Η μετριότητα σκοτώνει…

stranger

Αναρωτήσου ποιος είναι ο καλύτερος οπαδός αυτού του πολιτισμού της χέστρας ;

Σκέψου ότι σε αυτόν τον πολιτισμό το συντριπτικό ποσοστό δεν είναι αυτοι που είναι πολύ πλούσιοι αλλά αυτοι που ζουν απλά την ζωούλα τους χωρις να έχουν και να αποζητούν ιδιαίτερα προβλήματα .

Σκέψου ότι ο πολιτισμός που ο θάνατος σου σημαίνει οτι η ζωή μου είναι καλύτερη ..ο πολιτισμός που αφήνει δισεκατομμύρια ανθρώπους να πεινάνε και να πεθαίνουν από τη δίψα , ο πολιτισμός που αυτοι οι δήθεν πολίτες αυτού του κόσμου υποστηρίζουν μετά μανίας για να μη χάσουν το μικρό κελί από τσιμέντο μέσα σε μία πόλη , για να μη χάσουν το κελί από αλουμίνιο ή σίδερο που μετακινούνται , για να μη χάσουν τα ζωγραφιστά χαρτάκια που τους δίνουν μικρές απολαύσεις και διαλείμματα της ουσιαστικής φυλακής τους .

Αν πεις οτιδήποτε λοιπόν που είναι ουσιαστικα σημαντικό, που είναι λύση στο καρκίνωμα αυτου που ονομάζουμε σήμερα πολιτισμός οι πρώτοι οι οποίοι θα καθίσουν απέναντί σου δεν θα είναι άνθρωποι οι οποίοι είναι αντίθετοι με την ιδεολογια σου..αλλα θα είναι η βολεμένη μετριότητα .

Η πιο επικίνδυνη φάρα,Η ΦΑΡΑ που δεν θέλει καμία αλλαγή ,αυτή η φαρα που δεν κατηγορείται ως υπαίτια για εγκλήματα αλλά συναινεί σε όλα αυτά τα εγκλήματα με τη σιωπή της, είναι η φάρα της μετριότητας που έχει σαπισει αυτη την γη .

Είναι ο καθώς πρέπει οικογενειάρχης με το επάγγελμα πάνω απ’ όλα και την καριέρα καθαρή..

ο καλός χριστιανός με τον Σταυρό στο χέρι ,….η καλή οικοδέσποινα …το καλό παιδί …όλη η μετριότητα της εκπαίδευσης μας στο να είμαστε υπάκουα ζώα ,…. για να μας δοθεί λίγη ηρεμία …λίγο στέγη..λίγο φαγητό…και η ψευδαίσθηση της επιλογής!

Αυτός ο πλανήτης , ο ποτισμένος μονό με αίμα πλανήτης … φωτίστηκε από το σκοτάδι του μόνο όταν άνθρωποι που δεν ακολούθουσαν νομους έπραξαν κατά βούληση και όχι κατά κανόνα!

Σε ότι κάναμε ένα βήμα μπροστά σαν πολιτισμός το οφείλουμε στους τρελούς , στους παθιασμένους , στους παράξενους , στους ασυμβίβαστους και στους αλήτες της κοινωνίας !!

Σε ότι αλλάξαμε το αλλάξαμε πηγαίνοντας κόντρα στον νόμο, στο κατεστημένο , στο πρέπει και στο «σωστό»..!

Η καθαρές φάτσες , τα clean άτομα , τα κυριλέ σάπια κουφάρια της κοινωνίας.. οι νομοταγείς σπιουνοι … είναι η αίτια της κατάντιας μας σήμερα !

Γιατί σε πηδάνε μόνο αν είσαι καλό παιδί .. αν είσαι αλήτης σε φοβούνται….αν είσαι απροσδιόριστος δεν τολμούν….αλλά η μετριότητα είναι η κατά εξοχήν φάρα που διαβάζεται για το τι θα κάνει αύριο !

Αν θα μπορούσες να μιλήσεις ποτέ για ένα σχέδιο αλλαγής των γεγονότων , αν θα μπορούσες να μιλούσες ποτέ για ένωση η να μιλούσες για προσπάθεια αλλαγής της νεοιστοριας που μας θέλει γονατιστούς πεοθυλαζοντες πολιτισμικά βαβαρικά πιθικια … θα έπρεπε να έχεις έναν κοινό μοχλό ένωσης ..η ένα κοινό στόχο συμφέροντος!

Αν δεν έχεις σχέδιο κοινού συμφέροντος τότε θα πρέπει να ψάξεις στο συναίσθημα…θα πρέπει να έχεις η τεράστιο μίσος …. η τεράστια αγάπη … για να ενωθείς σε έναν αγώνα!

Αν δεν έχεις τίποτα από αυτά τότε απλά πέθανες και δεν στο έχουν πει ακόμα !

Οι Εβραίοι σε πολεμούν και σε νικούν με το τεράστιο μίσος τους….εσύ από φως και αγάπη … έγινες μετριότητα …έγινες γκέι από μόδα και όχι από επιλογή…. έγινες ο βολεψακιας … και ότι αρπάξει ο κώλος μας !

Τι να σου μάθω ξανά να αγαπάς με πάθος ; την πατρίδα;.. τον συνάνθρωπο σου; .. την γυναίκα σου; … τον έρωτα ; την Ελευθερία; …δεν γίνεται μέτριε μου…διάλεξες την μέση…διάλεξες να φαίνεσαι αλλά να μην είσαι…να σαπίζεις μέσα στα πάθη σου αλλά να μην τολμάς να τα ζήσεις … να κρίνεις τους άλλους για όλα όσα εσύ ονειρευεσαι … Διαλεξες την «ασφάλεια» σε έναν πλανήτη που του αρέσει το σοκ και δέος!…Ποιος τελειωμένος δεν παει!

Τα λαμογια , οι επιχειρηματίες που πάτησαν επί πτωμάτων ,οι παράνομοι …και ότι άλλο παρατατικό έχουν πολλοί περισσότερες πιθανότητες να κατανοήσουν ενα σχέδιο κοινού συμφέροντος ,να δεχθούν να πάρουν ρίσκα για μια αλλαγή … !

Εσύ …όχι εσύ εισαι ο Καρκίνος… που το μόνο που σε νοιάζει είναι τα ντουβάρια σου να σε κρατούν ασφαλή …μακριά από την αλλαγή που δεν σου δίνει εγγύησης ασφάλειας !

Μέτριε ανθρωπάκο σου έχω νέα….μόλις το σύστημα υπέγραψε την θανατική σου καταδίκη…προτιμούν οι επικυρίαρχοι να συνεχίσουν με αυτούς που θεωρούν ότι αντέχουν τις μεγάλες αλλαγές!!!!!!!!!!

Μην τους βρίζεις λοιπόν ως προδότες …η ως αντι … μην τους κρίνεις …μέχρι να έχεις το θάρρος να σηκωθείς μέσα στην Μάχη και να πεις ΝΑΙ …ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗ … ΠΩΣ ΝΙΚΑΜΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ;

Όταν θα φτάσεις μέτριε στο σημείο της κατανόησης … τότε θα γνωρίζεις και που θα με βρεις !

Stranger….

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s