Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝ ΠΙΑΣΤΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ

Το άρθρο αυτό, αφορά το μέλλον των γενεών μας. Καταρχάς είναι κανόνας πως:

Δεν μπορείς να δώσεις ημερομηνίες, ότι κάτι θα γίνει την τάδε περίοδο, μόνο να κάνεις εκτίμηση των κινήσεων, η των πιθανών κινήσεων, του αντιπάλου, ως σκακιστής, σ έναν αγώνα σκάκι. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Δεν θα σας πω πράγματα που έχετε ακούσει χιλιάδες φορές, θα σας πω κάτι που δεν σκεφτήκατε, καθώς σας βλέπω, να λιγουρεύεστε εκείνη »την νόστιμη γραβιέρα» δίχως να προσέχετε την »φάκα» γύρω της…

Μετά αν κάπως, επιβιώσετε από την »φάκα» και επιχειρήσετε να διαφύγετε, όταν θα σας τελειώσει »η γραβιέρα» να ξέρετε πως θα σας κυνηγάει η »γάτα» που παραμονεύει απ’ έξω και θα σας φάει…

Γρίφος;

Τώρα που σας κίνησα το ενδιαφέρον, δώστε προσοχή και θα σας τον λύσω:

1 Η Δελεάστική γραβιέρα:

α) Είναι πράγματι δελεαστικό, να βλέπεις τον Τούρκο, που από τότε που εμφανίστηκε σαν »ο θεός να τους κάνει έθνος» να δημιουργεί συνεχώς προβλήματα, με αποτέλεσμα, να σου τρέχουν τα σάλια να ορμίξεις να πας να τους φας!!!

Ξέρω, σας νιώθω… Εγώ να δείτε πόσο δελεάζομαι. Καταδρομείς είμαστε, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο θέλω να παω να τους πολεμίσω και πόσο με ενθουσιάζει η ιδέα, να τους νικήσουμε »κατα γην και κατά θάλασσαν» και να γευτούμε »όλη την δόξα της κατάκτησης της Κωνσταντινούπολης και της Μ.Ασίας» Πω πω πω, πορωτικό εεε;

Αλλά…

β) Είναι επίσης, δελεαστικό, το να γίνουμε μετά »ένα ισχυρό κράτος, ρυθμιστής της περιοχής» που θα »λάμψει σ’ όλη την υφήλιο» και το όνομα του »Μέγα Βασιλέα αυτού, θα αντιχήσει στην ιστορία για πάντα» Ψψψψψ, γουστάρω…

Αλλά…

γ) Είναι επίσης ενθουσιώδες, το γεγονός ότι ένας άνθρωπος, τα ήξερε και τα λεγε. Ναι. »Άγιος» Ο Παίσιος και η »αναλαμπή της ορθοδοξίας» και »θα φοβηθούν όλα τα έθνη» και »η Ρωσία θα τα πάρει όλα παραμάζωμα» και »θα τελειώσει η νέα τάξη πραγμάτων» »Κόκκινος στρατός» »S300» »Χιλιάδες πύραυλοι» κλπ. κλπ.

Αλλά…

(Κι αυτό ήταν το τελευταίο »αλλά» Τώρα θέλω να δώσετε μεγάλη προσοχή, με καθαρό μυαλό)

2 Η φάκα που δεν την βλέπεις:

α) Τα γνωστά που έχεις ακούσει χιλιάδες φορές… Καμμένος – υπουργός εθνικής άμυνας, Γράψας, οι Τούρκοι και θερμά επεισόδια, ο πόλεμος που πιάνεται από κάτω, πολιτειακή ανωμαλία, μη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης, άρα υπηρεσιακή, η κοινή αντίδραση της Χ.Α και Κ.Κ.Ε, οι θεσμοί φεύγουν, ζήτημα της πόλης, προφητευόμενος μαρμαρωμένος βασιλιάς, που ξεμαρμαρώθηκε και θα γίνει ο ρυθμιστής της περιοχής κ.π.α του Παίσιου.

(Όλ αυτά, θέλω να τα συνδυάσεις, όπως τα ξέρεις, με τα παρακάτω »γεωπολιτικά, τώρα δρώμενα» που λαμβάνουν χώρο και θα σε βοηθήσω εγώ να βγάλεις άκρη και να εντοπίσεις την »φάκα»).

