Ένα απ’ τα πράματα που δεν μπορώ να εννοήσω, είναι πως μια μερίδα όσων αυτοπροβάλονται ως Αντιφασίστες ακόμη και Άθεοι, απορρίπτουν μετά βδελυγμίας τον Αντισημιτισμό ή Αντιεβραϊσμό…

Ένα απ’ τα πράματα που δεν μπορώ να εννοήσω, είναι πως μια μερίδα όσων αυτοπροβάλονται ως Αντιφασίστες ακόμη και Άθεοι, απορρίπτουν μετά βδελυγμίας τον Αντισημιτισμό ή Αντιεβραϊσμό. Το λέω αυτό γιατί ο Εβραϊσμός είναι από τις πλέον στυγνές και φασιστικές ιδεολογίες που έχει γεννήσει ποτέ ο ανθρώπινος νους.

Όταν αναφέρομαι στον Εβραϊσμό και στους Εβραίους δεν αναφέρομαι φυσικά φυλετική καταγωγή του ατόμου η οποία μπορεί να θεωρηθεί ως τυχαίο βιολογικό γεγονός, ακριβώς όπως δεν θα αναφερόμουν στην Ιταλική καταγωγή για να χαρακτηρίσω κάποιον φασίστα ή στην Γερμανική καταγωγή για να χαρακτηρίσω κάποιον Ναζιστή. Δεν αναφέρομαι γενικά και αόριστα στους Ισραηλινούς πολίτες που έχουν την υπηκοότητα του κράτους του Ισραήλ.

Αναφέρομαι σε αυτό ακριβώς που εκφράζει η λέξη Εβραίος, δηλαδή στο Εβραϊκό θρήσκευμα, στην κουλτούρα, στον πολιτισμό, στην νοοτροπία, στα ήθη και στο σύστημα πεποιθήσεων. Αν σε άλλους λαούς ο φασισμός γεννήθηκε με την μορφή πολιτικής ιδεολογίας στην οποία μπορεί να αντιπαρατεθεί κάποιος μέσω της διαλεκτικής, στους Εβραίους ο φασισμός γεννήθηκε ως θρησκευτικό δόγμα, ως σύστημα πεποιθήσεων και αξιών άρρηκτα συνδεδεμένο με το έθνος, τον πολιτισμό και την κουλτούρα τους, ως θέσφατο που δεν χωράει καμίας λογικής αμφισβήτησης. Αν για τους Ιταλούς φασίστες του Μουσολίνι και για τους Γερμανούς φασίστες του Χίτλερ ο ολοκληρωτισμός αποτέλεσε μια βραχύβια πολιτική ιδεολογία, για τους Εβραίους φασίστες του ΓΙΑΧΒΕ ο ολοκληρωτισμός αποτελεί διαχρονικό θρησκευτικό δόγμα. Και ω τι μεγάλη ειρωνία… Οι ίδιες ιδέες που απορρίπτονται με βδελυγμία σαν ξεπροβάλουν μέσα απ’ την πολιτική, καθαγιάζονται και μετατοπίζονται στην σφαίρα του απυρόβλητου όταν ξεπροβάλουν μέσ’ από την θρησκεία!!

Όλες οι πλέον φασιστικές και ολοκληρωτικές ιδέες απαντώνται μέσα στο Εβραϊκό σύστημα πεποιθήσεων και αξιών… Ο ρατσισμός, η ιδέα της Άριας φυλής και του εκλεκτού έθνους, η ιδέα την ολοκληρωτικής επιβολής και υποδούλωσης των αλλόφυλων και αλλόθρησκων έως και την ολοκληρωτική εξόντωση κάποιων εθνών, η ιδέα της συλλογικής ευθύνης, γεννήθηκαν πρώιμα στις νομάδες που αποτέλεσαν την απαρχή του Εβραϊκού έθνους. Αυτές οι ιδέες προβάλλονται ως απαιτήσεις ενός παντοδύναμου Θεού που εμφανίζεται να κατέχει τις λύσεις όλων των ανθρώπινων προβλημάτων, λύσεις τις οποίες θα δωρίσει μονάχα στους εκλεκτούς του ως αντάλλαγμα για την πλήρη υποταγή στην εξουσία του. Αυτή η πρωταρχική ιδέα του παντοδύναμου Θεού αποτελεί και το απόλυτο εργαλείο χειραγώγησης και ψυχαναγκασμού των μαζών.

