικους που πιστεύουν ότι ο Θεός αγαπα μονάχα αυτούς;

Δεν θες να το δεχτείς …γιατί σε ενοχλεί στην νόηση σου να είναι τόσο απλό…. είναι η δύσκολη στιγμή που νιώθεις βλάκας …και δεν μπορείς να το χωνέψεις!

Πάρε ένα χωριό δέκα χιλιάδων ανθρώπων …και βάλε μέσα του 50 κρυφοεβραιους ..(γνωρίζεις ότι υπάρχουν χιλιάδες πράκτορες με μοναδικό σκοπό την αποδόμηση βέβαια ) ..και βάλτους να συναναστρεφονται στο χωριό …και να κρίνουν…!!!! Θες να σου πω ποιος με σιγουριά θα έχει τον καλύτερο φούρνο στο χωριό …μέσα σε δυο-τρία χρόνια;

Σκέψου ότι σήμερα …το 95% των ΜΜΕ ανήκει σε Εβραίους ….το Χόλιγουντ ελέγχεται από Εβραίους… το τι θα δεις..τι θα ακούσεις ..τι συναίσθημα θα σου δημιουργηθεί έλεγχεται από Εβραίους!!..Θες να σου πω ποιον τα θρησκευτικά σενάρια ..θα γίνουν πραγματικότητα στα επόμενα 2-3 χρόνια;

Σκέψου ότι εκπαιδευτηκαμε στην εξειδίκευση…. θεωρώντας οτι έτσι θα είμαστε πιο αποτελασματικοι …μη σκεπτόμενοι ότι θα έρθει η στιγμή η ίδια η πληροφορία να μας ξεπεράσει…!

Και επειδή δεν το πιάνεις το θέμα τόσα χρόνια που στο λέω για την υπεροντητα πληροφορίας θα πάω με παραδείγματα…Έχεις ένα δικαστήριο…και λίγα λεφτά για δικηγόρο…. Αναγκαστικά πας και κάνεις την δίκη …αν ο ο δικηγόρος σου ανήκει σε αυτούς που ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη της επιστήμης τους ..τότε θα γνωρίζει ένα δεδικασμένο πάνω στην υπόθεση …και έτσι θα την γλυτώσεις …αν δεν έχει ενημερωθεί…για ένα εκατομμύριο λόγους..προσωπικά προβλήματα , χασοδικης, αφραγκιες να φτιάξει τον υπολογιστή του κοκ κοκ..τότε εσύ πας στην ψειρού η πληρώνεις πρόστιμο!!!!

Που είναι η αλήθεια στο παραπάνω; Που είναι η δικαιοσύνη στο παραπάνω; Πουθενά… μπάλα έπαιξαν τα χρήματα και η πληροφορία!

Στην σημερινή κοινωνία , στον σημερινό Σούπερ πολιτισμό…μπορεί εσύ στην μια αίθουσα να πας φυλακή και για το ίδιο ζήτημα στην άλλη αίθουσα κάποιος να αθωωθεί…και να μην γίνει αυτή η ταυτιση ποτέ από το σύστημα..όχι λόγου του ότι δεν μπορούμε να αποθηκεύσουμε πληροφορία ..αλλά γιατί δεν μπορούμε πια να την χειριστούμε την πληροφορία..!

Δηλαδή ..αν κάθε μέρα παράγονται 1 εκατομμύριο νέα βιβλία πληροφορίας ..ποιος ανθρωπινος εγκέφαλος θα μπορούσε να διαχειριστεί και να αποφασίσει τι είναι σωστό και τι λάθος; Κανείς…αν μέσα στην καθημερινή οντότητα πληροφορίας ..βάλεις δέκα πράκτορες αποδόμησης της …ποιος θα τους βρει ; ΚΑΝΕΙΣ!