β) Οι Ρώσοι, έχουν κάποια συμφέροντα, ενώνουν τώρα περιοχές των Βαλκανίων, βλ. Σχέδιο Πανσλαβισμού, αποβλέπουν στον αγωγό ΤΑP, στον έλεγχο των στενών του Ελλισπόντου, στον έλεγχο μέσω των μυστικών υπηρεσιών, της πολιτείας του Άθωνος (Συμβαίνει εδώ και καιρό).

Επίσης, επιθυμούν την γεωπολιτική κυριαρχία στην περιοχή, η έστω επιροή, καθ όλο το μήκος των βορείων συνόρων μας.

Σε μια αποσταθεροποίηση, οι Σέρβοι είναι εχθροί της UCK και της Αλβανίας και θέλουν τα εδάφη τους. Οι Σκοπιανοί την Μακεδονία, οι Βούλγαροι, ή την Θράκη, ή τα Σκόπια, ότι θα είναι ποιο αποσταθεροποιημένο, άρα ότι παίρνεται εύκολα, το παίρνουν.

Σε συνδυασμό με την Ρουμανία, την Ουγγαρία και την Ρωσική κατάληψη της υπόλοιπης Ουκρανίας, όλα τα Βαλκάνια, η Ρωσία, μέχρι και τα στενά θα γίνουν δικά τους…

Αυτό φέρνει δυτικές αντιδράσεις, γι αυτό χρειάζονται έναν ρυθμιστή στην περιοχή, που να εγγυηθεί ισορροπία, ένα γεωπολιτικό, εμπορικό και πνευματικό κέντρο, πολιτιστικό ίσως… μια πολιτιστική και διπλωματική πρωτεύουσα…

Τι καλύτερο, (οι Ρώσσοι) απ το να φτιάξουμε έναν θρύλο/ προφητεία και εκμεταλλευόμενοι το θρήσκευμα, να κάνουμε τον κόσμο ν’ αποδεχθεί, πως στο μέλλον, η Κων/Πόλη θα ναι δικιά μας και εκεί θα έχουμε και έναν »δικό μας» ηγέτη, που εμείς θα προωθήσουμε, που θα κερδίσει τις καρδιές του λαού του και θα χει παγκόσμια πολιτική απήχηση;

Φυσικά μετά, θα πλησιάσουμε και λίγο προς την ανεξιθρησκεία, (καθώς το Πατριαρχείο της Μόσχας συμφώνησε σε συνένωση με το Βατικανό και σε μια ενιαία θρησκεία), για να φτιάξουμε τις σχέσεις μας με τους υπόλοιπους, προκειμένου να γίνει η δικιά μας πολιτιστική πρωτεύουσα, ρυθμιστής της Μεσογείου και να υπάρχει μια ενιαία θρησκεία και ομοδοξία!

Επίσης, δεν χρειάζεται να ορμήξει πρώτα η Ρωσία στην Μ.Ανατολή, για να φτάσουμε στον επόμενο γύρο, με τον πόλεμο στα στενά… Το χει ήδη κάνει αν δεν το χεις πάρει χαμπάρι, σε απόσταση αναπνοής είναι με το Ισραήλ.

(Συνέχισε να συνδυάζεις αυτά που διαβάζεις και τα γεωπολιτικά δρώμενα που ακολουθούν στην συνέχεια.)

γ) Οι δυτικοί, έχουν και αυτοί συμφέροντα, θέλουν τον αγωγό να περνάει από Ισραήλ, Κύπρο μετά Θεσσαλονίκη και να φεύγει Αλβανία και από κει Ευρώπη και φυσικά να στριμώξουν/ περικυκλώσουν γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά την Ρωσία.

Αυτό φέρνει Ρωσικές αντιδράσεις, χρειάζονται (οι δυτικοί) έναν φιλοδυτικό ρυθμιστή στην περιοχή, που να εγγυηθεί, τον έλεγχο του Αιγαίου και τα στενά του Ελλισπόντου και της Ουκρανίας, για να γίνει το δικό τους τρίγωνο, Ιερουσαλήμ, Ρώμη, Κωνσταντινούπολη, το τριπλό σύμφωνο, »TRIUMVIRAT», ρυθμιστής της Μεσογείου, το οποίο με την σειρά του, με την ανεξιθρησκεία του, θα ενώσει τους υπόλοιπους και θα κάνουν μια ενιαία θρησκεία!

