Στη μασονική στοά ο Μεγάλος Ανατολικός! Αυτός ΠΟΛΕΜΗΣΕ την χώρα και ΑΠΑΙΤΗΣΕ την εξουδετέρωση του Ηγέτη της

Είναι η πρώτη φορά που ένας εν ενεργεία πρόεδρος κάνει κάτι τέτοιο

Ο Ολάντ επισκέφθηκε τη μασονική στοά ο Μεγάλος Ανατολικός (GODF).Αυτός πολέμησε τον Άσαντ της Σαιντανάγια και τη Συρία.

Ο François Hollande επισκέφθηκε στο δρόμο Cadet για τα 300 χρόνια του Μεγάλου Ανατολικού της Γαλλίας το πιο αρχαίο μασονικό τάγμα της χώρας. Είναι η πρώτη φορά που ένας εν ενεργεία πρόεδρος κάνει κάτι τέτοιο.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ link από το twitter της Γαλλικής Προεδρίας οι εικόνες από την επίσκεψη του Ολάντ στη μασονική στοά.

%ce%bf%ce%bb%ce%b1%ce%bd%cf%84-2

%ce%bf%ce%bb%ce%b1%ce%bd%cf%84-3

https://twitter.com/elysee

http://www.elysee.fr/

.@fhollande

Όχι μόνο ο François Hollande πήγε επίσημα στην ιστορική έδρα του πρώτου μασονικού τάγματος την Grand Orient de France GODF αλλά . απέδωσε και έντονη τιμή συσχετίζοντας στενά τον ελευθεροτεκτονισμό και την Δημοκρατία μπροστά στον «Grand Maître» της στοάς τον Christophe Habas.

«Η παρουσία μου αποτελεί μια αναγνώριση αυτού που φέρατε στη Δημοκρατία», δήλωσε και συνέχισε : «Η Δημοκρατία-Πολιτεία γνωρίζει αυτό που σας οφείλει».Σύμφωνα με τον ίδιο οι ελευθεροτέκτονες θα είναι πάντα εδώ για να υπερασπιστούν την République.Η ομιλία του είχε διάρκεια 25 λεπτών και έγινε στο μουσείο της μασονίας..

%ce%bf%ce%bb%ce%b1%ce%bd%cf%84-7

Ο François Hollande τόνισε «η μασονία δεν έκανε τη Γαλλική Επανάσταση αλλά αυτή την προετοίμασε». Και πρόσθεσε «πολλοί μασόνοι ήταν οι παραγωγοί των μεγάλων κειμένων αυτής της Επανάστασης».

Και διευκρίνισε ότι η πλειοψηφία των νόμων που εκδόθηκαν μεταξύ 1870 και 1914, υπό την IIIe République, εκ των οποίων ο φημισμένος νόμος χωρισμού Εκκλησίας Κράτους προετοιμάστηκαν μέσα στις μασονικές στοές.

Κατήγγειλε τους «συνομωσιολόγους» σε σχέση με τη μασονία.Αν και επεφρασμένα δεν έχει δηλώσει αν ανήκει σε κάποια στοά σύμφωνα με το Le Point en 2013, η κυβέρνηση του σοσιαλιστή προέδρου απαριθμούσε τότε 3 ελευθεροτέκτονες.

Τον μετέπειτα πρωθυπουργό Manuel Valls, τότε υπ.Εσωτερικών, την Christiane Taubira, garde des Sceaux και τον Jean-Yves Le Drian, ήδη Υπ.Άμυνας όσο και πολυάριθμους επικεφαλείς γραφείων και άλλους υψηλόβαθμους λειτουργούς. Για το πέρασμά του το 2012 από την GODF, όπως και οι άλλοι ανθυποψήφιοί του των προεδρικών εκλογών ο François Hollande δήλωσε ότι ο ελευθεροτεκτονισμός ήταν ένα υποχρεωτικό πέρασμα.rt 27.2.17

Αυτός είναι ο Ολάντ που απαίτησε την εξουδετέρωση του Άσαντ που δήλωσε ότι περίμενε αγωνιωδώς το τηλέφωνο του Ομπάμα για να κηρύξουν πόλεμο στη Συρία που εξυμνεί τη γαλλική επανάσταση την ώρα που απεργάζεται την παλινόρθωση της αυτοκρατορίας αποικιοκρατώντας τη Μ Ανατολή και όχι μόνο.

ΥΓ. οι φωτογραφίες έχουν logo της Γαλλικής Προεδρίας!!!

πηγη

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s