Συμβαίνει κάτι πολύ παράξενο και επικίνδυνο με την πραγματικοτητα μας !

7

Καλό είναι να το σώσεις με την μια γιατί έχω την αίσθηση ότι από σήμερα και μετά και όσο συνεχίζω την έρευνα πάνω στο φαινόμενο Μαντέλα θα έχουμε αναταράξεις και ίσως να εξαφανιστούν πληροφορίες πολλές!(Παλι δηλαδη γιατι και το 2013 χασαμε χιλιαδες αρθρα )

Θα πάμε σταδιακά γιατί είναι ένα τεράστιο θέμα και σε παρακαλώ φίλε αναγνώστη να μην το αφήσεις στην επιφάνεια ,να μην το διαβάσεις απλά αλλά και εσύ να ξεκινήσεις την έρευνα γιατί όπως θα δεις ίσως να μιλάμε για το μεγαλύτερο μυστικό όλων τον εποχών!

Θα μπορούσα να γράψω πολλές σελίδες στο τι με οδήγησε να ξεκινήσω αυτή την έρευνα…αλλά θα το κάνω μέσα στα επόμενα που θα σου δίνω για το τι παίζει με την πραγματικότητα μας !

Πάμε τώρα την ιστορία….

Πριν τρία χρόνια περίπου με πλησίασε άγνωστος άνθρωπος σε μένα και με πολύ περίεργο τρόπο προσπαθούσε να καταλάβει αν είμαι καθαρός η αν είμαι πράκτορας κοκ….

Ο άνθρωπος από την πρώτη επαφή (εμαιλ) φαινόταν πολύ φοβισμένος …!

Αφού ανταλλάξαμε διάφορα εμαιλς ξεκινήσαμε να μιλάμε και στο τηλέφωνο όπου πέρασα από πολλές ανακρίσεις με χιλιάδες ερωτήσεις για να βεβαιωθεί ότι είμαι καθαρός !

Αυτό που χρειαζόταν από μένα ήταν να τον βοηθήσω με το να κάνω ένα βίντεο του να μοιάζει με χοαξ…με πιο απλά λόγια ήθελε να σηκώσω ένα βίντεο του και να το κραξω ως γελοίο και χαζό κοκ!

Ειλικρινά δεν κατάλαβα ποτέ γιατί αυτό θα ήταν μια βοήθεια αλλά ο τρόπος που μου έδινε πληροφορίες ήταν πάντα παράξενος και φειδωλός!

Όλη η ιστορία έχει να κάνει με την προσπάθεια της ελιτ να χειραγωγήσει τον χρόνο και την συμμετοχη αυτού του ανθρώπου στην δημιουργία του τρόπου …!!!!!!!

Δεν θα πω λεπτομέρειες ώστε να μην τον θέσω σε κίνδυνο…

Ο άνθρωπος αυτός επέμενε ότι οι Εβραίοι έχουν τον τρόπο να διαχειρίζονται τον χρόνο (παρελθόν και μόνο) και να αλλάζουν μικρά πράγματα ώστε να επηρεάζουν μόνιμα την ανθρωπινη συνείδηση υπέρ τους!

Όπως καταλαβαίνεις δεν το πίστεψα … και ζήτησα και άλλα … τα οποία τα έλαβα … στοιχεία που θα μου έδιναν να καταλάβω ότι είχα να κάνω με έναν άνθρωπο που έχει σώας τας φρένας !!

Μου δόθηκαν … και να πω την αλήθεια μου έπεσε το σαγόνι στο πάτωμα…από τα διαπιστευτήρια του!!

Έτσι αποφάσισα να του κάνω αυτό που θέλει ώστε με αυτον τον τρόπο να κερδίζω την εμπιστοσύνη του και να μάθω πλέον περισσότερα για αυτή την υπόθεση!

Το έκανα όντως .. γελειοποιησα ένα βίντεο του …!

Μου είχε πει ότι αν το κάνω θα συνεχίσει να μου δίνει πράγματα όσο κερδίζω την εμπιστοσύνη του…κάποια στιγμή για να μου περάσει αρχεία μου ζήτησε να κάνει πράγματα στον υπολογιστή μου από απόσταση …και δέχτηκα!!!!!!

Παρακολουθούσα το μόνιτορ όση ώρα έβαζε μέσα διάφορα προγράμματα ασφαλείας ….!

Όταν τέλειωσε μου είπε ότι θα μου έστελνε σε δικό του χρόνο μήνυμα για το πως θα παραλάβω τα στοιχεία που αποδείκνυαν όλα όσα έλεγε!!

