Ο Ιός της Ειρήνης! The Peace’s Virus!

images

Αυτό το κείμενο αφορά τους πάντες και καμία σημασία δεν έχει ο συγγραφέας του.

Μπορείτε να το δημοσιεύσετε παντού χωρίς πηγή! Για την ακρίβεια επιβάλλεται να το δημοσιεύσετε χωρίς πηγή παντού πάση θυσία!

Ζούμε όλοι σ’ αυτόν τον πλανήτη και κανείς από μας δε θέλει το τέλος αυτού άρα και το τέλος του ανθρώπινου είδους, δηλαδή του δικού μας αλλά ούτε και το τέλος αυτής της υπέροχης χλωρίδας και πανίδας που συμβιώνει με το ανθρώπινο είδος μας.

Κάποιοι θέλουν τον έλεγχο κι άλλοι την απόλυτη καταστροφή.

Εμείς δεν πρέπει να τους αφήσουμε να κάνουν κανένα απ’ τα δύο!

Ο τρόπος για να γίνει αυτό δεν είναι ο περαιτέρω διαχωρισμός…

Είμαστε ήδη χωρισμένοι σε πολλά κομμάτια… πολιτικά, κοινωνικά, φυλετικά, θρησκευτικά κοκ… και όλα αυτά έχουν υποκατηγορίες διαχώρισης που με τη σειρά τους έχουν άλλες υποκατηγορίες διαχώρισης  κοκ….

Πρέπει να γίνουμε ένα και να έχουμε κοινό σκοπό για να εμποδίσουμε αυτούς τους ψυχοπαθείς να καταστρέψουν αυτό το υπέροχο δημιούργημα που το κάναμε σαν τα μούτρα μας.

Θα μιλήσω με παραδείγματα…

Η πολιτική, στρατιωτική και η θρησκευτική ηγεσία της Τουρκίας χειραγωγούν τον κόσμο φανατίζοντάς τον κατά της Ελλάδας ή άλλων χωρών, όμως για πες μου τι διαφορά έχεις με τον Τούρκο πολίτη και κάτοικο της Γης;

Το καλοκαίρι τα πίνατε μαζί στη Χίο κάνοντας τις διακοπές σας στο ίδιο νησί και το φθινόπωρο τρώγατε μαζί κεμπάπ στην Κωνσταντινούπολη, έτσι δεν είναι;

Έχει καμία σχέση ο κάτοικος Τουρκίας με την ηγεσία που τον χειραγωγεί και τον ωθεί σε τάσεις, ιδεολογίες, πολιτικές κλπ; Προφανώς και όχι…

Έχεις εσύ μήπως καμία σχέση με την ηγεσία της Ελλάδας που σε χειραγωγεί επίσης και σε καθοδηγεί εκεί που θέλει; Επίσης όχι…

Έχει μήπως ο βοριοκορεάτης πολίτης σχέση με την ηγεσία του; Θέλει ο λαός της Β. Κορέας να πατήσει το κόκκινο κουμπί ο Κιμ και να διαλύσει έναν ολόκληρο πλανήτη; Δε νομίζω…

Όλοι τους είναι απλά πλανεμένοι από το σύστημα!

Παρόλες τις διαφορές και τις ταμπέλες που μας έχουν φυτέψει τα τελευταία χρόνια, εμείς οι άνθρωποι έχουμε όλοι μερικούς κοινούς σκοπούς: Να ζήσουμε με Αγάπη, Ειρήνη, Υγεία, Αρμονία, Ευτυχία σε αυτόν τον πλανήτη που τόσο υποτιμάμε και κακομεταχειριζόμαστε.

Αν αφήσουμε λοιπόν στην άκρη τα μίση, τις έχθρες, τις ταμπέλες, τους δογματισμούς και τους διαχωρισμούς θα δούμε πως είμαστε όλοι ίδιοι και έχουμε όλοι τον ίδιο σκοπό!

Αν αυτή η ένωση γίνει, τότε κανείς πολιτικός ή θρησκευτικός παράγοντας δε θα μπορέσει να πατήσει το κόκκινο κουμπί για τον έλεγχό μας ή την καταστροφή μας! Κι αν πάει να το πατήσει, πίστεψέ με πως κάτι θα γίνει και η συλλογική συνείδηση εμάς των υπολοίπων θα τον αποτρέψει ή θα του χαλάσει τη μηχανή που δίνει την εντολή για το μεγάλο πυρηνικό μανιτάρι που εκπέμπει ατομική ενέργεια και εισχωρεί στον πυρήνα του άτομο μας μέσω της ακτινοβολίας και τον καταστρέφει.

Αυτός ο τρελλός που θέλει να κάνει αυτό το κακό σε καθετί ζωντανό στον πλανήτη Γη, θα αποτύχει ως δια μαγείας αν εμείς είμαστε ενωμένοι!

Μπορούμε να γίνουμε ο Ιός της Ειρήνης που θα τους χαλάσει τα σχέδια!!!

