Τα μυστικά «παιχνίδια» του Τέσλα με τον χρόνο

Nikola_Tesla

Νίκολα Τέσλα, ένα όνομα που δεν χρειάζεται συστάσεις. Το μεγαλύτερο μυαλό της εποχής του, πολύ μπροστά από όλους τους υπόλοιπους… Οι ιδέες του και οι εφευρέσεις του βγαλμένες από μια άλλη εποχή, από άλλον πλανήτη στην κυριολεξία! Ο άνθρωπος που εφηύρε την εποχή μας.

Το 1895 και κατά την διεξαγωγή των πειραμάτων του, συλλαμβάνει μια απίστευτη ιδέα, ότι ο χρόνος και ο χώρος μπορούν να επηρεαστούν έντονα από την χρήση φορτισμένων περιστρεφόμενων μαγνητικών πεδίων και η ιδέα του προήλθε από τα πειράματα  του για την μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας μέσω της ατμόσφαιρας -θυμηθείτε το περιβόητο H.A.A.R.P- το οποίο το χρησιμοποιούν για σκοπούς άλλους από αυτούς που ο ίδιος ο Τέσλα ονειρευόταν, την αυτονομία δηλαδή της ανθρωπότητας από ενεργειακής πλευράς.

nikola_tesla_3.jpg

Η ιδέα του Τέσλα εφαρμόζεται αρκετά χρόνια αργότερα, στο γνωστό πλέον σε όλους πείραμα με την ονομασία «Το πείραμα της Φιλαδέλφειας« αλλά και το πείραμα «Montauk» το οποίο είχε σκοπό την διεξαγωγή δοκιμών για την πραγματοποίηση ταξιδιών στο χρόνο.

Με την διεξαγωγή αυτών των πειραμάτων, ο Τέσλα ανακαλύπτει ότι είναι εφικτό να ανοίξει μια πόρτα στον χρόνο, καθώς ο χρόνος μπορεί να παραβιαστεί ή να παραμορφωθεί. Εκτός όμως από αυτό, ανακαλύπτει και τους κινδύνους που κρύβει ένα τέτοιο εγχείρημα. Το άλμα στον χρόνο, δεν είναι απλή υπόθεση…

nikola_tesla_2.jpg

 Στις 13 Μαρτίου του 1895 εξομολογείται σε δημοσιογράφο τηςNew York Herald, την εμπειρία του από τα πειράματα, καθώς θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί από μια έκρηξη ακτινοβολίας η οποία τον χτύπησε στον ώμο και ο βοηθός του κατάφερε να απενεργοποιήσει την μηχανή πριν τα πράγματα γίνουν χειρότερα. Αναφέρει επίσης ότι θα μπορούσε να δει το παρελθόν και το μέλλον, αλλά βρισκόταν ακίνητος και παράλυτος μέσα σε ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο· θυμηθείτε και πάλι το Πείραμα της Φιλαδέλφεια όπου οι ναύτες που πήραν μέρος στο πείραμα, βρέθηκαν εκτός χρονικού πλαισίου για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ότι βρέθηκε ο Τέσλα, με τραγικά για αυτούς αποτελέσματα.

Στις μέρες μας μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε για την διεξαγωγή των πειραμάτων αυτών, με την ελπίδα ότι κάποτε θα αποκαλυφθούν. Τι κάνετε επιτέλους εκεί μέσα στο CERN;

Πηγή

One thought on “Τα μυστικά «παιχνίδια» του Τέσλα με τον χρόνο”

  1. Ο μεγάλος επιστήμονας ο Τέσλα σίγουρα πρέπει να είχε φτάσει σε συγκεκριμένα συμπεράσματα σχετικά με τα πειράματά του στο Χρονοταξίδια, ελάχιστα απο αυτά πρέπει να έχουν έρθει στο φως ως σήμςρα, κάτι τέτοιο φυσικά δεν μας εκπλήσσει, το ταξίδι στο χρόνο ίσως να αποτελεί και το απόλυτο όργανο εξουσιασμούστην περίπτωση που αυτό επιτευχθεί ποτέ στις μέρες μας, επειδή κατά το παρελθόν μπορεί να είχε ήδη επιτευχθεί από κάποιους πολιτισμούς προγενέστερους. Λείπουν πολλά κομμάτια από το παζλ.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s