Kατηγορίες
Αυτοεξέλιξη Ο έχων το μπλογκ.. Πνευματικότητα Uncategorized

Μήπως ζεις σε κάποιο παραμύθι;…

13590468_623562567791113_5869753192921688184_n

Όσα σου έδιναν ελεύθερα προς χρήσην οι αρχαιότεροι πρόγονοί μας, σου τα έχουν κρύψει, αλλάξει και κρυπτογραφήσει, κάποιοι που δεν ήθελαν η γνώση να είναι προσιτή σε όλους.

Σίγουρα και παλαιότερα υπήρχαν κάποιοι μυημένοι και πιο πάνω στην πυραμιδική κλίμακα που δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχει παντού από τη φυση μέχρι το… παρά φύσιν, που είχαν περισσότερη γνώση αλλά σε καμία περίπτωση δε γινόταν αυτό το κακό που γίνεται σήμερα…

Από τι είμαστε φτιαγμένοι; Από ενέργεια…

Τι είναι το φώς; Ενέργεια… (βλ. και φωτοπίεση)

Από τι είμαστε φτιαγμένοι λοιπόν; Από φως…

Τι φωτοδοτεί- ζωοδοτεί; Το Φως…

Ποιος είναι ο φωτοδότης- ζωοδότης της Γης; Ο Ήλιος…

Τι μεταφέρει το φώς; Ενεργειακή πληροφορία… (βλ. κβαντικούς υπολογιστές και πως λειτουργούν)

Έχει μνήμη το φως; Σαφέστατα ναι… (βλ. επίσης πως λειτουργούν και αποθηκεύουν οι κβαντικοί υπολογιστές («νευρώνες» φωτός)

Ποιος είναι ο κατασκευαστής- φωτοδότης- ζωοδότης Πατέρας μας; Ο Ήλιος…

Ο Ήλιος λοιπόν μεταφέρει την ενεργειακή πληροφορία που είναι ικανή να αλλάξει τη φυσική κατάσταση των πλασμάτων της Γης αλλά και τη νοητικοσυνειδησιακή κατάσταση τους λόγω της αλλαγής της ενεργειακής πληροφορίας που έχει λάβει από αυτούς και άρα θα τους μεταδώσει.

Στην ουσία λοιπόν ο Ήλιος είναι αυτός που ορίζει τα πράγματα στον πλανήτη μας αλλά και στους υπόλοιπους πλανήτες που είναι στο ηλιακό μας σύστημα.

Κι αυτός βέβαια (ο Ήλιος) είναι ένα μικρό κύτταρο του γαλαξία μας κι αυτός με τη συνέχεια (ο γαλαξίας μας) ένα μόριο ενός σμήνους γαλαξιών κοκ…

Βάλτα όλα αυτά και στο μικρόκοσμο και θα καταλάβεις πως η έννοια «Θεός» που έχεις δώσει… ή μάλλον που σου επέβαλαν τα ιερατεία και οι σταυροφόροι, να «πιστέψεις», είναι πέρα για πέρα λάθος!

Ζεις σε ένα παραμύθι αγνωσιάς που σου επέβαλαν κάποιοι και το διαιωνίζεις στις επόμενες γενεές τελείως ανεύθυνα μέσω της ενεργειακής πληροφορίας του dna σου και μέσω της αποθηκευμένης και μή χανόμενης αλλά μεταλλάζουσας πληροφορίας που ενυπάρχει στο σύμπαν μας!

Όλα σου τα αλλάξαν με σκοπό την αμάθεια και σκοπό την κατεύθυνση της ενέργειάς σου προς τους δικούς τους σκοπούς, εκ των οποίων ο βασικότερος είναι η χειραγώγησή σου!

Κι ακόμα το παριστάνεις τυφλός, ακόμα φοβάσαι, ακόμα δε θες να ξεβολευτείς και να ξυπνήσεις απ το λήθαργο που σε έριξαν…

Και γι αυτούς που θα πουν πως είμαστε 12θειστές, άθεοι, αριστεροί, νεοεποχίτες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο θα σκαρφιστεί ο νους τους, θα τους έλεγα πως απλώς αντιλαμβανόμαστε το Θέιο διαφορετικά και πολύ πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά Είναι… Όλα τα υπόλοιπα παραπάνω απλά τα κατουράμε γιατί ποτέ δε μάθαμε να βάζουμε ταμπέλες στα πάντα και να διαχωριζόμαστε…

Μεγάλο θέμα που χρήζει φιλοσοφική ανάλυση ωρών, με διαφορετικές απόψεις να τίθεται στο τραπέζι, που δε γίνεται σε 1, 2 ή 100 άρθρα να δοθεί η σαφής εικόνα του.

Απλά τροφή για σκέψη και έρευνα δίνω εγώ και όσοι είμαστε της ίδιας «συνομοταξίας»…

Το αν θα σκεφτείτε και αν θα ερευνήσετε, όπως και το αν θα αποφασίσετε να ανοίξετε ένα παράθυρο προς τη συνειδητοποίηση και την κατανόηση των πραγμάτων είναι δική σας επιλογή… όπως και τα πάντα είναι δική σας επιλογή άλλωστε, καθώς εσείς δημιουργείτε το Θείο με δική σας βούληση κι εκείνο δημιουργεί εσάς και τον κόσμο γύρω σας ως αποτέλεσμα της βούλησής σας….

Νίκος Κ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s