Την ώρα που τα Ελληνικά ΜΜΕ σε ταΐζουν αυτό …

….εγκωμιάζοντας έναν  αφροαμερικανο ηγέτη (ακόμα παίζει αν ήταν ποτέ αμερικανος) που έχει πάρει και το Νόμπελ Ειρήνης !!….Ξέχασαν να σου πουν και μερικά απλάνουμερακια !!

Ο Ομπαμα κέρδισε τις εκλογές στην Αμερική με τον να κάνει σκληρή κριτική πολιτικής στον προκάτοχο του για τους πολέμους που έκανε….!

Βγαίνοντας ..όντος απέσυρε πολλά στρατεύματα από της χώρες που η Αμερική είναι σε συνεχή πόλεμο … απέσυρε στρατό ..αλλά όχι υλικό….!!

Ενώ λοιπόν ο ειρηνοποιός αυτός που αφήνει παρακαταθήκες στην «δημοκρατια» … θέλει να δείχνει ότι είναι ένας ηγέτης που μείωσε της εχθροπραξίες …στην πραγματικότητα είναι ένας «ηγέτης» που έσπασε κάθε ρεκόρ σε θέματα επιθέσεων και Πολέμου! (Είπαμε αυτό το σύστημα είναι το σύστημα του ότι βλέπεις δεν ειναι έτσι)!

Το 2016 λοιπόν ο Ομπαμα έριξε  ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ 2016 …26,171 βόμβες σε όλες τις χώρες που μετέχει η Αμερική σε  πόλεμο!!!!

Αυτό σημαίνει ότι ο Ειρηνοποιός αυτός άνδρας…έριξε κατά μέσο όρο ώρας ανα 24ωρο και ακατάπαυστα για ενα χρόνο… 3 βόμβες την ώρα …πάνω σε στρατεύματα , σε πολίτες , σε πόλεις ..παντού….3 ΒΟΜΒΕΣΤΗΝ ΩΡΑ!!!!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΡΟΝΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΝΟΜΠΕΛ!!!!  ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΑΣΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ !!

Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕΣΑΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΖΕΧΝΕΙ  !!

Stranger

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s