Ποιος μας κάνει διαγραφή την «Cache» στον εγκέφαλο μας;

Σήμερα μίλησα με πάρα πολλά άτομα προσωπικά δεχόμενος συγχαρητήρια για την πρόβλεψη μου στο θέμα του τραίνου στην Ισπανία ..

Αν και όλοι δήλωσαν ότι διάβασαν τα κείμενα μετά από πολλές σειρές από ηλεκτρονική συζήτηση και εφ όσων τους είχα προτρέψει να ξαναδιαβάσουν και το Το χάος δεν είναι σκόνη να μπει κάτω από το χάλι και μετά το Έτσι …έτσι … καταλήξαμε με όλους … ότι δεν είχαν αντιληφθεί ότι μέσα στα κείμενα προσδιοριζόταν το γεγονός , η περιοχή , το όνομα του τραίνου…κλπ!

Όλοι αντέδρασαν με μεγάλη απορία για το πως ενώ ήταν μπροστά στα μάτια τους είχαν πάρει μόνο κομμάτι από την πληροφορία ..πως ενώ είχαν πλέον την πραγματική είδηση μπροστά τους δεν έβλεπαν είτε το όνομα . είτε το γεγονός είτε άλλους συνδυασμούς ..όπως πχ τον ταύρο … την εικόνα του ταύρου στην κολόνατην εικόνα του τραίνου στην κολόνα!!

7 χρόνια τώρα ακολουθούμε τον ίδιο τρόπο ενημερωσης , μελλοντικά γεγονότα , σεισμοί , επιθέσεις ,τρομοκρατικές ενέργειες , θυσίες και όλα όσα η ελίτ πλάθει τα έχουμε προβλέψει με απόλυτη ακρίβεια ..άσχετα αν ο τρόπος η οι συνδέσεις δεν έγιναν αντιληπτές ακόμα από εσάς !

Το τελευταίο άρθρο μου Το χάος δεν είναι σκόνη να μπει κάτω από το χαλι..που είναι το ορθό άρθρο να διαβάσεις για να κατανοησεις την πρόβλεψη … θα το διαβάσουν χιλιάδες αλλά με το ζόρι το 5% θα κρατήσει την πληροφορία η θα αντιληφθεί ότι αυτό γράφηκε πριν το γεγονός…το 95% δεν θα το καταλάβει η θα το αφήσει να φύγει χωρίς να δει… !

Σε μια απάντηση μου γιατί συμβαίνει αυτό είπα σε έναν φιλο …Ακόμα και αν χρειαστεί ένα άτομο να μην δει αυτό που πρέπει την ώρα που διαβάζει το άρθρο θα σπάσει ένα ποτήρι με λάδι και θα του χαλάσει το καλό του το χαλί …έτσι ώστε να φύγει από αυτό και να ακολουθήσει την απόφαση άλλης ενέργειας !

Αυτό που αυτή την στιγμή συμβαίνει είναι το εξής … το άρθρο της πρόβλεψης να μην το διαβάζει κανείς και να διαβάζουν όλοι και να σχολιάζουν στο Έτσι …έτσι που είναι η απάντηση του πρώτου άρθρου πριν πάλι από το γεγονός,…..στην ροή της πληροφορίας χτες !

Ότι μπορεί κάνει η ενέργεια να αποκόψει συνείδηση…..!

Αν και είμαστε μια ιστοσελίδα ετών που έχουμε επισκεψιμοτητα εφάμιλλη των «μεγάλων» ιστοσελίδων , έχουμε την παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα , το όνομα και τα λινκς που χρειάζεται ώστε αυτή η «επιτυχία» να γίνει γνωστή …τελικά κανείς δεν θα το δει …ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ …ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙ!

Είμαστε μια σελίδα όπου κάθε μέρα μας αντιγράφουν δεκάδες άλλες σελίδες την θεματολογία μας , είμαστε μια σελίδα ερευνητών ανάμεσα σε δεκάδες άλλες σελίδες ερευνητών …και όμως καμία ερευνητική ομάδα δεν θα συμπεριλάβει στις έρευνες της αυτό που κάνουμε …ούτε κανένα άλλο μέσο !!

Βλέπεται ότι και αν κάνουμε μέσα σε αυτή την «πραγματικότητα» εξαφανίζεται όταν πρέπει !

