Στη δημοσιότητα τα ροζ βίντεο με τρανσέξουαλ που «καίνε» τον Μητροπολίτη Ησύχιο (βίντεο)

Σημ. του Ν: Πάντως μέχρι πριν γίνει αυτό λέγανε πως είναι άγιος άνθρωπος κι αυτός… Ποιος ξέρει ίσως μπήκε ο βελζεβούλ μέσα του.. Το βιογραφικό του πανιερώτατου το παραθέτω στο τέλος της ανάρτησης από χριστιανική σελίδα. Δεν ξέρω πως με τόσο βαρύ βιογραφικό μπαίνει μέσα σου ο βελζεβούλ πάντως… Μπουχαχα

Βίντεο με τον Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος Ησύχιο να φιλιέται, να αγκαλιάζει και να ερωτοτροπεί με τρανσέξουαλ κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, τα παρακάτω βίντεο που δείχνουν τον Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος Ησύχιο να ερωτοτροπεί με την γυναίκα με το κόκκινο φόρεμα στον καναπέ του σαλονιού της φαίνεται να ήταν και ο λόγος που ανάγκασαν τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο να παύσει από τα καθήκοντά του τον εν λόγω Μητροπολίτη.

Ο κ. Ησύχιος κλήθηκε μάλιστα να δώσει εξηγήσεις για το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και προσβάλλει τις αξίες και τα ήθη που πρεσβεύει η Ορθόδοξη Εκκλησία.

Οσο για την τρανσέξουαλ, η οποία έχει ανεβάσει τα βίντεο στον λογαριασμό της στο Facebook, εκείνη ονομάζεται Αφροδίτη Κωνσταντίνου, είναι από την Φλώρινα και όπως αποκάλυψε πριν λίγο καιρό στην Εspresso, ο Μητροπολίτης ήξερε τα πάντα για την ζωή της, οτι δηλαδή ήταν πόρνη και είχε κάνει αλλαγή φύλλου.

Μάλιστα, η τρανσέξουαλ μαζί με το βίντεο δημοσίευσε και ένα σχόλιο στο Facebook, αναφέροντας «Ο Πατριάρχης μας πουλάει μια θρησκεία που τηρεί τους κανόνες της εκκλησίας…σύμφωνα με τους ιερούς κανόνες πρέπει να τον καθαιρέσουν. Δεν θα σταματήσω να φωνάζω γιατί δεν επιτρέπω σε άνθρωπο τις εκκλησίας να με κακοποιεί έτσι. Και σωματικά και ψυχικά και ψέματα ψέματα ψέματα. Καλημέρα».

Να σημειωθεί πως έχει ξεκινήσει προανάκριση από ειδική επιτροπή του Πατριαρχείου, με εντολή Θεόφιλου καθώς ο Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος ήταν από τα πιο έμπιστα άτομα του Πατριάρχη Θεόφιλου.

πηγη

 

Ὁ Πανιερώτατος Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος κ. Ἡσύχιος(κατά κόσμον Ἡλίας) Κοντογιάννης, ἐγεννήθη τῷ 1944 ἐν Ἀχαρναῖς Ἀττικῆς. Εἰς Ἱεροσόλυμα ἀφίκετο τῇ 20ῃ/10/1958. Ἀπεφοίτησε τῆς Πατριαρχικῆς Σχολῆς τῷ 1962.

Τῇ 18ῃ/12/1961 ἐκάρη Μοναχός καί τῇ ἑπομένῃ ἐχειροτονήθη Διάκονος. Ἐχειροτονήθη Πρεσβύτερος τῷ 1964. Διετέλεσε ἡγούμενος ἐν Κάρακ. Τῷ 1967 προήχθη εἰς Ἀρχιμανδρίτην. Ἐσπούδασεν ἐν τῇ Νομικῇ Σχολῇ τοῦ Πανεπιστημίου Ἀθηνῶν.

Τῷ 1976 διωρίσθη μέλος τῆς Οἰκονομικῆς Ἐπιτροπῆς καί μέλος τῆς Ἐπιτροπῆς Ἐκπαιδεύσεως. Τῷ 1978 διωρίσθη Πρόεδρος τοῦ Ἐκκλησιαστικοῦ Δικαστηρίου ἐν Ἰόππῃ. Τῷ 1981 διωρίσθη Πατριαρχικός Ἐπίτροπος ἐν Ἄκρῃ.

Τῇ 16ῃ/3/1984 ἐξελέγη Ἐπίσκοπος Ἀβήλων, καί ἐχειροτονήθη τῇ 26ῃ τοῦ ἰδίου μηνός, διορισθείς Πατριαρχικός Ἐπίτροπος ἐν Ἴρμπετ Ἰορδανίας. Τῷ 1991 ἐξελέγη Ἀρχιεπίσκοπος Καπιτωλιάδος. Τῷ 1994 ὠνομάσθη Μητροπολίτης καί διωρίσθη Ἀντιπρόεδρος τῆς Οἰκονομικῆς Ἐπιτροπῆς καί Πρόεδρος τῆς Κτηματικῆς Ἐπιτροπῆς.

Τῷ 2001 διωρίσθη Μέλος τῆς Ἁγίας καί Ἱερᾶς Συνόδου, Πρόεδρος τῆς Ἐφορείας τῶν Σχολῶν τῶν Ἱεροσολύμων και Πρόεδρος τοῦ Γραφείου Τύπου καί Πληροφοριῶν. Τῷ 2003 διωρίσθη Πατριαρχικός Ἐπίτροπος.

Τῷ 2005 διωρίσθη Νομικός Σύμβουλος τοῦ Πατριαρχείου.

Τῷ 2009 διωρίσθη Πρόεδρος τῶν Σχολῶν τοῦ Πατριαρχείου.

Τῷ 2012 διωρίσθη Πατριαρχικός Ἐπίτροπος.

 

Καπιτωλιάδος Ησύχιος: «Ο Χριστός γεννήθηκε για μας και για τη σωτηρία μας»:

https://www.pemptousia.gr/video/o-christos-gennithike-gia-mas-ke-gia-ti-sotiria-mas/

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s