Ποιος τρέφεται από σένα ;

Τα πάντα είναι ενέργεια σε αυτή την φούσκα που λέμε Ζωή !

Τρως για να πάρεις ενέργεια !

Το ζώο το ίδιο !

Ενέργεια είναι και ο αέρας και το νερό ..όλα ειναι ενέργεια !

Στην φυσική ο νομος λέει ότι δεν μπορείς να δώσεις ένα ποσό ενέργειας και να πάρεις περισσότερη ενέργεια !

Όσο δώσεις θα πάρεις ΙΣΩΣ , θα δώσεις μπορεί να πάρεις και λιγότερο αλλά ποτέ περισσότερο !

Ο άνθρωπος με ένα κομμάτι ψωμί λίγο ελιά νεράκι και οξυγόνο μπορεί να εργασθεί (παράγωγη έργου=ενέργεια ) και σε συνεργασία με την γη τον ήλιο το νερό και τον αέρα να βάλει τους σπόρους ώστε η ενέργεια από το ψωμάκι και από την ελιτσα να γίνουν στρέμματα από καλαμπόκι και ελιές μέσα στον χρόνο! Χωρίς τον χρόνο πολλαπλασιασμό δεν βλέπεις !!

Από τον πιο μικρο οργανισμό μέχρι τον μεγαλύτερο υπάρχει μετάδοση ενέργειας είτε με την μορφή βρώσις είτε με άλλες συνεργειακες η χημικές μορφές που στο τελικό τους στάδιο μπορείς να της δεις σαν βρώση όλες !

Η σκέψη μας είναι ενέργεια ..όλες οι σκέψεις είναι ενεργοβόρες άλλες λιγότερο άλλες πιο πολύ …και σίγουρα οι σκέψεις που θα κατορθώσουν να υπάρξουν στο υπαρκτό κόσμο μας θα έχουν καταναλώσει την περισσότερη ενέργεια από τις άλλες σκέψεις που απλά ήρθαν και έφυγαν ανεκμετάλλευτες ..η τις άχρηστες σκέψεις !!

Ο ανθρώπινος νους κάνει μέσω όρο 90.000 με 110000 σκέψεις την ημέρα ..από τις οποίες το 93% είναι άχρηστες ,σκουπίδια!

Μπορείς να πεις …δουλεύω …και εκεί η γλώσσα θα σε μαλώσει …θα σου πει τι άσχημο είναι αυτό που είπες …δηλαδή είσαι δούλος ; …κανονικά να λες εργάζομαι … παράγω έργο….μα ότι παράγει έργο …καταναλώνεται…γίνεται με κάποιο τρόπο βρώσιμο!!!!

Το μοναδικό πράγμα που δεν συντρέχει με τους κανόνες της φύσης μας …. το μοναδικό πράγμα που δεν ακολουθεί τον κανόνα της φυσικής μας είναι το χρήμα και ο τόκος !!!!

Το παραφυση στο φυσικό μας σύμπαν είναι ο τρόπος που επέλεξαν κάποιοι να ανταλλάσσουμε το έργο μας και την ενέργεια μας … τον χρόνο μας !!

Μια αξία θα έπρεπε να καθορίζεται αν θα θελαμε να μιλάμε για πολιτισμό και ισότητα από το κόστος παραγωγης ,,όπου μέσα υπάρχει το κόστος ενέργειας + τον χρόνο που σπαταλήθηκε … λόγο του ότι ο χρόνος είναι για όλους μας μοναδική και τεράστια αξία και είναι ο ίδιος για όλους μας !!

Εμείς όμως λατρεύοντας το παραφυσιν σύστημα δεχόμαστε να υπάρχουν αξίες πέραν των θεμελιωδών αρχων της ίδιας μας της φυσικής ;

Το νόμισμα , ένα χαρτονομισμα θα έπρεπε να έχει την αξία κόστους ενέργειας και παραγωγής … σαν απλό ζωγραφιστό χαρτάκι ..μιας και από μόνο του δεν μπορεί να παράξει ενέργεια παραπάνω…αν το πετάξεις σαν καύσιμο ύλη στο τζάκι θα το δεις πιο εύκολα αυτό που σου λέω !!

Ο τόκος είναι το μοναδικό εφεύρημα – ιδέα – δημιούργημα νοητικό το οποίο μπορεί να παράγει παραπάνω ενέργεια από ότι είναι το ίδιο όπου είναι μηδέν !!!

Πάνω στο σκεπτικό της αξίας με τον λάθος τρόπο χτίσαμε το οικοδόμημα του πολιτισμού μας με κανόνες έξω από τους φυσικούς !!!!!….

Και ερωτώ αν το μέσο συναλλαγής μας για το ΕΡΓΟ που παράγουμε είναι ικανό να παράγει περισσότερο ΕΡΓΟ χωρίς όμως να ακολουθεί κάποιο φυσικό κανόνα …αλλά κανόνες από ανθρώπους με λίγο πνεύμα και ηθική…Αν λοιπόν συμβαίνει αυτό που συμβαίνει …υπάρχει ποτέ περίπτωση αυτή η φυλακή να διορθωθεί;

Η παραγωγή έργου σου μήπως ταΐζει κάποιους έντεχνα ; και το κάνει με πλήρη αδικία ;

Μήπως ακόμα και οι σκέψεις που παράγονται από αυτή την αδικία είναι άλλος ένας μεζές ;

Για να μπορούσαν κάποιοι να παράγουν περισσότερη ενέργεια από όλους θα έπρεπε να εφεύρουν ένα σκεπτικό όπου η αξία θα δινόταν εξω από τους φυσικούς κανόνες !!!

Και βέβαια αυτός που θα κυριαρχήσει στο έργο σου …αυτός που θα εξαγοράσει τον χρόνο σου είναι και το αφεντικό σου ….αφεντικό όχι όμως στην ΔΟΥΛΕΙΑ σου..αλλά στην Ζωή σου !

Να θυμάσαι ..σε αυτή την φούσκα της Ζωής … η μια ενέργεια σπαταλιέται για μια αλλη ενέργεια … είναι ώρα να σκέφτεσαι συνέχεια …ποιος τρέφεται από σένα …και με ποιους εξυπνους τρόπους κανόνες και νόμους το πέτυχε !!

Γιατί μάλλον πλησιάζει και η εντολή της τελειωτικής εκτόνωσης από όση ενέργεια έχεις μέσα σου !

Ίσως η συνεργασία των επικυρίαρχων σου με όντα σε υψηλότερη κλίμακα διατροφική … ίσως δηλαδή μια ενέργεια πολύ πιο ισχυρή που ελέγχει την παραφυσιν κοινωνία μας …να έχει και αυτή Πάσχα … !!

Δικαίωμα της δεν είναι ;;;;

Κλείνω θυμίζοντας , περίπτωση επιβίωσης στο μέλλον που μας φέρνουν θα έχουν αυτοί που θα καταφέρουν να κατανοήσουν πολύ πιο γρήγορα από τον «εχθρο» ότι οι νόμοι και οι κανόνες σταμάτησαν να ισχύουν από την στιγμή που στο μενού γράφθηκε καθαρά ότι έχει….. Άνθρωπο ραγού!

Stranger..

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s