Kατηγορίες
Ενημέρωση Παράξενα Σημεία των...εποχών μας Uncategorized

Ερωτήσεις που πρέπει να βρεις την απάντηση…!

cern

Θα πάω γοργά με στοχευμενες φράσεις!

Θεός- αντίθεος Χριστός – Αντίχριστος Ύλη- Αντιυλη …

ΣΕΡΝ!

Μην πλατιασω για την εποχή που ζούμε…αυτό το άρθρο είναι για αυτούς που ταξιδεύουν στις εσχατιές του σύμπαντος και της ψυχής για να πάρουν μια απάντηση!

Όλοι γνωρίζουν ότι το Σερν έχει κάνει δηλώσεις για: Άνοιγμα πύλης , χωροχρονικο ταξίδι, συνάντηση με σωματίδια η όντα που ακόμα δεν έχουμε συναντήσει!

Κυνηγώντας την μαύρη ενέργεια – μαύρη ύλη -αντιυλη θέλοντας να αγγίζουν δυνάμεις πέραν από κάθε φαντασία δεν ρισκάρουν και : Να φέρουν δυσαρμονία στην ισορροπία μεταξύ φωτός και σκότους;

Να ενισχύσουν την μαύρη πλευρά , ύλη, ενέργεια έναντι στους νομοτελειακούς μαθηματικούς κανόνες του σύμπαντος ;

Να γείρουν την πλάστιγγα – τραμπάλα του πεδίου μέσα μας όπου το «μαύρο» θα ενισχυθεί περισσότερο από το λευκό;

Και να δώσουν ένα καλό χτύπημα κάτω από την ζώνη στην υπάρχουσα ύπαρξη αφού φέρνοντας νέα ύλη από το ΠΟΥΘΕΝΑ φέρνεις και τα αόρατα αυτής της ύλης μαζί σου!

ΞΑΝΑ ..φέρνοντας μια ύλη που δεν είναι είναι ύλη…είναι ανύπαρκτη – αόρατη …δεν φέρνεις και ότι έχει την γνήσια υπογραφή – δόνηση αυτής της ύλης μαζί ; Τα αόρατα της ;

Σιγουρα ναι … !

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι επιστήμονες της γης σήμερα έχουν μια ολοκληρωμένη σφαιρική γνώση σε όλα τα ζητήματα;

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπάρχουν επιστήμονες φυσικοί οι οποίοι ταυτόχρονα έχουν εντρυφήσει στις βιβλους όλων των θρησκειών , έχουν μελετήσει Καμπάλα και ότι άλλο γνωστικό η απόκρυφο υπάρχει ώστε να είναι σίγουροι ότι δεν θα ενοχλήσουν και δυνάμεις που και οι ίδιοι αδυνατούν να κατανοήσουν;

Νομίζω ότι εδώ εκτός σπάνιας περίπτωσης η απάντηση είναι αρνητικη!!

Δύσκολα θα βρεις επιστήμονα να έχει ξεπεράσει το κόμπλεξ των προνομίων που του δίνει ο πολιτισμός της χεστρας και να έχει ανοικτό μυαλό να κοιτάξει και εκεί που οι προκάτοχοι της γνώσης του του ειπαν ότι είναι γελοίο…η αστείο… η χαζό!!

Η μεγαλύτερη απόδειξη όλων αυτών είναι ότι η ανθρωπότητα ακόμα δεν έχει βρει την θεωρεία των πάντων…δεν έχει βρει μια θεωρεία που αγκαλιάζει και δίνει απαντήσεις για τα πάντα !

Αρα το να κινηθείς να βρεις τα έσχατα κατά πόσο είναι σώφρων αν έχεις αφήσει από έξω ..(λόγω στενου μυαλού ) όλα όσα καταπιάνονται με τα έσχατα;

Αν ο επιστήμονας δηλώνει άθεος πόσο φρόνιμο είναι να ψάχνει το σωματίδιο του θεου;

Και είναι αυτός ο καταλληλότερος να είναι ο απεσταλμένος μας για αυτή την ανακάλυψη;

Νομίζω ότι η απάντηση είναι απλή ΟΧΙ!

Ο μόνος τρόπος να μην κινδυνεύσει η ανθρωπότητα είναι να έχουν δίκιο..να μην υπάρχει Θεός ..να μην υπάρχουν αόρατες δυνάμεις … αλλά δεν παίρνεις ένα αυτοκίνητο να το κάνεις να παει με 800 χιλιόμετρα μην γνωρίζοντας 100% αν θα λειτουργήσουν τα φρένα !