Είτε ως υπαρκτή οντότητα, είτε ως αποκύημα της φαντασίας των εμπνευστών της, ο ΓΙΑΧΒΕ παρουσιάζεται μέσω της Εβραϊκής θρησκείας ως μια και μοναδική προσωπικότητα στην οποία οφείλει να υποτάσσεται ολόκληρο το έθνος. Μία προσωπικότητα βλοσυρή που συγκεντρώνει πάνω της τις σκοτεινότερες πτυχές της ανθρώπινης φύσης. Μία οντότητα εγωκεντρική, αλαζονική, εκδικητική, απολυταρχική και αδιάλλακτη, με μηδενική ανοχή και έλεος προς την διαφορετικότητα, μια οντότητα με έντονη διάθεση αυτοπροβολής και επιβολής, που διψά για αίμα και επιζητεί την δημιουργία ενός ολόκληρου έθνους πειθήνιων δούλων. Φυσικά η τιμωρία για όσους τολμήσουν να αμφισβητήσουν το στυγνό θεοκρατικό καθεστώς του ΓΙΑΧΒΕ είναι σκληρή και αμείλικτη…

Τα «ιερά» γραπτά κείμενα των Εβραίων που αποτελούν την βάση και για την θρησκεία των Χριστιανών, εξιστορούν με περηφάνια την ίδρυση και την διαδρομή της Εβραϊκής Θεοκρατίας, καθώς και την αλληλεπίδρασης της με τα γειτονικά έθνη στην ευρύτερη περιοχή της σύγχρονης μέσης ανατολής. Η διαδρομή των Εβραίων έτσι όπως εξιστορείται από τα ίδια τους τα ιερά κείμενα με καμάρι, είναι βουτηγμένη στο αίμα, στις σφαγές αμάχων, στις σφαγές γυναικόπαιδων, ακόμη και στις σφαγές ανυποψίαστων ζώων, στις εθνικές και θρησκευτικές εκκαθαρίσεις, στην ολοκληρωτική καταστροφή των υποδομών του και του πολιτισμού του αντιπάλου, στην ολοκληρωτική εξόντωση του αντιπάλου δίχως κανένα έλεος. Το έλεος προς τον αντίπαλο θεωρείται ως αδυναμία και αμάρτημα και σε πολλές περιπτώσεις τιμωρείται αυστηρά. Γέροι, νέοι, γυναίκες, παιδιά, βρέφη, και ζώα του αντιπάλου πρέπει να εξοντωθούν δίχως έλεος με την προσταγή του ΓΙΑΧΒΕ. Μονάχα σε κάποιες περιπτώσεις δίνεται η εντολή από τον μαστροπό θεό να διασωθούν ορισμένες νεαρές παρθένες για να χρησιμέψουν για την σεξουαλική ικανοποίηση του στρατού και να στελεχώσουν τα χαρέμια της άρχουσας τάξης. Η θέση της γυναίκας μέσα σε αυτό το στυγνό καθεστώς όπως είναι φυσικό είναι λιγάκι ανώτερη απ’ αυτήν των υποζυγίων. Οι γυναίκες επωμίζονται τον ρόλο των αναπαραγωγικών μηχανών για την παραγωγή των υπηκόων του έθνους. Η ομοφυλοφιλία, η μοιχεία, και η ανυπακοή προς τους γονείς, αντιμετωπίζονται ως ειδεχθή εγκλήματα και τιμωρούνται με θάνατο δια λιθοβολισμού. Αυτά που στις σύγχρονες δυτικές κοινωνίες θεωρούνται ως βασικά ανθρώπινα δικαιώματα, όπως το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και της αυτοδιάθεσης, είναι πράγματα αδιανόητα στην Εβραϊκή παράδοση. Αυτή είναι η θρησκευτική και πολιτιστική παιδεία που εξακολουθούν μέχρι και σήμερα να διδάσκονται και να ενστερνίζονται οι γενιές των Εβραίων.

Με τέτοια «ιερά» κείμενα και με τέτοια παιδεία δεν είναι να απορεί για τις σύγχρονες θηριωδίες των Εβραίων, φτάνοντας στο σημείο όπου στρατιώτες καμαρώνουν που εξοντώνουν τα παιδιά και τα βρέφη του εχθρού. Αρκετά πια λοιπόν μ’ αυτό το ταμπού που λέγεται «Αντισημιτισμός» και που λειτουργεί ως στίγμα για τον καθέναν που θα τολμήσει να αναφερθεί επικριτικά στον Εβραϊσμό. Αν η εθνική καταγωγή κάποιου είναι ένα τυχαίο βιολογικό γεγονός, η αποδοχή από μέρους του των θρησκευτικών πεποιθήσεων, της κουλτούρας και του συστήματος αξιών είναι προσωπική του επιλογή. Το να γεννηθεί κάποιος Ισραηλινός μπορεί να εκληφθεί ως τυχαίο βιολογικό γεγονός, το να εξακολουθεί όμως και μετά την ενηλικίωση να είναι Εβραίος είναι προσωπική επιλογή, για την οποία φέρει την απόλυτη ευθύνη. Όπως ακριβώς είχαν την προσωπική τους ευθύνη και όλοι όσοι τάχθηκαν με τον ολοκληρωτισμό των κρατών όπου άνθισε ο φασισμός.

Αρίσταρχος Καλλίνικος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s