Για όλους όσους θυμούνται μετά βεβαιότητας ότι στην δολοφονία του Κένεντι ήταν 6 άτομα!

c024d512b7f8452bb4d4ccb51f30cf8a

Στο πείραμα που κάναμε αν και είχαμε ζητήσει να έχουμε απαντήσεις χωρίς να δει κάποιος το βίντεο πολλοί συνάνθρωποι μας μάλλον κάναν το ανάποδο και είδαν το βίντεο και μετά απάντησαν ….έχοντας πάντα τους δικούς τους λόγους που συμπεριφερονται με αυτόν τον τρόπο!

Είχα πει τι θυμάστε …και απάντησαν με αυτό που «θυμούνται»!!!!

Βέβαια είμαι σίγουρος ότι κανείς από αυτούς που απάντησαν δεν γνωρίζουν την φιλοσοφία μου για την εικόνα-βίντεο..για το μάτι που κοιτα και το αυτί που ακούει….για ποιο λόγο έχω επιλέξει να είμαι ένας επώνυμα – ανώνυμος-άγνωστος …!!

Πριν σου δείξω το βίντεο πες μου εσύ με την σίγουρη μνήμη….ένα μουσείο δεν πρέπει να έχει στα αντικείμενα του και την πραγματική ιστορία; Δηλαδή ένα μουσείο είναι ικανό να έχει σαν αντικείμενο κάτι άσχετο με την ιστορία; …Όχι βέβαια…

Ένα περιοδικό ….πχ όπως το LiFE μπορεί να έχει μια ψεύτικη φώτο για να καλύψει ένα ρεπορτάζ…; ..μπορεί θα μου πεις να καλυφτείς …συμφωνώ…μόνο που θα πρέπει να επιστησω την προσοχή ότι μιλάμε για περιοδικό πολλών ετών!

Επειδή λοιπόν τα μουσεία θα έκλειναν και δεν θα πούλαγαν εισιτήρια αν δεν ακολουθούσαν πιστά την πραγματική ιστορία ..και επειδή …τα περιοδικά τα κράζει ο κόσμος αν αλλάζουν σε σπουδαία γεγονότα τις φώτο…δες το βίντεο και πες μου ..τι έγινε τώρα με την μνήμη σου;

Μόλις το δεις πες μου ακόμα…γιατί υπάρχει βίντεο… με 6 άτομα…που είναι πειραγμένο …γιατί όλοι εσείς που βγάζετε με το παραμικρό τα πάντα photoshop βουβαθηκατε στο συγκεκριμένο βίντεο…και γιατί στο μουσείο…τώρα !!!! Δείχνουν άλλο αυτοκίνητο!!!!!!!!!…Άλλο από αυτό που θα δεις μέσα στο βίντεο… που ειαιν γύρισμα μέσα από το μουσείο!!!!!!!

Και βέβαια περιμένω να μου υποδείξετε γιατρούς και χάπια με ιδιαίτερη χαρά…!!

Stranger

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s