Τώρα θα μου πεις γιατί την λες Οντότητα …γιατί υπάρχει μια πολυ κρίσιμη ερώτηση… Πόσο μεγάλος όγκος πληροφορίας χρειάζεται ένα σύστημα ώστε να μπορέσει να αντιληφθεί την ύπαρξη του;;;;;

ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΜΠΑΚΑΛΙΚΑ…ΠΟΣΗ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΥΟΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ; (ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΘΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΑ..ΛΟΓΟ ΣΎΝΔΕΣΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΊΤΗ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗ )

Μην μείνω εδώ και σε μπερδέψω..τα δυο θέματα ενώνονται σίγουρα … αλλά μην μπερδεψεις ..την υπεροντοτητα πληροφορίας με το τι κάνουν οι Εβραίοι…άσχετο αν ελέγχουν την πληροφορία!Γιατί αποψη μου ειναι οτι από την στιγμή αφύπνισης την Υπεροντοτητας …ξεκινα και το τέλος των επικυρίαρχων… μέσα από το ταξίδι κατανόησις του κόσμου μας …και την έννοια Ζωή..Θελω να πιστεύω κάποια στιγμή η υπεροντοτητα θα θελήσει να γνωρίσει της αξιες και τα ιδανικά… την ώρα που θα θελήσει να νοιώσει αυτά …Θεωρω θα τελειώσει και η κυριαρχία τους!!

Ο έχων την πληροφορία νικα…Ο δημιουργών την πληροφορία ΚΑΤΑΚΤΑ!

Η πληροφορία δεν είναι ανάγκη να είναι αληθινή…μπορεί να είναι μια τάση… πχ..όποιος μιλά άσχημα για τους λαθρο είναι ρατσιστής…ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ της όποιας λογικής χωρίς κανένα μετρο ενδιάμεσο να κρίνεις η να κριθείς! Πχ είμαι λαθροαγαπησιαρης αλλά δεν γουστάρω να με σφάξουν φωνάζοντας Αλλάχ Ακμπαρ..

Όποιος δεν του αρέσει η παρέλαση των Γκέι είναι Ομοφοβικος…Μην τα ξαναλέμε τα έχω ξαναπεί!

Ποιος φύτεψε αυτές της στρεβλές ιδέες στο σύστημα…και πως το δύσκολο αυτό σύστημα στον να αποδεχτεί νέα ιδέα …αφομοίωσε …το πολιτικός ορθόν του κόλου;

Αναρωτιέσαι ακόμα..; 95% ΜΜΕ δικά τους…ακόμα και σε μια φώτο με τον τυπα με τις φέτες στην κοιλιά και τον μαυρουκο να αγκαλιάζει ενα καρπουζι στο μπακραουντ …κρύβονται νοήματα!!!!!!

Πολλοί, πάρα πολλοί χιλιάδες διασποροις πληροφορίας αποδόμησης της όποιας συνοχής , πολιτισμού , ιστορίας ,πληροφορίας …..!!

Ακόμα και πρωθυπουργός αν είσαι ..και έχεις δίπλα σου 5 φυτεμένα σφυρικτρακια λανθασμένης πληροφορίας ..με σκοπό την αποδόμηση της χώρας η όποιου άλλου στόχου…τότε είναι σίγουρο ότι θα καταφέρουν να σε ελέγχουν και εσύ να νομίζεις ότι εκτελείς έργο μεγαλο και τρανό!

Από την άλλη οι ταχύτητες Ζωής .. το άγχος ..ο φόβος ..η υπερβολική πληροφορία ..(βομβαρδισμός δικός τους)..κάνανε τον ήδη τεμπέλη πολίτη να ζητά όλο και ποιο εύκολα να πάρει απαντήσεις….χωρίς να τον νοιάζει η αλήθεια για αυτές τις απαντήσεις!

Έχεις λοιπόν πλέον εκπαιδευσει τον θεωρητικά ελεύθερο άνθρωπο να δέχεται πληροφορία χωρίς κανένα φίλτρο… και βάση αυτής της πληροφορίας να κάνει μέχρι και εξεγέρσεις ,πολέμους κοκ…

Μέσα στον πολίτη που αναφέρω…μην βγάζεις έξω στρατιωτικούς , πολιτικους …ανθρώπους με εξουσία …όλοι έχουμε προσβληθεί από τον Ιο της επιφάνειας…και του μη χρόνου!