Με πεποίθηση και μικρή γνώση είναι απαγορευτικό να γαργαλίσεις τις κοχονες του θεου για να πάρεις ένα σωματίδιο..είναι απλή λογική!

Έχουμε λοιπόν σαν ανθρωπότητα κάποιους να πειραματίζονται με κάτι το οποίο αν εμείς έχουμε δίκιο είναι ικανό να τελειώσει την ανθρωπότητα όπως την γνωρίζαμε μια για πάντα!!

Για μένα αυτό είναι σημαντικό και μου κάνει εντύπωση που δεν κάνουμε τα πάντα να το σταματήσουμε!!

Βέβαια πάντα σε όλα που έχουν κενό έρχεται μια άλλη επιστήμη να καλύψει τα όποια λάθη…πχ η στατιστική…η μητέρα του ψεματος!

Αν αύριο συμβεί κάτι που δεν θα μπορούν να το ελέγξουν πχ …μια απόλυτη άνοδος μεταφυσικών φαινόμενων πχ…η στατιστική θα κάνει την δουλεια της (ίσως και άλλες επιστήμες μαζί…ψυχιατρική πχ) για να μπαλώσουν την όποια ζημιά…αν βέβαια είναι ζημιά που παίρνει μπάλωμα!

Πάμε να δούμε λίγο την μεριά μας …

Αν μέσα στην μαθηματική ισορροπία της φύσης – Ζωής – Θεου… που τόσα χρόνια σίγουρα θα έχει γνωρίσει αμέτρητους μαλάκες που προσπαθούν να αλλάξουν ισορροπίες …εσύ τελικά αλλάξεις ισορροπίες..πως θα αντιδράσει η Ζωή;

Πχ φέρνεις μαύρη ενέργεια με ότι αυτή κουβαλάει ..δεν είναι λογικό η Ζωή να έχει φροντίσει και προβλέψει ως πιο έμπειρη ( όλους αυτή μας έκανε ) ..και να έχει φέρει τα αντίμετρα της;

Περιμένεις να δεις τίποτα με φτερά και σπαθιά στους ουρανούς σαν αντίδραση; Η με το ίδιο σκεπτικό των άλλων..μια αύξηση του φωτός μέσα σε τυχαία σπορά ανθρώπων;

Αν το μαύρο ενισχύεται τότε σίγουρα και το λευκό φέρνει ενισχύσεις!!

Αρα με βάση το σήμερα , με βάση την μαυρίλα που βλέπουμε είναι λογικότατο να βλέπουμε και ανθρώπους να αρχίζουν να αλλάζουν και να έχουν νέες δυνάμεις και γνώσεις!

Δεν είναι ανάγκη να έρθει ο Μιχαλάκης και να τον δεις με φτερά… τα σώματα μας είναι ενοικιασμένα … και ο ένοικος πολλές φορές έχουμε δει στην Ζωή αυτή ότι έχει αφήσει διαφόρους να πάρουν το κλειδί σαν σπιτονοικοκυρηδες !!

Αν λοιπόν αυτό που βλέπουμε είναι η μάχη του φωτός με το σκοτάδι τότε δίπλα μας υπάρχουν οι ενισχύσεις … στον διπλανό μας στο λεωφορείο , στην δουλειά, παντού!

Τώρα θα πρέπει να σκεφτούν όσοι άμυαλοι θέλουν να αλλάξουν ισορροπίες κατά πόσο τους συμφέρει…είτε είναι επικυρίαρχοι είτε είναι απλά πιόνια επιστήμονες που γνωρίζουν μόνο ένα κομμάτι του Παζλ!

Ξέρεις φίλε σε αυτή την Ζωή υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είπαν όχι στο χρήμα , στην δόξα , στο ξεπούλημα και επέλεξαν ένα πολύ διαφορετικό δρόμο …!

Κατά πόσο σίγουροι είναι λοιπόν η από εκεί πλευρά ότι και η από εδώ δεν έχει τον τρόπο να κάνει τεράστιο πλήγμα όταν και αν πρεπε!

Υπάρχουν Δρυίδες , Σαμανοι , Λευκοί Μάγοι, Ιερωμένοι και μεγάλη ακόμα γκάμα που ουσιαστικά είναι με το μέρος του Φωτός …άσχετα αν λόγω ταμπελων και «μαγαζιών» οι μεν βρίζουν τους δε!