Μιας και συμφωνεί και το πατριαρχείο της Μόσχας (το τρίτο μέλος του »TRIUMVIRAT» που εμφανίζεται ως δηθεν εχθρός των άλλων δυο, ενώ »κρυφά» συμφωνεί στην ίδια κοσμοθεωρία μ’ αυτά).

(Όλα γίνονται για τον έλεγχο των στενών του Ελλισπόντου, δεν είναι ενεργειακός πόλεμος, με ενεργειακά κίνητρα, είναι κυριαρχικός πόλεμος, με γεωπολιτικά κίνητρα! Όπως ήταν κάθε πόλεμος, απλά δεν γνωρίζεις »στρατηγική» γι αυτό και δεν το καταλαβαίνεις. Γι αυτό στο εξηγώ.)

δ) Αποσταθεροποίηση, αναρχία με πτώχευση και πόλεμο, πάνε πάντα μαζί. Η Ελλάδα, δεν το γλιτώνει αυτό, που να χτυπιώμαστε σαν μισοπεθαμένες σαρδέλες! Η ιστορία διδάσκει – Οι άνθρωποι θέλουν να μάθουν;

Και σαν δεν φτάνει όλο αυτό, πέφτουν οι άνθρωποι και στην παγίδα, του κάθε ξένου, γεωπολιτικού κύκλου, με αποτέλεσμα, εν μέσω αποσταθεροποίησης, να εμφανίζονται »βαλτοί» σωτήρες, που θα μαγέψουν και ενθουσιάσουν τον απελπισμένο, εκμεταλλευόμενοι το φρόνιμά τους. Μα όσο καλές προθέσεις και να χει αυτός που θα επιλέξουν, θα ναι πιόνι και θα δρα υπερ τους, είτε θέλει, είτε όχι, ειδάλλως δεν θα τον επιλέξουν… Συγνώμη, μαριονέτα θα χουμε πάλι; Και θα νομίζουμε κιώλας ότι για πρώτη φορά δεν έχουμε;

Φυσικά οι γεωπολιτικοί κύκλοι, το χουν προσχεδιάσει χρόνια πριν και έχουν καλλιεργήσει πάρα πολύ, με τις μυστικές υπηρεσίες τους, »στα δικά μας χωράφια» σπέρνοντας τον δικό τους, »υβριδικό σπόρο» και άντε να το πάρει πρέφα αυτό ο κόσμος.

Και δεν είναι λίγοι, οι υποψήφιοι, συνεργάτες αυτών των γεωπολιτικών κύκλων, υπάρχουν πολλοί επίδοξοι, που θέλουν να το παίξουν »ξεμαρμαρωμένοι σωτήρες» σε πολλά λαικά κινήματα.

(Είπαμε είναι δελεαστική η γραβιέρα. Όμως κάποια ποντίκια, δεν θα ζήσουν να την γεφτούν, διότι πριν φτάσουν στην φάκα, θα σκοτωθούν. Τα χει αυτά, η »στημμένη» διεκδίκηση, της όποιας πόλεως και εδάφους, όπως και η αποσταθεροποίηση, ιδίως όταν ζεις στις πόλεις).

3 Η γάτα που παραμονεύει έξω απ’ την φάκα:

α) Ωπ, ζεις ακόμα; Ωραίο το τυράκι; Καλό ε; Φάτο, φάτο, όλο! Αφού γεύεσαι και σ΄αρέσει η γραβιέρα και έχεις μαγευτεί απ αυτήν, είναι προφανές ότι μέχρι να σου τελειώσει, στην φάκα θα μείνεις.

Ανεξαρτήτως το ποιος γεωπολιτικός κύκλος θα κυριαρχήσει, θα τα βρουν όλοι μεταξύ τους, για την σταθερότητα ρε παιδί μου, αυτό είναι το σχέδιο εξ άλλου, όλα τα προαναφερόμενα ήταν απλώς, η κλασσική μέθοδος της υπονομεύσεως και μετά της σταθεροποιήσεως, »ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΧΑΟΣ» λέγεται και φυσικά, μέσω του ρυθμιστή τους, του εμπορικού, διπλωματικού, πολιτιστικού, γενικότερα γεωπολιτικού κέντρου της Κων/ πόλεως και των υπολοίπων, Ρώμης, Μόσχας, Ιερουσαλήμ, θα δημιουργηθεί, μια νεα »ομόδοξη» ένωση/ πανθρησκεία…

β) Χαμπάρι δεν θα πάρεις, απλά λίγη ανεξιθρησκειούλα, λίγο γεωπολιτικά παιχνίδια, λίγο αντικατάσταση του πολιτισμού και του έθνους με τις θρησκείες, θα το φέρουν σιγά σιγά…

Φυσικά αυτός ο εκλεκτός που θ’ αναλάβει, έχει σχέδια, όπως μας αποκαλύπτει ο Παίσιος:

»Θα ταπεινώσει του Αγαρινούς» Θα στραφεί κατά του Ισλάμ, με τις ευλογίες Τράμπ – Πούτιν.

