Ο πιο σοφός και γνωστός άνθρωπος στον κόσμο, ο Σωκράτης, δεν έγραψε ούτε μία λέξη! Γιατί να γράψω εγώ κάτι λοιπόν;

Δεν υπάρχει νόημα να γράφεις πια.. Ποτέ δεν υπήρχε για την ακρίβεια..

Ό,τι και να γράψεις είτε θα διαστρευλωθεί είτε θα κατανοηθεί λανθασμένα είτε ημιτελώς είτε καθόλου είτε με την ταμπέλα που φέρει ο καθένας, άρα μασκαρεμένο και κατά συνέπεια παραπλανητικό..

Νέο σχίσμα, λέει, στις εκκλησίες… Λες και ποτέ ήταν ενοποιημένες.. Είτε εκκλησίες του ίδιου δόγματος ή διαφορετικές ή ακόμα ακόμα του ίδιου δόγματος αλλά διαφορετικών πεποιθήσεων και πρακτικών.. Κι όλα αυτά για έναν θεό που δεν υπάρχει σε καμία θρησκεία, που δεν έδωσε ποτέ κανένα σημάδι του και που υπάρχει μόνο στις ατομικές αλλά και μαζικές παρακρούσεις των πιστών του, κάτι σαν ένα είδος αποφένειας, όπου οτιδήποτε το συνδέεις με κάτι και βγάζεις ένα δικό σου νόημα..

Ακτιβιστές vegans, λέει, εισήλθαν σε φεστιβάλ burger για να διαμαρτυρηθούν για τα «δικαιώματα των ζώων».. Λες κι η φύση δεν είναι ο μεγαλύτερος δικαστής ή αυτοί δεν έχουν σκυλόδοντα, που είναι ιδίωμα των σαρκοφάγων ή παμφάγων, σύμφωνα πάντα με την εξέλιξη των ειδών..

Χάκερς, λέει, βάζουν κρυφά links σε πρόσθετα στο Kodi (πρόγραμμα τσαμπέ ταινιών και live streaming sports, για όποιον δεν ξέρει) για να κλέβουν υπολογιστική δύναμη από τους ανθρώπους που δεν έχουν λεφτά να πληρώνουν συνδρομές και θέλουν να βλέπουν κινηματογράφο, για να κόβουν κρυπτονομίσματα για πάρτη τους..

Στη Συρία γίνεται, λέει, πόλεμος για απελευθέρωση πάλι. Πόλεμος με χημικά και βιολογικά όπλα, τα οποία όμως δεν ξέρουμε αν όντως χρησιμοποιούνται ή είναι προπαγάνδα και παραπληοφόρηση ώστε να στοχοποιηθούν συγκεκριμένα έθνη για συγκεκριμένα συμφέροντα και συγκεκριμένους σκοπούς..

Στην Αθήνα οι μετανάστες (λαθραίοι και μη) λιάζονται, λέει, και δεν κάνουν τίποτα κακό. Μα πώς γίνονται να λιάζονται όταν το ήμισυ αυτών φοράει μπούργκες που αφήνουν να φαίνονται μόνο τα μάτια, κανείς δεν ξέρει, μυστήριο..

Η Ελλάδα, λέει, βγήκε από τα μνημόνια και τώρα όλα θα πάνε καλά και η «αριστερά» θα μας σώσει από τα δεινά της δεξιάς.

Οι χοντρές, λέει, είναι το νέο πρότυπο κατά το cosmo(πουτανο)politan. Το νέο trend. Άσχετα αν αυτό είναι το κάκιστο για την υγεία τους..

Ένας πιτσιρικάς 20-22 ετών σήμερα έκανε σούζα με ένα παπί στην αριστερή λωρίδα και 4 με 5 δευτερόλεπτα αφού ξανάκατσε στις δυό του ρόδες, έκανε απότομα δεξιά, γιατί θυμήθηκε ότι έπρεπε να στρίψει, όπου ήμουν εγώ με το δίκυκλό μου, χωρίς να κοιτάξει καθρέφτες διότι δεν είχε καν ή να βγάλει φλας και πήγα εγώ να σκοτωθώ εξαιτίας του..

Μια κοπέλα σχεδόν 30 ετών παράτησε τον άνθρωπο που αγαπούσε και ήταν μαζί 3 χρόνια γιατί, λέει, δεν ταίριαζαν τα θρησκευτικά πιστεύω τους. Λες και υπάρχει ανά τους αιώνες εμπεριστατωμένη θρησκεία η οποία ορίζει τις σχέσεις των ανθρώπων ή κάτι..

Και πολλά πολλά πολλά άλλα που πραγματικά ΒΑΡΙΕΕΕΕΜΑΙΙΙΙ να γράφω, για τους λόγους που ανέφερα στην αρχή..

Και μετά μου λένε «Γράφε Νίκο, τα γραπτά δεν πάνε χαμένα, μένουν στον χρόνο!»..

Και ξες τι τους απαντάω;

Ότι ο πιο σοφός και γνωστός άνθρωπος στον κόσμο, ο Σωκράτης, δεν έγραψε ούτε μία λέξη!!!

Γιατί να γράψω εγώ κάτι λοιπόν; Οι γύρω μου και όσοι με ξέρουν και «με συζητάνε» ξέρουν.. Οι υπόλοιποι ποσώς με ενδιαφέρουν πια! Κουράστηκα!..

Αυτά τα ολίγα, γιατί το πληκτρολόγιο θέλει να φύγει απ’ τα χέρια μου και να πιάσω πάλι το βιβλίο με τους προσωκρατικούς που μελετώ..

Μάθετε να είστε συνειδητοί στη στιγμή.. Τουλάχιστον όσο μπορείτε για αρχή.. Ειδάλλως βαδίζουμε στον γκρεμό από κάθε κατεύθυνση…..

Νίκος Κ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s