Στο κάλεσμα της Ζωής δεν θα ασχοληθεί ο Φύλαξ της Πύλης στο αν είσαι Χριστιανός , Βουδιστής η ότι άλλο…το διαβατήριο σου θα είναι μόνο πόσο περισσότερο φως σου δόθηκε από την αρχή σαν αποστολή της Ζωής για να είσαι ένας ακόμα στρατιώτης του φωτός!

Γνωρίζω ότι οι περισσότεροι όλα αυτά νομίζετε ότι είναι παραμύθια , εγώ όμως σας αιτιολογώ τι και πως… δεν είμαι εδώ για να σας φουσκώσω τα μυαλά η να σας δείξω κάποιους φωτεινούς η μια ομάδα να πιστέψετε…σας αιτιολογώ το γιατί και τον τρόπο!

Αρα καταλήγουμε …αν έχουμε δίκιο ..και υπάρχει το αόρατο …τότε ο Μιχαλάκης είναι εδώ να είστε 100% σίγουροι …και νομίζω ότι είναι περιττό να πω ότι δεν είναι μοναχουλης του!!

Η δύναμης της συμφιλίωσης , η τεράστια αυτή δύναμη του Ιερού τρία , η γραμμή ανάμεσα στο Γιν και Γιανγκ βάλλεται ασυστόλως από κάποιους που δεν είχαν το μυαλό να δουν και άλλη γνώση πέραν της γραμμικής τους εκπαίδευσης!

Το σύμπαν είναι μήτρα που γεννα ότι σκεφθείς , που όποιο δρόμο και να πάρεις θα σε βγάλει κάπου…σωστά η όχι θα σε βγάλει κάπου… στον σωστό η στον καλύτερο δρόμο κανείς δεν γνωρίζει!

Αυτό το κάπου , αυτή η ειδοποιός διάφορα που κανείς δεν σκέφτεται όσο βιώνει την ψευδαίσθηση είναι η μεγάλη διαφορά ..και το μεγάλο λάθος μας!

Δεν γνωρίζουμε αν αυτό που σήμερα βιώνουμε αν θα μπορούσαμε να το κάνουμε χιλιάδες φορές καλύτερο … απλά γιατί αυτό βιώνουμε και δεν αναρωτιόμαστε για το κάπου που έχουμε φτάσει!

Είναι καλή αυτή η πορεία της Ζωής ; Είναι καλός ο πολιτισμός μας; Έχουμε πετύχει ότι καλύτερο μπορούσαμε βάση των βιολογικών μας δυνατοτήτων η απλά πήγαμε προς τα κάπου…. και εδώ που φτάσαμε λέμε ότι είναι καλά;

Αν είχαν συνεχίσει πχ οι αλχημιστές μήπως τώρα είχαμε ήδη ιπτάμενα πήλινα οχήματα ελεύθερης ενέργειας;

Πρέπει να σκεφτείς έξω από αυτό που ήδη έχεις κατακτήσει….και όχι να σαπίσεις από την απραξία που σου δημιουργεί η σιγουριά των κεκτημένων σου!

Το μοντέλο Ζωή.. είναι χρόνια στο κουρμπέτι… και όλοι μας έχουμε από αυτήν έρθει..πες την Θεό , πες την όπως θες ..αλλά όλοι είμαστε από εκεί ..και μέχρι να βρούμε τον δρόμο να την στέψουμε αθάνατη …θα γυρνάμε ξανά και ξανά στα ίδια!

Ρώτα λοιπόν τώρα τον εαυτό σου…αν όλα όσα σου είπα είναι ήδη εδώ … και η σούπα μαγειρεύεται για την μάχη των μαχών…Ανούσια για μια ακόμα φορά ..χωρίς λόγο ..χωρίς νικητή …χωρίς αλλαγή πορείας …χωρίς κανένα κέρδος ….κατά πόσο σπουδαίο σου φαίνεται ότι ο Τσιπρας θα φορολογήσει και τα παράθυρα;

Μα θα πεις ανούσια γιατί; Γιατί εσύ και εγώ είμαστε σκάφη …σκάφη αναψυχής και πληροφορίας της ίδιας της Ζωής …και μέχρι να πάρουμε χαμπάρι που πρέπει να πάμε…σε ποιο κάπου είναι η αποστολή μας να πάμε…το πρόγραμμα θα επαναλαμβανεται …εις το διηνεκές!

Ενθυμισου!

Stranger….

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s