»Θα εξημερώσει τα ξανθά γένη» Θα γίνουν όλοι μαζί φίλοι, αυτός θα μεσολαβήσει.

»Θα εφαρμόσει την σιδηρά ράβδο, έναντι των απίστων» Οι πόλεμοι δεν θα σταματήσουν ποτέ.

»Θα καταργήσει τα όπλα και θα τα κάνει αγροτικά εργαλεία» Όταν το ακούω τσατίζομαι!

Την ώρα που ο Κοσμάς ο Αιτωλός, λέει πως πρέπει να χουμε δυο τουφέκια, γιατί θα τα χρειαστούμε! Και πως το ένα 100 ψυχές θα σώσει! Ενώ όλο το σύστημα θέλει αφοπλισμό ακόμα και τώρα!

Την ώρα που ο Κοσμάς ο Αιτωλός, μιλάει για ψευδοπροφήτη που θα πλανήσει πολύ κόσμο! Και που λέει πως πρέπει να πάρουμε τα βουνά, γιατί εκεί θα σωθούμε! Και όχι να πάμε στην πόλη!

Και πως μετά τον περίφημο »εκλέκτο» λέει ο Κοσμάς ο Αιτωλός, πως θα ρθει στην πόλη, ο λεγόμενος »Αντί» και το ολικό σφράγισμα και θα πρέπει ήδη να χετε και το τουφέκι σας και να χετε πάρει τα βουνά!

Είπε επίσης πως τότε έρχονται οι λεγόμενοι έσχατοι καιροί, που θα σας κυνηγάνε και που όσοι σφραγιστείτε/ τσιπαριστείτε, δεν θα μπορείτε να ξεφύγετε πια…

»Όπως γευτήκατε, την δελεαστική σας γραβιέρα και την καλοφάγατε και την ευχαριστηθήκατε, μπήκατε μέσα σε μια φάκα, απ’ την οποία και να βγείτε, έξω παραμονεύει η γάτα»

Καταλάβατε τώρα;

4 Ο σκύλος που θα φάει την γάτα:

α) Ο σκύλος όμως, (μετα συγχωρήσεως), χέστηκε για την γραβιέρα, θέλει κόκκαλο και κρέας.

Η γάτα, όταν στριμώχνεται (για όσους δεν το ξέρουν) είναι επικίνδυνη, για έναν σκύλο, όσο δυνατός και να ναι αλλά σαν αγέλη, που κυνηγά έξυπνα και χτυπά ακαριαία, την κατάλληλη στιγμή, η γάτα γίνεται μεζεδάκι!

Έχεις λοιπόν τρεις επιλογές:

Μπορείς να σαι ποντίκι και να φαγωθείς απ την γάτα.

Μπορείς να σαι και γάτα και να τρως τα ποντίκια που δεν κάθονται στην φάκα τους.

Μπορείς όμως να σαι και σκύλος και να την ξεσκίσεις την γάτα!

Εσύ διαλέγεις…

Η ποντίκι και σε τρώει η γάτα, η γάτα και σε τρώμε εμείς, ή, καλωσόρισες στην αγέλη μας!

β) Αυτόνομες κοινότητες, χωριά, μικροί χώροι κατοικήσιμοι, τροχόσπιτα, οχήματα, διάφορα, αρκεί να χετε και πηγές παροχής ενέργειας, όπως υδραντλίες παραγωγής ρεύματος, όπως ηλιακά πάνελ, αν δεν έχετε τροχόσπιτο, βαρέλι νερού 50 λίτρων, ψυγείο 50 λίτρων, που μπαίνουν σε οχήματα, η σε κατοικία τα μεταφέρετε, κάντε καμιά γεώτρηση νερού, σπόρους, ή καθαρούς ή τίποτα (ούτε να διανοηθείτε υβριδικούς), είδη φυτεύσιμα για παραγωγή βοτάνων/ φαρμάκων, είδη κατασκευαστικά, εργαλεία, μέχρι και κομπρεσέρ και μπουλντόζα ακόμα δεν θα παει χαμένη που λέει ο λόγος,(χιουμορ), τα πάντα, ότι μεταφέρεται με ότι μέσο έχετε διαθέσιμο και χρησιμεύει στην παραγωγή των πάντων, όπως χαρτικών, μετάλλων, διάφορων υλών… ακόμα και πυρομαχικών.

