Είμαι στο 2800 μκχ…

1.-socrates-academy-1

Είμαι στο 2800 μκχ…

Οι άνθρωποι μαθαίνουν για την Αναγέννηση, το Διαφωτισμό και για κάποια άλλη περίοδο της πρόσφατης σχετικά ιστορίας τους, την Παρακμή.

Στην Παρακμή όλοι οι άνθρωποι είχαν ταμπέλες και έβγαζαν στην απέξω όσους δεν είχαν ταμπέλες και ήθελαν να τους δείξουν την Α-λήθεια και να τους βγάλουν από τη λήθη.

Στην Παρακμή είχαν θρησκείες που γκρέμιζαν αρχαία κτίρια και έκαιγαν και πετροβολούσαν τους αλλόθρησκους, αυτούς που πίστευαν στον διαφορετικό από τον δικό τους Θεό.

Τότε οι άνθρωποι ήσαντε ειδωλολάτρες και προσκυνούσαν εικόνες και λείψανα δήθεν αγίων και ζητούσαν χάρες απ’ αυτούς με αντάλλαγμα την κοινωνία, τη νηστεία και την τήρηση κάποιας κλίκας γκάνγκστερ φερόμενους ως «εκπροσώπους του Θεού», κάτι σα μέντιουμ δηλαδή, που είχαν χτίσει μια μίνι αυτοκρατορία, με χρήματα και γη ανεξάρτητη από κυβερνήσεις, μαζεύοντας πιστούς που ανά πάσα στιγμή με ένα κάλεσμα μπορούσαν να γίνουν οι πιο αιμοδιψείς στρατιώτες στο όνομα μίας ιδεολογίας, μιας χώρας κι ενός Θεού που ποτέ δεν εμφανίστηκε για να κάνει καλό.

Οι άνθρωποι τότε, στη Παρακμή, είχαν και πολιτικές αντιλήψεις που πάλι έφεραν κάποια ταμπέλα.

Έπρεπε και πάλι να είχες μία απ’ αυτές αλλιώς ήσουν ένας παρείσακτος που δεν είχε άποψη, παρότι είχες την πιο σοφή άποψη ότι υπάρχει η λεγόμενη κοινή λογική στην ομαλή διαβίωση και συμβίωση των ανθρώπων σε αυτόν τον πλανήτη και είναι εφικτή αν όλες οι ταμπέλες καταρρίπτονταν μονομιάς.

Είχανε ήθη και έθιμα που δημιουργήθηκαν από τις εκάστοτε ταμπέλες τους και δεν ήθελαν να τα αλλάξουν γιατί αυτά πίστευαν πως είναι τα σωστά και δεν υπάρχει άλλη κουβέντα (εφόσον η ταμπέλα τους ήταν η σωστή φυσικά…).

Ήξεραν όλοι τα πάντα και είχαν γνώμη, τότε, στην Παρακμή, χωρίς να έχουν ανοίξει ένα άλλο βιβλίο πλην τα βιβλία των ταμπελοποιητών τους. Στήριζαν την γνώμη τους σχεδόν μέχρι θανάτου και έγραφαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τις σχέσεις τους με τους δικούς τους ανθρώπους αν οι γνώμες τους διέφεραν, κι έτσι κατέστρεφαν τις σχέσεις τους με ανθρώπους που αγαπιόσαντε μέχρι χθες…

Στην Παρακμή είχαν μόνο ανάπτυξη της τεχνολογίας που τους έβγαζε έξω από τη φύση τους ως ανθρώπους και τους οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια στο Reset του πολιτισμού που είχαν χτίσει.

Κοιμίζονταν από τεχνολογικά μέσα όπως ο υπολογιστής και η τηλεόραση και όποιος τολμούσε να τα χρησιμοποιήσει αυτά ως αφυπνιστικά μέσα, τον περιγελούσαν και τον παρουσίαζαν ως γραφικό κι έτσι είτε περιθωριοποιούταν είτε κουραζόταν και παράταγε το έργο του.

Γίνονταν πολλά στην Παρακμή που, όπως και στην Αναγέννηση, το Διαφωτισμό, ακόμα και το Μεσαίωνα, χρειάζεται να συνθέσω μία εγκυκλοπαίδεια για να πω τις λεπτομέρειές της!

Η πλάνη που υπήρχε και η πραγματικότητα που δημιουργούσαν οι άνθρωποι τότε, ίσως είναι απερίγραπτη αν δεν τη ζήσει κανείς ως παρόν!

Μέχρι και πολέμους δημιουργούσαν προ-φυτεύοντας πολέμους και διεκδικήσεις εδαφών στις συνειδήσεις των ακολούθων τους ώστε αυτά να γίνουν πραγματικότητα μέσω της συλλογικής συνείδησης που δημιουργούσε πραγματικότητες μέσα στα μαθηματικά προγραμματιστικά μονοπάτια της Μήτρας…

Κανείς δεν επέζησε από τότε, τουλάχιστον συνειδησιακά, γιατί κάποιοι πρόγονοι και πατεράδες μας κατάφεραν να αγγίξουν την κρίσιμη μάζα και να φέρουν την άμεση συλλογική συνειδησιακή αλλαγή που ταξίδεψε στιγμιαία, κβαντικά, στο ανθρώπινο dna και μας έφερε στον καιρό της Αναβάθμισης.

Τους προπατεράδες μας τους έλεγαν τρελλούς, παράφρονες, γραφικούς, εκτός πραγματικότητας, παράσιτα, συνωμοσιολόγους. Τους λέγανε «Πήγαινε με τη ροή, κάνε αυτό που ‘πρέπει’, το ‘σωστό’, ζήσε τη ζωούλα σου και μη σε νοιάζει το μέλλον των απογόνων σου, να πεθάνεις ευτυχισμένος»… Αλλά αυτοί δεν άκουσαν κανέναν και έφεραν αυτό που ήθελαν χάρην της πίστης τους προς το ανώτερο του ανθρωπίνου είδους!

Έτσι πέθαναν ευτυχισμένοι!

Τώρα στην Αναβάθμιση όλα είναι τόσο ονειρικά και κοντά στη φύση, χωρίς καμία ανάγκη για ταμπέλες, για Θεούς, για ομάδες, για χρήματα, για σύνορα και επεκτατικούς πολέμους… Τώρα όλοι ζούμε αρμονικά έχοντας πλήρη επίγνωση του εαυτού μας άρα και του συνανθρώπου μας.

Είμαι στο 2800 μκχ… και περί το 3000 υπολογίζω να γίνει το επόμενο βήμα της ιστορίας που θα λέγεται Ελευθερία… ΕΛΕΦΘΕΡΊΑ!!! Και πάλι οι Έλληνες θα δώσουν το πυρ της ανάφλεξης στο βήμα μπροστά!

Είμαι σίγουρος ότι, ενώ είμαστε πολύ κοντά και βιώνουμε ένα κομμάτι της τώρα στην Αναβάθμιση, τότε θα τη βιώσουμε πραγματικά…

Άλλωστε, γι αυτήν γίνονται όλα…

roswell-eleftheria-01

Νίκος Κ. 22-10-2800

Advertisements

One comment

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s