Τα σχέδια Τούρκων, Αμερικάνων, Ρώσων, Κορεατών, Γερμανών, Χριστών και Αλλάχ, Παϊσιων και Αιτωλών, διαφόρων θρησκευτικών Ιερατείων, μασόνων, επενδυτών και τραπεζιτών κοκ….

Αυτοί οι παραπάνω παίρνουν δύναμη από σένα… αλλιώς θα υπήρχαν λες;;; Συλλογίσου λίγο πάνω σε αυτό!!!

Εσύ δε θες τίποτα περισσότερο απ’ όσα αναφέραμε παραπάνω: Να ζήσεις με Αγάπη, Ειρήνη, Υγεία, Αρμονία, Ευτυχία σε αυτόν τον πλανήτη!!!

Αυτοί τι θέλουν;

Και γιατί σε διαχωρίζουν συνεχώς από τον διπλανό σου;

Μα γιατί χρησιμοποιούν το περίφημο «Διαίρει και Βασίλευε» που είναι δοκιμασμένο αιώνες τώρα, με έμφαση στα τελευταία 2000 χρόνια φυσικά…

Αυτό το κείμενο δε φέρει την ταμπέλα κανενός πολιτικού, θρησκευτικού, φυλετικού,   φορέα… Ούτε καν μια ιδεολογία δεν είναι!!!

Αυτό το κείμενο είναι η αγνή και ωμή αληθινή πραγματικότητα η οποία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και καταστάσεις που της βλέπεις ιδίοις όμασι αν έχει έστω κι ένα ψήγμα λογικής μέσα σου!!!

Αυτό το κείμενο ΠΡΕΠΕΙ να μεταφραστεί και να διαδωθεί σε όλα τα αδέρφια μας στη Γη ώστε να αποφευχθεί το μοιραίο γεγονός που βαδίζουμε: ο Γ’ παγκόσμιος πόλεμος!!!

Μπορούμε να γράψουμε την ιστορία μας και να μην αφήσουμε λίγους να κάνουν κουμάντο στα μυαλά μας και άρα κατ’ επέκταση στη ζωή μας! 

Δεν είμαι αριστερός ή δεξιός, χριστιανός ή μουσουλμάνος, μαύρος ή άσπρος, gay ή straight, άντρας ή γυναίκα, χαμηλού ή υψηλού επιπέδου μόρφωσης… Είμαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ που θέλει αυτός και οι απόγονοί του να ζήσουν ειρηνικά, ελεύθερα κι αρμονικά σ’ αυτόν τον πλανήτη!

Είμαι ο Κανένας που θα γίνει ο Ιός της Ειρήνης και θα τους παλέψει με τα ίδια τους τα όπλα: το διαδίκτυο και το πόσο παγκοσμίως viral μπορεί να γίνει αυτό το κείμενο!!!

Ας διασπείρουμε τηνπληροφορία που θέλουμε εμείς λοιπόν και όχι αυτή που θέλουν αυτοί, οι επικυρίαρχοι!

Ας τη διασπείρουμε μέσω του facebook, των blogs, των mails, φτιάξτε βίντεο στηριγμένα σ’ αυτό το κείμενο, καρφιτσώστε το στην κορυφή των αναρτήσεών σας!… Κάντε το στην Ελλάδα και σε όλες τις χώρες του κόσμου για να γίνει η επανάσταση χωρίς αίμα και να τους χαλάσουμε τα σχέδια!

Δε θα μάθεις ποτέ καν ποιος είμαι γιατί δεν έχει καμία σημασία και ποτέ δεν είχε άλλωστε…

Μάθε μόνο ότι αυτό ξεκίνησε από την Ελλάδα, που διαχρονικά στα δύσκολα στέκεται φάρος της ανθρωπότητας, παρόλα τα λάθη της ανά τους αιώνες!

Ένα παιδί άλλωστε γεννάει πολιτισμό και αγαπάει με όλη του την καρδιά… και η Ελλάδα είναι ένα παιδί που αγαπάει με όλη της την καρδιά και θα γεννήσει τον επόμενο πολιτισμό που δε θα έχει πολέμους και έχθρες αλλά Ομόνοια και Αδελφοσύνη!

Έτσι! Στο όνομα του Κανένα… γιατί γουστάρουμε να το κάνουμε διαφορετικά από τα συνηθισμένα!!!

Advertisements

14 comments

 1. δεν υπαρχει Ανθρωποτητα ετσι γενικα και αοριστα ρε χαχανουλη αρθρογραφε,υπαρχουν γενη,φυλες και διαφορετικες καταγωγες ανθρωπων με διαφορετικο προγραμματισμο και σχεδιο.φιλος με αυτους που μας κατεσφαξαν χωρις λογο και αιτια δεν θα γινω ποτε,προτιμω να σε παρω σε γκρεμο μαζι μου παρα να κανω πραξη τα βλεγδυματα που λες.ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ,ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ,ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΕΙΡΗΝΗ (ΣΑΣ)-WAR SUPPORTER

  Μου αρέσει!

