Πολύ σκληρές εικόνες από το μουσείο των βασανιστηρίων… Είναι η εποχή που οι χριστιανοί μετέδιδαν (επέβαλαν) την αγάπη του θεού και εκχριστιάνιζαν τους λαούς. 

Είναι η εποχή που δεν είχαν χωριστεί ακόμα οι εκκλησίες σε καθολικές και ορθόδοξες. Είναι ο μεσαίωνας, η εποχή που η εκκλησία, ακόμα προσπαθεί να μας επιστρέψει. Τότε που η μόρφωση και οι επιστήμες ήταν απαγορευμένες και διώκονταν δια θανάτου. Είναι η εποχή της απόλυτης κυριαρχίας της εκκλησίας που αναπολούν όλοι οι άγιοι ιεράρχες όλων των εκκλησιών ακόμη και σήμερα.

Αυτά βέβαια τα άγια και ευλογημένα βασανιστήρια ελάμβαναν χώρα στην δυτική Ευρώπη και άλλος λίγο, άλλος πολύ, τα γνωρίζουμε όλοι.
Αυτό όμως που δεν γνωρίζουμε, είναι το τι συνέβαινε στα ανατολικά. Εδώ, στον ελλαδικό χώρο, που βασίλευε και μεσουρανούσε το Βυζάντιο. Η Νέα Ρώμη που έχτισε ο μέγας δολοφόνος Κωνσταντίνος και που ουδεμία σχέση είχε ποτέ με τον Ελληνισμό.
Οι Έλληνες μετά τους ινδιάνους της Αμερικής είναι ο λαός που υπέστη εκτός των βασανιστηρίων ένα απίστευτο αιματοκύλισμα από τις ορδές των παπάδων της Βασιλεύουσας, μετά από διαταγές των Αγίων αυτοκρατόρων οι οποίοι πάντα υποκινούνταν από το ιερατείο.
Ποταμοί Ελληνικού αίματος χύθηκαν για τη χάριν και τον λόγο του θεού. Πόλεις ολόκληρες ξεκληρίστηκαν, περιουσίες δημεύτηκαν, φιλόσοφοι, μαθηματικοί, άνθρωποι των γραμμάτων και των επιστημών εξορίστηκαν. Πόσοι από μας έχουμε διδαχτεί ή έχουμε διαβάσει, στην λογοκριμένη ιστορία από τους παπάδες, για την σφαγή του Ιπποδρόμου στην Θεσσαλονίκη; Εκεί που ο Άγιος (τρομάρα του) αυτοκράτορας Θεοδόσιος διέταξε την σφαγή 20 χιλιάδων θεατών μόνο και μόνο επειδή ήταν Έλληνες εθνικοί. Ναι αυτόν τον μέγα δολοφόνο τον έκαναν οι παπάδες Άγιο γιατί απλά εξυπηρέτησε τα συμφέροντά τους, όπως και πολλοί άλλοι.
Οι Έλληνες υπέστησαν λοιπόν μια γενοκτονία. Μετά τους ινδιάνους της Αμερικής είμαστε ο λαός με τους περισσότερους νεκρούς στο βάθος των αιώνων εις το όνομα του χριστιανισμού. Λέγεται ότι πάνω από 20 εκατομμύρια Έλληνες εσφαγιάσθησαν αυτούς τους 20 αιώνες που οι χριστιανοί κυβερνούν τον πλανήτη.
Ο χριστιανισμός, είναι η μοναδική θρησκεία που επινόησε ο άνθρωπος ποτέ, που με την βία επιβλήθηκε και επικράτησε.
Πριν τον χριστιανισμό η Ελλάδα μεσουρανούσε. Οι τέχνες οι επιστήμες και ο πολιτισμός είχαν φτάσει σε ανώτατο επίπεδο. Ποιοι από εμάς ξέρουν ότι η ατμομηχανή εφευρέθηκε από τον Έλληνα μαθηματικό και μηχανικό Ήρωνα τον Αλεξανδρεύ 2000 χρόνια πριν; Μια εφεύρεση η οποία ξεχάστηκε μέχρι το 1577 όταν την εφηύρε εκ νέου ο αστρονόμος και μηχανικός Taqi al Din. Η απόλυτη εφεύρεση που έφερε την βιομηχανική επανάσταση και άλλαξε την ιστορία της ανθρωπότητας. Δεν ήθελε πολύ ο Ήρων. Δύο γρανάζια και έναν ιμάντα μετάδοσης κίνησης και η βιομηχανική επανάσταση θα ξεκινούσε 1600 χρόνια πριν.
Άλματα τις τεχνολογίας από τότε μέχρι σήμερα, που έχουν περάσει μόλις 300 χρόνια και φανταστείτε που θα βρισκόμασταν τεχνολογικά σήμερα, αν δεν ανακόπτονταν όλη αυτή η γνώση από αυτόν τον σκοταδισμό του χριστιανισμού:
                          πηγη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s