Συν γνώσεις, πολλές γνώσεις, εγχειρίδια, πληροφορίες, σημειώσεις, όλα εκτυπώσιμα και όλα για την παραγωγή του κάθε είδους πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα (δηλ. μεταποίησης/ επεξεργασίας) και ο τριτογενής τομέας, είναι εύκολος, όπως ανταλλαγή ειδών κπα. Όλ αυτά, το ξαναλέω, στα ορεινά! (Και όπλα!)

γ) Στόχος: Επιβίωση, ως ελεύθεροι, διατηρώντες τον Ελληνισμό, παραγωγή και διατήρηση, αυτάρκειας σε αγαθά, σε γνώσεις, σε προσωπικό για διάφορα καθήκοντα, μελέτη και έρευνα, στο όνομα της εξέλιξης και διαβίωση εκτός συστήματος, ως άνθρωποι και όχι ως ρομπότ με RFID.

Επίσης, έλεγχος των περιοχών, αποδεκατισμό κάθε επίδοξου, εισβολέα, συμμορίτη που δημιουργεί προβλήματα, όπως είναι και ο όχλος της UCK και φυσικά, παρατήρηση, της παρακμής και πτώσης, της αυτοκρατορίας της νέας τάξης πραγμάτων, αφού δείξει πρώτα, το πραγματικό της πρόσωπο.

Προετοιμασία και ως »Σάξονες» διεκδίκηση εδαφών, μιας ήδη κατεστραμμένης και ανύπαρκτης »Ρωμαικής αυτοκρατορίας» που θα απουσιάζει παντελώς από τις περιοχές αυτές…

δ) Ξέρετε τι γίναν οι Σάξονες, αφού είχαν Δανία, πήραν Ολλανδία, Νορμανδία, νότια Βρετανία; Γίναν ένα βασίλειο, Νορμανδίας, νότιας Βρετανίας, με καλές σχέσεις με τους υπόλοιπους. Μετά, πήραν Ουαλία, πήραν Σκωτία, πήραν Ιρλανδία και αργότερα, αποβιβαστήκαν Αμερική, ιδρύσαν αποικίες, πήραν τον έλεγχο στο εμπορικότερο σημείο της δυτικότερης Μεσογείου, του Γιβραλτάρ δηλαδή, απλώσαν την επιροή τους, στην Ινδία, στην Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και γίναν, αυτοκρατορία! Από τον Μεσαίωνα μέχρι τώρα, δεν έχουν αποσταθεροποιηθεί, είναι ακόμα γεωπολιτικά, αυτό που ήταν και συνεχίζουν.

Τι είχαν ρε σεις, οι Σάξονες, έναντι της Ρωμαικής αυτοκρατορίας;

Κάτι ψαρόβαρκες και τσεκούρια; Και με την σειρά τους φτιάξανε και εξελιχτήκανε.

Εσύ θεωρείς ότι ένας πολεμικός όλμος π.χ. είναι μια υπερεργοστασιακή κατασκευή, εγώ θεωρώ ότι είναι απλά ένας σωλήνας, με έναν μηχανισμό που αντέχει πολλές πιέσεις…

Θέλω να σου πω, πως όλα είναι πανεύκολα, αρκεί εσύ να έχεις την βούληση και τον στόχο και θα τα καταφέρεις. Όποιος ψάχνει, βρίσκει. Όρεξη να υπάρχει και κίνητρο.