  • καλα δε θα κατσω να απαντησω σε ανοητους σαν εσενα εννοειται.. οταν ομως γινεις παρελθον απο τα πυρηνικα οπλα θα ηθελα να ημουν απο μια μερια να σε εβλεπα κ να γελουσα με τη μαλακια που σε δερνει κ τα «τι μαλακας ημουν» που θα λες οταν δεις το παιδι σου ή τη μανα σου να κειτονται νεκρα! παπαρα!

   Μου αρέσει!

 2. εισαι ο αρθρογραφος και μου απαντας ετσι? κατρσε να σε φτιαξω εγω τωρα καραγκιοζη που μου το παιζεις και ειρηνιστης και αρχιδια και γυρω γυρω μελισες

  Μου αρέσει!

  • πφφφ… με κουρασες αποβρασματακι… κατσε με τις πολεμικες σου διαθεσεις μονο προσεχε μην παθεις καμια σκληρυνση ή τπτ αιμορροιδες… θες κ σοβαρη απαντηση.. χαχαχα

   Μου αρέσει!

 3. Είμαστε πλάσματα της φύσης, και στην φύση κυριαρχεί ο πόλεμος εναντίον όλων. Ο πολιτισμός δεν είναι τίποτα άλλο παρά η προσπάθεια αναγωγής της βίας ως ύστατης λύσης.

  Μου αρέσει!

  • δλδ ρε Τζεηκ αγορι μου θα πρεπει να τρωμε ο ενας τον αλλον ειτε με τα δοντια ειτε με τα οπλα; σοβαρα τωρα; η φυση δλδ σε εξελιξε για να γινεις αυτο;;; το πιστευεις ή απλα ειπες να γραψεις κατι;

   Μου αρέσει!

   • Αν θέλουμε να βγάλουμε την βία από την φύση μας θα πρέπει να «φάμε» πολύ πολιτισμό. Μολοταύτα ο Οβίδιος προειδοποιεί: Naturam expellas furca, tamen usque recurret et mala perrumpet furtim fastidia victrix. Αν πάντως ξέρεις γιατί μας εξέλιξε η φύση να μας το φανερώσεις, θα το εκτιμούσα δεόντως.

    Μου αρέσει!

   • Δεν υπαρχει «γιατι» φιλε μου! Αν ψαχνεις να βρεις λογο στα παντα μπορεις να ακολουθησεις μια οποιαδηποτε θρησκεια! Η καθεμια εχει το λογο της και το παραμυθακι της για να σου απαντησει στο «γιατι» σου! Ειμαστε απλα διαφορετικα πλασματα οπως ειναι ενα λιονταρι απο ενα βατραχι κ τυχαια η εξελιξη μας μεσω των γενετικων προσμιξεων και των κλιματολογικων συνθηκων στον πλανητη ανα τους αιωνες μας εφερε σε αυτη τη μορφη! Πριν απο το χομο σαπιενς υπηρχαν κι αλλα ειδη ανθρωπου με μικροτερο εγκεφαλο κλπ, διαβασε να μαθεις γι αυτα! Εγω δεν ειπα να βγει η βια ή το κακο στο κειμενο μου αλλα αυτο ηθελες να διαβασεις εσυ και καποιοι αλλοι! Ειπα πως μια παγκοσμια πυρηνικη συρραξη θα ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ γτ ως (κωλο)ειδος εχουμε φτασει δυστυχως να εχουμε την τεχνολογια να το κανουμε αυτο! εσυ δλδ δν εχεις παιδια; γονεις; φιλους; κατοικιδια; κατι;;; που να μην θελεις να πανε ακλαφτοι;;; καλο θα ηταν οι πολεμοι επεκτατισμου να μηδενιστουν και οι πυρηνικοι πολεμοι να μην υπαρχουν καν σα σκεψη ουτε σε ενα ατομο κ ειδικα αν αυτος ειναι αρχηγος κρατους ή ανηκει σε καποια παρομοια θεση που μπορει να ξεκινησει κατι τετοιο τελος παντων! μη με τρελαινεις πρωι πρωι, νομιζω ημουν ξεκαθαρος στο κειμενο μου για τι θελουν ΟΛΟΙ οι ανθρωποι, ξαναδιαβασε το κι αν θες να προσθεσεις κατι στα θελω τους για μια ομορφη ζωη, διορθωσε με!..

    Μου αρέσει!

 4. Δηλαδή ο πόλεμος είναι η λύση; Και οι τότε Τούρκοι είναι ίδιοι με τους τώρα Τούρκους πολίτες; Δεν είναι με τα καλά τους νομίζω μερικοι μερικοί…

  Αρέσει σε 1 άτομο

 5. Άνθρωπος:Το μοναδικό πλάσμα που σκοτώνει για ευχαρίστηση και για επίδειξη δύναμης.Μα όταν σκοτώνεται η πεθαίνει από φυσικά αίτια ένας κοντινός του άνθρωπος πέφτει σε θλίψη.πόση ηλιθιότητα χωράει αυτός κόσμος?

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s