Με ρωτάς για τους καθρέφτες ..Όταν όλη σου η Ζωή είναι ένας καθρέφτης !

12

Εκπαιδευτηκες την γλώσσα που μιλάς από τότε που γεννήθηκες …

..δεν την επελεξες …σου την έδωσαν… !

Εκπαιδεύτηκες σε νόμους και κανόνες ..σε πρέπει και μη …!

Δε το επέλεξες σου δόθηκαν…!

Πίστη , πολιτική , συμπεριφορές , υποταγή , υπακοή …ανάλογα τον χαρακτήρα σου …όσο και να νομίζεις ότι εσύ επέλεξες…. τελικά σε επέλεξαν αυτά ..μιας και προϋπήρχαν από σένα …στημένα για σένα !

Αν ο δημιουργός της γλώσσας είχε δημιουργήσει κρυφούς κανόνες που δεν στους έμαθαν εσένα θα μπορούσες να τους αντιληφθείς;

Αν μέσα στην γλώσσα σου υπάρχει μια κρυφή κωδική γλώσσα … η οποία επηρεάζει την Ζωή σου …θα μπορούσες να λύσεις τον κώδικα …αν δεν σου τον έδειχνε κανείς;

Αν στους νόμους που ακολουθείς …υπάρχουν άνθρωποι που για αυτούς δεν ισχύουν οι ίδιοι νόμοι .. θα μπορούσες ποτέ να τους ξεχωρίσεις ;

Στους κανόνες … ποιος έδωσε τους κανόνες ; Κάποιος που μέσω της παρατήρησις κατανόησε ότι αυτοί οι κανόνες είναι βολικοί για ποιον? για σένα; η για την συνέχεια ενός κρυφού συστήματος κυριαρχίας σου;

Η γλώσσα είναι δόνηση , τα γράμματα είναι αριθμοί , οι νόμοι είναι νοηματικές παγίδες ,οι κανόνες είναι μαθηματικές κατευθύνσεις !

Αν υπήρχαν ομάδες που μπορούσαν να μιλούν με μια κωδικοποιημένη γλώσσα πίσω από την γλώσσα σου τότε αυτή η ομάδα κρυφά από σένα θα μπορούσε να διαμοιράζει την ύπαρξη της αλλά και την πληροφορία της …μέσα από απλές λέξεις που χρησιμοποιείς και εσύ!

Είσαι ένα ακόμα φερέφωνο , ένας πίνακας πεποιθήσεων , ένας φορέας πληροφορίας … σε ένα λογισμικό συμπαντικο που αυτοί που δημιούργησαν την γλώσσα προγραμματισμού του σε ελέγχουν!

Αν πχ μπορώ να πω Οι αετοί του στρειντζερ = ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ = ΚΕΡΑΥΝΩΝ ΑΣΤΡΑΠΕΣ τότε μπορώ να πω όλα όσα θέλω μέσα σε μια πρόταση μου χωρίς να την κατανοήσεις εσύ αλλά να την κατανοήσουν αυτοί που θέλω εγω!

Το ίδιο μπορεί να συμβεί μέσα σε ένα νομικό κείμενο , να χρησιμοποιήσω τις λέξεις ώστε κάποιος που γνωρίζει τον κώδικα να μπορεί να διακρίνει αν ο «κατηγορούμενος» πρέπει να καταδικαστεί η να προστατευτεί !

Το ίδιο μπορεί να γίνει και με την δόνηση , με τον λόγο μου … μπορώ χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα σημεία λόγου να σε κάνω να θες η να μην θες κάτι ..χωρίς εσύ να έχεις την γνώση ότι εγώ επέλεξα για σένα !

Αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι ότι υπάρχει ένας προγραμματισμός που ρέει μπροστά στα μάτια σου και εσύ δεν τον αντιλαμβάνεσαι ..αλλά αυτός ο προγραμματισμός είναι που σε ελέγχει …και σε κάνει να αποφασίζεις !

Παραδείγματα χιλιάδες …από το που βάζουν στα ράφια τα Σούπερ μάρκετ συγκεκριμένα προϊόντα μέχρι το χρώμα στο τραπέζι του εστιατόριου που θα φας …και μέχρι τον νευρογλωσικο προγραμματισμό που μπορεί να σου περάσει ένας γκουρού μέσα από ένα μέσο επικοινωνίας !