Αν μπεις στην διαδικασία, να πεις, »έλα μωρέ, αυτά είναι τρελά πράγματα» ε, πάνε φάε την γραβιέρα που λέγαμε πριν…

ε) Για όλα όσα διάβασες, αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη, της δημοσίευσης των λεγομένων μου, ότι παράπονο έχεις, μπορείς να μου το πεις. Ρισκάρω μέχρι και να με βρίσετε, αναμενόμενο είναι αλλά δεν πειράζει…

Σ, ότι αφορά τα θρησκεύματα/ δόγματα, αρχαιόθρησκοι – χριστιανοί, βρείτε τα μεταξύ σας, δεν μ’αφορά, δεν ανήκω πουθενά, δεν δίνω λογαριασμό πουθενά αλλά πιστεύω και δρω υπέρ του δημιουργού, αντί να σκοτώνομαι με τους συνανθρώπους μου, πέφτοντας στην παγίδα της σύγκρουσης των ιερατείων, που δεν είναι τίποτα παραπάνω από γεωπολιτικοί κύκλοι.

Και πρόσεχε, γιατί επίδοξοι, σωτήρες, που στήσανε και αυτοί θρύλους, αν και απλοί άνθρωποι σαν εμάς, θα υπάρχουν και εκεί που πάμε. Όχι ακριβώς εκεί, γνωρίζω που, αν και θα υπάρξουν κι άλλοι, ποτέ δεν ξέρεις. Ψάξε προς Όλυμπο για κινήματα και θα καταλάβεις. Λένε, δίχως να γνωρίζουν τίποτα, θέλουν να ηγηθούν, δίχως να ναι ικανοί και ειδικότερα από »πόλεμο» δεν γνωρίζουν την τύφλα τους… Κατα τ’άλλα την είδαν »πολέμαρχοι» και στήσανε και θρύλο υπέρ τους, τον οποίον κλέψανε απ’ τον Λιακόπουλο χαχαχα…

ζ) Τέλος, επειδή κάθε ιδέα, η έστω και μια αγέλη, εμπνέεται από σύμβολα που την εκφράζουν, αν σε εκφράζει, παρ το, είναι και δικό σου αλλά να ξέρεις αρχηγός σου δεν σκοπεύω να γίνω, να κάνω κάτι που μπορώ καλύτερα, ναι, μέχρι εκεί όμως, ηγήσου μόνος σου, μπορείς! Δεν έχεις ανάγκη κανέναν! Είσαι ελεύθερος!

Ερμηνεία του συμβόλου:

Συμβολίζει, την αποσπώμενη άνοδο, από το υπόλοιπο σύνολο, που παραμένει κάτω.

Συμβολίζει τον άεναο κύκλο, της ανόδου και πτώσεως.

Συμβολίζει, ότι το αρνητικό με το θετικό, τους χωρίζει ένας τεράστιος δρόμος, που αν τον διανύσεις μια φορά, θα κάνεις πολύ δρόμο να ξαναγυρίσεις εκεί που ήσουν.

Συμβολίζει την ακμή και την παρακμή. Το φως και το σκότος.

Είναι χάλκινο/ κόκκινο το χρώμα του, διότι χάλκινες εποχές θα περάσουμε και για πολλούς αιματοβαμμένες.

Έχει μαύρο φόντο, διότι πέραν αυτής της ροής, δεν υπάρχει τίποτα ουσιαστικό, είναι μόνο αυτή η ροή. Άνοδος – Πτώση.

Το κάθε σκέλος της ροής, θα χει και θετικά και αρνητικά.

Συμβολίζει, πως έτσι είναι τα πάντα, η φύσης η ίδια, δεν υπάρχει κακό, δεν υπάρχει καλό, υπάρχει μόνο η ισορροπία που εξαρτάται, από έναν μόνο παράγοντα: Την βούληση!

Είναι το σύμβολο δίχως δόγμα!

Πουθενά δεν το βρήκα, εγώ το εφύηρα. Αν δεν σε εμπνέει, φτιάξε δικό σου, που να ναι και ποιο πλήρες, με βαθύτερο νόημα και να ναι και αδογμάτιστο, να το υιοθετήσουμε και μεις…

Τυχαία το βγαλα εκεί που ήθελα να κάνω ένα σκάλισμα σε μια λεπίδα 45εκ. οπλιτικού ξίφους, σε σύγχρονη επιχειρισιακή έκδοση και απλά ξεκινώντας με μαίανδρο, κατέληξα σ’ αυτό, επειδή φαίνεται ωραίο. Μετά απλά αναρρωτιόμουν τι μπορεί να ναι και τελικά κοίτα να δεις που βγάζει νόημα…

Θα χαιρόμουν ν’ακούσω και την γνώμη σου, για όλα όσα διάβασες.

Καλή δύναμη!

πηγη

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s