Μετά από μέρες μου έστειλε μήνυμα να μιλήσουμε συγκεκριμένη ώρα ακριβώς και να καλέσω με το κινητό μου σε ένα τηλέφωνο!

Έτσι και έκανα…. μόλις το σήκωσε μου είπε ορθά κοφτά ..θα λάβεις ένα μήνυμα στο κινητό σου με ένα τηλέφωνο στο οποιο πρέπει να στείλεις ένα μήνυμα με την λέξη start!!

Εκεί πλέον πονηρευτηκα και αντέδρασα …του είπα…και που γνωρίζω εγώ αν αυτό το κινητό που μου δίνεις δεν είναι κάποια βόμβα που θα κανω εκκίνηση εγώ με το δικό μου μήνυμα;

Έτσι έληξε άδοξα η υπόθεση να πάρω στα χέρια μου απόδειξής για την χειραγώγηση του χρόνου από τους Εβραίους!

Το θέμα όμως είναι ότι όλα όσα είχα λάβει μέχρι στιγμής με είχαν οδηγήσει με δικές μου έρευνες σε μια κατάσταση πλέον τις αποδοχής στην τρελή ιστορία και όχι στο να πιστεύω ότι ακόμα ένας τρελός μου έφαγε τον χρόνο!

Πάμε τώρα σιγά σιγά να δούμε μαζί το φαινόμενο Μαντέλα..!

Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι να εξηγήσω ..είναι το φαινόμενο όπου κάποιοι άνθρωποι θυμούνται διαφορετικά την ιστορία σε σχέση με κάποιους άλλους !

Κάποιοι άνθρωποι θυμούνται διαφορετικά ονόματα σε προϊόντα , θυμουνται διαφορετικές ημερομηνίες θανάτου σε γνωστούς ανθρώπους κοκ…

Το ερώτημα είναι…. το φαινόμενο Μαντέλα έχει να κάνει με μια περιορισμένη αντίληψη κάποιων ανθρώπων η έχει να κάνει με την χειραγώγηση του χρόνου;

Μερικά παραδείγματα φαινόμενου Μαντέλα…

Κλασική ατάκα ταινίας που όλοι την γνωρίζετε ….Καθρέφτη καθρέφτη στον τοίχο μου ποια είναι η πιο όμορφη!!!!

Σωστο ;
1

2
ΛΑΘΟΣ

Το κανονικό είναι Μαγικέ καθρέφτη στον τοίχο ποια είναι η πιο όμορφη !!

Φαίνεται ότι όσοι έχουν παλιά βιβλία μπορούν να δουν ότι κάτι έχει αλλάξει …. αλλά ..αλλά !

Στην Αμερική έχουν αλλάξει ακόμα και στίχοι σε βιβλους … έχουν αλλάξει και στίχοι σε παλαιούς βιβλους!!!!!!!!!!!!

Στο παρακάτω βίντεο (μην αφήσεις τίποτα δες τα όλα έχει τεράστια σημασία ) θα δείτε ότι ένας ερευνητής κάνει έρευνα αναζητήσεων από την google και αποδεικνύει ότι πριν μερικά χρόνια οι χρήστες παγκόσμια έψαχναν τον καθε ορό με την παλιά του μορφή …την μορφή δηλαδή που θυμοντουσαν αλλά όσο περνάνε τα χρόνια αρχίζουν όλοι και ξεχνούν την παλιά μορφή και ψάχνουν για την νέα ….το θέμα είναι ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχει νέα μορφή …μιας και δεν υπάρχει λόγος αλλά και τρόπος να αλλάζουν τα ονόματα σε ταινίες 20ετιας , δεν υπάρχει τρόπος να αλλάζεις χρονολογίες γεγονότων κοκ….(κράτα μικρο καλάθι για την τελευταία φράση!)

Αν βάλεις στο Youtube τον ορο mandela effect θα δεις όλα όσα χρειάζεσαι!

Τώρα που κολλάει η παραπάνω ιστορία με το mandela effect;

Όπως θα γνωρίζεις όσα χρόνια με διαβάζεις είμαι ένας άνθρωπος που για να καταφέρω να λύσω κώδικες καταργησα πολλές πεποιθήσεις μου…ίσως και όλες!

Άφησα την οποιαδήποτε ταμπέλα για να μην είμαι σε τίποτα δογματικός και ξεκίνησα το ταξίδι για να κατανοήσω που ακριβως υπάρχει back door στο σύστημα φυλακή μας!

Σε όλα τα άρθρα μου με αλληγορικό τρόπο δίνω τα κλειδιά…σε άλλα πολύ δύσκολα σε άλλα φανεροτατα !

