Χριστιανοί στη Λέσβο βασάνισαν και έσφαξαν παράνομα έναν ταύρο για να τιμήσουν τον Ταξιάρχη Μιχαήλ

Την Κυριακή που πέρασε, γνωστή και ως “Κυριακή των μυροφόρων”, οι κάτοικοι του χωριού Μανταμάδος στην Λέσβο τίμησαν τον Ταξιάρχη Μιχαήλ, προστάτη και πηγή ζεστού χρήματος του χωριού. Χιλιάδες πιστοί μαζεύτηκαν στο χωριό από την Παρασκευή για να προσκυνήσουν την θαυματουργή εικόνα του αγγέλου και το όλο πανηγύρι τελείωσε την Κυριακή με ένα μεγάλο αιμοβόρο ιβέντ.

Μέχρι το 2014, που δια νόμου απαγορεύτηκε και επίσημα. το έθιμο που βρωμάει παγανισμό έλεγε ότι για να τιμηθεί ο Ταξιάρχης θα πρέπει να σφαχτεί ένας ταύρος, (του οποίου μάλιστα μαζεύουν το αίμα για φυλαχτό) αφού πρώτα βασανιστεί μπροστά στο πλήθος το οποίο μάλιστα τραβάει την όλη “τελετουργία” βιντεάκι με τα κινητά του.

Από ό,τι ενημερωθήκαμε από το http://www.zoosos.gr παρά το ότι η δημόσια σφαγή ζώων αποτελεί παράβαση της Ελληνικής νομοθεσίας περί κακοποίησης των ζώων (Ν.4039/2012, Άρθρο 16) και περί σφαγής ζώων (Π.Δ. 327/1999, «Προστασία των ζώων κατά την σφαγή και θανάτωσή τους», Κεφάλαιο ΙΙΙ «Θανάτωση εκτός σφαγείου»), το έθιμο εφέτος τελέστηκε κανονικά.

Στο παραπάνω έγγραφο βλέπουμε ότι η σφαγή του ζώου έγινε και το 2016 και ότι μάλιστα προστατεύεται από τον άγραφο νόμο και αποτελεί εθιμικό δικαίωμα αιώνων

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο φιλοζωικός σύλλογος Λέσβου ” Κιβωτός “:
Η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης ενημερώθηκε ότι το Σάββατο 21 Απριλίου 2018, στο προαύλιο της Ι.Μ. Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου Λέσβου πραγματοποιήθηκε δημόσια σφαγή ταύρου, παρά την εισαγγελική απαγόρευση και κατά παράβαση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Το αποδεικτικό υλικό (φωτογραφίες και video) έχει ήδη κατατεθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής Λέσβου και σχηματίζεται δικογραφία κατά κάθε υπευθύνου. Ήδη έχουν ταυτοποιηθεί πέντε (-5-) δράστες/συμμετέχοντες, ενώ η ΚΙΒΩΤΟΣ συνεχίζει τη συλλογή και εξέταση περαιτέρω υλικού ώστε να βοηθήσει στην αναγνώριση και άλλων δραστών.
Η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλοι τους να λογοδοτήσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Δεν πρόκειται να υπάρξει καμία υποχώρηση απέναντι σε όσους νομίζουν ότι είναι υπεράνω του νόμου και ότι μπορούν να μετατρέπουν τις εκκλησίες και τα ιερά προσκυνήματα μας σε υπαίθρια σφαγεία και άνδρα παρανομίας.

Αν είναι χριστιανικό να βασανίζεις και να σφάζεις έναν ταύρο για να τραβάνε οι θεατές βίντεο, τύφλα να χει ο παγανισμός και η ειδωλολατρεία.

πηγη

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s