ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΕΟΣ, Η ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΦΙΛΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΩΝ ΣΑΝΕΛ

“18 τρις δολάρια χρωστάει η Αμερική”, Κατσίκης- ΣΑΝΕΛ, Σκάι- σήμερα

Αυτή την ηλιθιότητα ξεστόμισε ο Κατσίκης προ ολίγου στο Σκάι. Χθες άκουγα τον Κυρίτση να αναρωτιέται σε ένα πάνελ με τον Τζήμερο “σε ποιους χρωστάμε αυτά τα τρις, σε άλλον πλανήτη;” ενώ κάποιο άλλο βαρύ πυροβολικό του Συριζα (ξεχνώ το όνομα) φωνασκούσε προ καιρού στο Mega για το τεράστιο χρέος της Ιαπωνίας.

Οι ηλιθιότητες για το πλανητικό χρέος είναι συνήθεις γιατί ταιριάζουν με την πλανητική ηλιθιότητα αυτών που τις διαδίδουν ενώ ταυτόχρονα τρέφουν και τη μυθολογία για κάποιους σατανικούς και πανούργους καπιταλιστές που κλέβουν τα λεφτά απ΄ το τραπέζι.

Λοιπόν

1. Κατσίκη, το καθαρό χρέος των ΗΠΑ (υποχρεώσεις ΗΠΑ προς τρίτους ΜΕΙΟΝ υποχρεώσεις τρίτων προς ΗΠΑ) είναι 2.5 τρις και όχι 18 τρις. 700% σφάλμα, στο νηπιαγωγείο θα σε άφηναν στην ίδια τάξη.

2. Κυρίτση, το χρέος δεν το χρωστάμε στον Άρη, αλλά στην Κίνα, στην Ιαπωνία, στην Ελβετία, στην Κορέα…

3. Άγνωστε Συριζαίε, θα ήθελες βούρλο μου να χρωστάνε οι Γιαπωνέζοι, ε; Θα αποδείκνυε αυτό ότι το να παράγει κανείς ολ’ αυτά που σου έχουν γεμίσει το σπίτι και το γκαράζ δεν έχoυν και τόση σημασία, κι ότι μια “πολιτική διαπραγμάτευση” μετράει πιο πολύ; Δυστυχώς (για σένα) πανύβλακα συριζαίε ο πλανήτης χρωστάει στην Ιαπωνία ΕΠΙΠΛΕΟΝ (των δικών της υποχρεώσεων) 3+ τρις USD. Η Ιαπωνία είναι πλέον Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΙΣΤΩΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ και μάλιστα χωρίς να κάνει πολιτική διαπραγμάτευση 😉. Δεύτεροι είναι οι κομμουνιστές μεν, πλην όχι σύντροφοι- κοπρόσκυλα, της Κίνας με 1.8 τρις USD. Σε αυτούς χρωστάς ηλίθιε όχι στον Άρη. Eίδες κάτι παράξενα πράγματα ε;

Η ιδέα ότι μπορεί να χρωστάς, αλλά μπορεί και να σου χρωστάνε άλλοι, πολύ πολύ περισσότερα, τους ξεπερνά. Κι έτσι σκαρώνουν ασταμάτητα ηλιθιότητες για τον Άρη και τους καταχρεωμένους Ιάπωνες.

creditor debtor nations

από email αναγνώστη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s