Το mandela effect ονομάστηκε έτσι από την πεποίθηση που είχαν οι μισοί άνθρωποι ότι ο Μαντέλα είχε πεθάνει πριν καιρό και όχι στις 5 Δεκεμβρίου του 2013 …!

Ο Μαντέλα ήταν ένα από τα ισχυρά «ισχυρά» προγράμματα του ματριξ…ναι ..ξέρω τι λέω!

Αν γράψεις στο κατοχικά δεξιά στην αναζήτηση Νέλσον Μαντέλα θα σου βγάλει μερικά καλούδια , αλλά ακόμα να θυμάσαι το λιοντάρι… της θυσίες … που όλα συνδέονται…αλλά μην σε μπερδέψω και με τα άλλα πάμε στο θέμα μας ! (και βέβαια δεν θα βρεις δεκάδες άρθρα που χάθηκαν στο πακέτο των χιλιάδων άρθρων από το κατοχικά νέα το 2013)

Θα σου κάνω μια ερώτηση …..Πότε πέθανε ο Μοχάμεντ αλί;

Φέτος δεν έγινε πριν λίγο καιρό;

Τότε γιατί υπάρχει αυτό το βίντεο που λέει μάλιστα ότι την πάτησε για πολλοστή φορά με τον θάνατο του Μοχάμεντ αλί…και είναι από το 2013;

Πατά το λινκ του βίντεο να πας να δεις πότε έχει αναρτηθεί στο youtube και τι λέει στην περιγραφή!!

Αρα με κάποιο τρόπο η υπεροντοτητα πληροφορίας δημιουργεί ψευδή πληροφορία ύπαρξης … και βέβαια πρέπει να αναρωτηθούμε και για ποιο λόγο αυτό συμβαίνει;

Πχ σε ένα παράλληλο χρόνο…αυτοί που θέλουν να κερδίσουν μια συμμαχία μπορεί να έχουν όντως πεθάνει τον Μοχάμεντ ..το 2013!!!

Πάμε να δεις κάτι άλλο πολύ σημαντικό…. για την πραγματικότητα σου!!

Πότε πέθανε ο Μαντέλα;

Αν γράψεις στην google πέθανε ο Μαντέλα …θα δεις πολλά καλούδια …και αν επιμένεις να πας πιο βαθιά (χρόνια φωνάζω σκάψε όχι επιφάνεια ) θα δεις πολλές αναρτήσεις που λένε ότι ο george bous τον είχε πεθάνει τον Ιούνιο του 2013 ..ενώ πέθανε στις 5 Δεκεμβρίου (σύμφωνα με την ιστορία που θέλουν να έχουμε ΤΩΡΑ!!! !!)Θα δεις και άλλα καλούδια …ότι τον πέθαιναν και άλλες εφημεριδες …ίδια γκάφα με τον πρόεδρο… !!
3

4

5
Πως και όσοι έχουμε στην μνήμη μας σαν νεκρούς τους πεθαίνουν πριν την ώρα τους κάποιοι με ελαφρύ το πνεύμα σαν τον Μπους ;

Είναι σύμπτωση;

Στην Αμερική ερευνητές έχουν αρχίσει και πιστεύουν την θεωρεία χειραγώγησης του χρόνου μιας και δεν είναι ικανοί να κατανοήσουν πως πχ η προσευχή που λένε από παιδιά και την διάβαζαν μέσα στην βίβλο τους άλλαξε τόσες λέξεις;!!!!!!
8
Και μάλιστα άλλαξε και μέσα στις βιβλους που έχουν μέσα στα σπίτια τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εσύ ποιο λες ότι είναι το σωστό ….
6
Εδώ ποιο είναι το σωστό;
7

Από ότι φαίνεται αγαπητέ μου …το 2012 είχε πολλά περίεργα …και η θέση πολλών ερευνητών που λένε ότι από τότε είμαστε σε μια άλλη πραγματικότητα ..δεν πρέπει να είναι μακριά από την αλήθεια!

Θα επανέλθω με το cern και την σχέση του στο ταξίδι του χρόνου…όπου η Αλίκη κάνει μεγάλο παιχνίδι!

Θυμήσου οτι η αλήθεια είναι αστείρευτα πιο μαγευτική και παράξενη από οποιοδήποτε παραμύθι…μόνο που κανείς δεν θέλει να την γνωρίζεις!

Stranger…..Who tha fuck is alice ….

4 σκέψεις σχετικά με το “Συμβαίνει κάτι πολύ παράξενο και επικίνδυνο με την πραγματικοτητα μας !”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s