Η λογοκρισία του facebook πάει σύννεφο!

Στιγμιότυπο από 2017-05-16 12-33-44

Πολύ καλός φίλος μου είχε μία συζήτηση σε μια ομάδα αδογμάτιστων και ανθρωπιστών στο facebook

Κάποιος έγραψε «Τσακίστε τους Ναζί» και ο φίλος μου του απάντησε ότι αυτό δεν είναι ανθρωπισμός, αλλά ανθρωπισμός είναι να προσφέρεις γνώση σε ημιμαθείς ή αμαθείς όπως οι ναζιστές (ή η άλλη άκρη ολοκληρωτικού καθεστώτος οι κομμουνιστές) ώστε αυτοί να αποκτήσουν συνείδηση και αντίληψη της ιδεολογίας που ακολουθούν και να την αλλάξουν εφόσον είναι ικανοί να αντιληφθούν και πως δεν είναι λύση το να «τσακίζουμε» ανθρώπους από όποια ιδεολογία ή παράταξη προέρχονται!

Σωφρονέστατη απάντηση νομίζω και ακριβώς το ίδιο θα απαντούσα κι εγώ καθώς στο συγκεκριμένο θέμα έχω την ίδια ακριβώς άποψη και θέση με τον φίλο μου!

Επίσης μου ανέφερε ότι κάποιοι τον αποκαλούσαν ναζί από κάτω λόγω της συγκεκριμένης θέσης του ενώ ένας παππούς με φωτογραφίες με σουτιέν στο προφίλ του και φανατικός υποστηρικτής του γκει και τρανς κινήματος έλεγε πως δεν πρέπει να δίνεται καν λόγος σε άτομα σαν τους ναζιστές και πρέπει να «τσακίζονται» εξ αρχής με κάθε μέσο! Επίσης μια κυρία, προφανώς συστημική, επικαλέστηκε τη δίκη της Νυρεμβέργης ως καταδικαστικό πόρισμα του ναζισμού και πως δεν είναι ιδεολογία ο ναζισμός αλλά κάτι που εκείνη σοφίστηκε προφανώς.

Μ αυτά κι αυτά σήμερα το facebook του έγραψε το παρακάτω μήνυμα και του διέγραψε το σχόλιο του επειδή το θεώρησε προσβλητικό και λάθος (;)…

Στιγμιότυπο από 2017-05-16 12-50-53

Τα σχόλια δικά σας, δε λέω τίποτα περισσότερο εγώ…

Υ.γ.: Μην τους δίνεις σημασία Π.! Μια χαρά τα λες!

Νίκος Κ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s