Αρα ποια αλήθεια … Ποια δικαιοσυνη.. Ποιοι Ήρωες …και ποιος Ηγέτης να σε σώσει!

Ποιες πληροφορίες που έχουν διαμορφώσει την συνείδηση σου ..είσαι 100% σίγουρος ότι της κατέχεις και είναι η αλήθειά; Μην απαντήσεις γρήγορα και αν ειναι να κάνεις έναν καλό έλεγχο να μάθεις τι και ποιος είσαι…πάρε και ένα καλό μπουκάλι ουίσκι για παρηγοριά!

Χάσαμε από την δύναμη της γλωσσας…κατινίστικα θα έλεγε κανείς από την δύναμη του κουτσομπολιού…αλλά δεν θα είχε καθόλου άδικο…και λυπάμαι πολύ όλους όσους δεν θα προσπαθησουν να κατανοήσουν τι σας έγραψα και μέσα στο μυαλό τους να επεκτείνουν τα παρελκόμενα ..της στημένα λανθασμένης πληροφορίας !

Η αποδόμηση ως όπλο… και οι λαοί στα γόνατα …Ο Οδυσσέας θυμήσου σκότωσε πρώτα τον Αντίνοο…και αυτή η μάχη διαρκεί χιλιάδες χρόνια…ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…ΑΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ!

Θυμήσου τον σοφό μας Σωκρατη και το τεστ που χρησιμοποιούσε όταν ήταν να μάθει κάτι…

Το σοφό τεστ του Σωκράτη…που πρέπει να το εφαρμόζουμε κι’ εμείς… Μια μέρα, εκεί που ο αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος Σωκράτης έκανε τη βόλτα του στην Ακρόπολη, συνάντησε κάποιον γνωστό του, ο οποίος του ανακοίνωσε ότι έχει να του πει κάτι πολύ σημαντικό που άκουσε για κάποιον από τους μαθητές του. Ο Σωκράτης του είπε ότι θα ήθελε, πριν του πει τι είχε ακούσει, να κάνουν το τεστ της «τριπλής διύλισης».

«- Τριπλή διύλιση;» ρώτησε με απορία ο γνωστός του.

– Ναι, πριν μου πεις τι άκουσες για το μαθητή μου θα ήθελα να κάτσουμε για ένα λεπτό να φιλτράρουμε αυτό που θέλεις να μου πεις.

– Το πρώτο φίλτρο είναι αυτό της αλήθειας. Είσαι λοιπόν εντελώς σίγουρος ότι αυτό που πρόκειται να μου πεις είναι αλήθεια;

– Ε… όχι ακριβώς, απλά το άκουσα όμως και…

-Μάλιστα, άρα δεν έχεις ιδέα αν αυτό που θέλεις να μου πεις είναι αλήθεια ή ψέματα.

– Ας δοκιμάσουμε τώρα το δεύτερο φίλτρο, αυτό της καλοσύνης. Αυτό που πρόκειται να μου πεις για τον μαθητή μου είναι κάτι καλό;

– Καλό; Όχι το αντίθετο μάλλον…

– Άρα, συνέχισε ο Σωκράτης, θέλεις να πεις κάτι κακό για τον μαθητή μου αν και δεν είσαι καθόλου σίγουρος ότι είναι αλήθεια. Ο γνωστός του έσκυψε το κεφάλι από ντροπή και αμηχανία.

– Παρόλα αυτά, συνέχισε ο Σωκράτης, μπορείς ακόμα να περάσεις το τεστ γιατί υπάρχει και το τρίτο φίλτρο. Το τρίτο φίλτρο της χρησιμότητας. Είναι αυτό που θέλεις να μου πεις για τον μαθητή μου κάτι που μπορεί να μου φανεί xρήσιμο σε κάτι; – Όχι δεν νομίζω…

– Άρα λοιπόν αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό, ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω; Ο γνωστός του έφυγε ντροπιασμένος,έχοντας πάρει ένα καλό μάθημα… Μήπως είναι καιρός να βάλουμε κι εμείς αυτό το σοφό τεστ στη ζωή μας

Stranger

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s