Ακούστε τι έμαθα σήμερα…

wifi

Καλησπέρα παιδιά! Ακούστε τι έμαθα σήμερα. Η μητέρα μου αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας.

Ένα από αυτά είναι οι υπνικες απνοιες κι έτσι χρησιμοποιεί ένα μηχάνημα που λέγεται νεφελοποιητης και καταγράφει κιόλας τι κάνει κατά τη διάρκεια του ύπνου ( όσων αφορά στο θέμα της αναπνοής).

Αυτό λοιπόν καταγράφεται σε μία κάρτα μνήμης (micro sd) την οποία πρέπει να την δώσεις στο κατάστημα από όπου έχεις παραλάβει το μηχάνημα για να σου εκτυπώσουν αυτά που έχει καταγράψει.

Μέχρι εδώ όλα καλα. Την πρώτη φορά που χρειάστηκε να γίνει αυτή η εκτύπωση τους πήραμε τηλ. και αντί για την παραπάνω διαδικασία μας ζήτησαν απλώς ένα mail για να στείλουν τις μετρησεις και τίποτα άλλο.

Εμείς φυσικά απορρησαμε πως μπορεί να γίνει αυτό χωρίς να τους στείλουμε εμείς είτε το μηχάνημα είτε την κάρτα αλλά δεν δώσαμε πολύ βάση. Σήμερα λοιπόν το συζήτηση με έναν γιατρό και του φάνηκε αδιανοητο αυτό που μόλις είχε ακούσει που τηλεφώνησε κατευθείαν σε έναν φίλο πνευμονολογο ο οποίος τον πληροφόρησε το εξής.

Η εταιρία αυτή χρησιμοποιεί έναν από τους πιο σύγχρονους τρόπους για να λαμβάνει τα αποτελέσματα και αυτός είναι να είναι το μηχάνημα συνδεδεμένο με το wifi του σπιτιού… Μου έφυγε το κεφάλι…

Αυτοί φυσικά αν θέλουν δεν βλέπουν μόνο το τι καταγράφει το μηχάνημα αλλά και τι κινήσεις γίνονται στο διαδίκτυο. Η καταλυση της ιδιωτικότητας και της ελευθερίας σε όλο της το μεγαλείο..

A.B

πηγη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s