Μην σε πάω στα σχήματα , στην γεωμετρία , στις αποστάσεις ,στους ναούς , στους τρουλους , στα αγάλματα , στα σύμβολα ,στα αρχέτυπα…κοκ κοκ κοκ ..

Αλλά όλα αυτά και εκατομμύρια ακόμα…δεν πιανουν μια μπροστά στο μέγιστο προγραμματισμό της ιδιας της γλωσσάς..στον προγραματισμο δηλαδη στον κεντρικο σερβερ !

Όλα ακολουθούν έναν κανόνα προγραμματισμού της συνειδησης σου…μάλλον κανόνα συντήρησης της φυλακής που ονομάζεις πραγματικότητα !

Πάρε λοιπόν ένα νοητικό καθρέφτη και βαζε μπροστά του όλα όσα επιχειρούν να διεισδύσουν στην συνείδηση σου , βάλτον μπροστά από προτάσεις , μπροστά από εικόνες , μπροστά από Γράμματα, από αριθμούς…και θα δεις για ποιο πράγμα σου μιλάω!

Μάθε στην ανάγκη να μπορείς να διαβάζεις ανάποδα τα πάντα και να μπορείς να βρίσκεις εύκολα κρυμμένα νοήματα…

Όπως πχ το παιδικό στην φώτο με τον Νειλ. Α τον πρώτο άνθρωπο που πάτησε στο φεγγάρι … ανάποδα είναι ΑΛΙΕΝ …

Αν λοιπόν κάποιοι το χρησιμοποιούν…δεν θα ήθελες να γνωρίζεις το γιατί; ..Το πόσο εσένα αυτό μπορεί να σε επηρεάζει; …δεν θα ήθελες να μάθεις αυτή η γλώσσα που αλλου μπορει να βάζει το χεράκι της; …

Εγώ ναι …ίσως γιατί θυμάμαι ακόμα ότι ήρθα τυχαία σε μια γη ελεύθερη… που δυστυχώς κάποιοι το ξέχασαν … και κάποιοι μεγαλύτεροι από μένα … με πείσμα και θυμό (από αγάπη το έλεγαν ) προσπάθησαν να με κάνουν να έχω τις ίδιες συμπεριφορές με όλους τους κρατουμένους πάνω στην γη ….προσπάθησαν δηλαδή να μου κάνουν ότι τους έκαναν σε αυτούς όταν ήταν παιδιά οι προηγούμενοι κρατούμενοι !

Πολλές φορές σκέφτομαι … αν πρέπει να συνεχίζω να σου δείχνω …αν πρέπει να ταράζω το όνειρο σου …

Όλα είναι συνείδηση … όταν φτάσεις να δεις την σαμσαρα (ψευδαίσθηση) τότε κατανοείς ότι όλα αλλάζουν μέσω της συνείδησης …φτάνει να την κάνεις να ξυπνήσει …και να της δώσεις τα ηνία της μεγάλης αλλαγής ..!

Μπορώ να ταραξω το όνειρο σου … και όχι μόνο αυτό ..

Σκέψου ξανά γιατί με πολεμούν…

Γιατί δεν θέλουν να σε αφήσουν ανεπηρέαστο αν θα με πιστέψεις η όχι …

Και θυμήσου …τότε ..μια φορά στην Ζωή σου …που τα λόγια από όλους ήταν πολύ λίγα για παρηγορια …τότε που κανένας νοηματικός λόγος δεν μπορούσε να σε κάνει να νοιώσεις αλλιώς … αλλά ένα χαμόγελο… και δυο μάτια λαμπερά που είδες τυχαία να περνούν δίπλα σου….σου έδωσαν όλες τις απαντήσεις του κόσμου σου… ΣΚΕΨΟΥ ΛΟΙΠΟΝ…ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΙΛΑΓΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ; …

Θες να μάθεις μια μεγάλη αλήθεια ; ..Εκείνο το πλάσμα που στο έκανε αυτό…είτε ήταν ένα παιδί ..ειτε ήταν μια γυναίκα η ένας άνδρας….. δεν είναι μεμονωμένο σου πάθημα… το έχει κάνει σε όλους τουλάχιστον μια φορά … το θυμούνται η όχι…το έχει κάνει σε όλους !

Τι γλώσσα μιλούσε θυμάσαι;…Με ποιο όργανο του σώματος σου …έμαθες την αλήθεια σου;

Stranger

2 σκέψεις σχετικά με το “Με ρωτάς για τους καθρέφτες ..Όταν όλη σου η Ζωή είναι ένας καθρέφτης !”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s