Πάρα του ότι όλα όσα έχουμε πει είμαστε οι μόνοι που τα αποδεικνύουμε …. στο τέλος η άποψη από τα τρολ υπερισχύει!!

Αυτό όμως δεν είναι μόνο κοινωνικό φαινόμενο η ένα φαινόμενο ανταγωνισμού …. είναι ένα πολύ πιο βαθύ φαινόμενο ..στο ποιος καταφέρνει να σβήνει την πληροφορία μέσα από το μυαλό μας !!

Θα πρέπει να ασχοληθείτε με αυτό το ερώτημα , ποιος καταφέρνει να μαγειρεύει της συγκυρίες ώστε η τελική πληροφορία που παίρνουμε μέσα μας να μην είναι η απόλυτη αλήθεια …να είναι μαγειρεμένη από συγκυρίες και «τυφλωματα» ώστε να παίρνουμε τίποτα η κάπου κάπου τα μισά ….η και τα ακριβώς αντίθετα !

Θα πρέπει να σκεφθούν οι συνάνθρωποι μας όπου η «σκέψη» τους είναι έξω από την αλήθεια ..και η τρολαρουν η έχουν διάθεση να ειρωνευτούν ..ποιος επεμβαίνει μέσα τους και τους οδηγεί να είναι έτσι !

Δεν θα μιλήσω για πύλες , για άψυχα όντα ,Θα εννοησω τους ίδιους αλλά με την ευχή να βοηθήσω να κερδίσουν πίσω την ψυχή τους, θα μιλήσω για αυτούς όπου με κάποιο τρόπο κατακτήθηκαν … θα μιλήσω για το μικρόβιο της γάτας στο ποντίκι που το κάνει να θέλει να παει να σκοτώσει την γάτα!

Όλοι μπορούν να απεγκλωβιστούν από αυτό αν κατανοήσουν ότι τους συμβαίνει …!

Δεν μιλάω λοιπόν μόνο για τα κοινωνικά , για τα επικοινωνιακά τεχνάσματα των επικυρίαρχων στο να σβήσουν είδηση η να περάσουν την δική τους αντινοηση,δεν μιλάω μόνο για τα πληρωμένα τρολακια της εκάστοτε εξουσίας (όπου το ίδιο έχουν πάθει ακόμα και αν το κάνουν ως εργασία) , δεν μιλάω εδώ καν για το ίντερνετ ….πάω πιο βαθιά !

Να αναρωτιέστε πάντα όταν βρεθείτε σε μια κατάσταση που δεν βγάζει λογική , μια οικογενειακή φασαρία , μια ξαφνική αλλαγή χαρακτήρα , μια ένταση άνευ λόγου , συγχρονικοτητες μέσα στο πεδίο σας ανεξήγητες …ποιος επιβάλλεται πάνω σας και γύρω σας …και πάνω από όλα…σε ποιον έχετε αφήσει την πόρτα της νόησης ανοιχτή!

Μετά από αυτό το άρθρο θα ήθελα να δω αν τελικά καταφέρουν οι υπόλοιπες ερευνητικές σελίδες να μας εντάξουν στα παράξενα!!…η σε κάτι που αξίζει να ερευνηθεί !!…Αν νομίζουν ότι αξίζει ..!Και αν βεβαια η Υπεροντοτητα τους αφησει να βρουν το αρθρο…και αν το βρουν να μην κλεισει το διακοπτη ..!!

Τώρα για το αν μετά από 5 λεπτά ενώ διαβάσατε το μέλλον το θυμόσαστε ακριβώς η στο περίπου η και καθόλου θα ήθελα σαν έρευνα την εμπειρία σας στα σχόλια !

Και θα το πω για να εμψυχώσω την μεγάλη οικογένεια των κατοχικών νέων…. σε όλα όσα έρχονται έχετε με τιμή και θάρρος σταθεί αντάξιοι της αποστολής σας , σύντομα η επίθεση της Υπεροντοτητας θα συμβεί ..εκεί όπου μόνο εκπαιδευμένα μάτια ψυχής θα μπορούν να διακρίνουν το αληθινό από το φτιαχτό θα πάρετε την απόφαση ποιον ήχο να ακολουθήσετε !

Stranger

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s