Κύριε-α πολιτευόμενε-η, τι… ζώδιο είπαμε πως είσαι;

 Ζώδια και Πολιτικοί


Κριός 21/3 – 20/4

Κριός πολιτικός
Οι πολιτικοί αυτου του ζωδίου είναι συνήθως συντηρητικοί και παράλληλα ανασφαλείς άνθρωποι με μεγάλο εγωισμό και επιθετικότητα. Οταν δεν γίνεται το δικό τους η οταν βλέπουν οτι χάνουν αρχίζουν και φωνάζουν, βρίζουν, απειλούν.  Δεν έιναι τυχαίο οτι στο συγκεκριμένο ζώδιο γεννήθηκαν και μερικοί απο τους πιό διάσημους δικτάτορες στον κόσμο. Ειναι το ειδος των ηγετών που θα προσπαθήσουν να επιβληθούν με κάθε τρόπο μεχρι να γίνει το δικό τους ακομά και άμα χρειαστεί να καταφύγουν στην βία και στις σφαγές άμάχων πληθυσμών…

Βίτσια
Είστε  συντηρητικοί άνθρωποι. Αυτό σημαίνει ότι είστε χέστηδες και κότες!!! Φοβάστε την ίδια σας την σκιά και δεν είχατε ποτέ γκόμενο/α που δεν σας καταπίεζε. Χρησιμοποιείτε μόνο Windows γιατί φοβάστε να δοκιμάσετε το Linux. Κανένας Κριός δεν έκανε ποτέ κάτι το σημαντικό. Καλύτερα για όλους θα ήτανε να αυτοκτονήσετε.
Διάσημοι Κριoί  Ιωάννης Μεταξάς, Χρήστος Παπουτσής  Άτζελα Γκερέκου
Χρήστος Χάϊδος (ΠΑΣΟΚ)
Δημήτρης Δαλαμάγκας (ΠΑΣΟΚ?)

Φλερτ: Οι Κριοί ως γνωστόν δεν πάσχουν από έλλειψη αυτοπεποίθησης και χαίρονται όταν τους θαυμάζουν. Σταμπάρουν, λοιπόν, το θύμα τους από την αρχή και το προσεγγίζουν λέγοντας «Πρόσεξα ότι εδώ και πολλή ώρα με καρφώνεις έντονα. Δεν σ’ αδικώ. Σήμερα είμαι ένας κούκλος.»
Χωρισμός: «Το ξέρω, θα σου είναι πολύ δύσκολο. Θα σου λείπω, θα υποφέρεις και ενδεχομένως θα πέσεις και στα ναρκωτικά. Δεν γίνεται όμως αλλιώς. Φεύγω. Τώρα μπορείς να αυτοκτονήσεις.»
Απιστία: Άπαξ και στη σχέση τους χαθεί ο ρομαντισμός και το πάθος, οι Κριοί ορμούν στην επόμενη ερωτική περιπέτεια σαν να είναι μοναδική. Και τελευταία.
Τα εκνευριστικά σας χαρακτηριστικά –με την καλή έννοια: Κατά βάθος είστε χοντροκέφαλοι και συντηρητικοί (κοινώς κότες!). Φοβάστε την ίδια σας την σκιά και δεν είχατε ποτέ σχέση που δεν καταπιέσατε. Κανένας Κριός δεν έκανε ποτέ κάτι σημαντικό για κάποιον άλλον. Πάνω από όλα ο εαυτούλης σας. Όταν βάλετε κάτι στο μάτι κουτουλάτε ακόμη επάνω και σε τοίχο για να το αποκτήσετε. Γενικά είστε λίγο βλαμμένοι από γεννησιμιού σας.
Και όταν καεί μια λάμπα; Προσπαθώντας να βγάλει την λάμπα, ξεχαρβαλώνει και το ντουί. Αγανακτισμένος ξεριζώνει το καλώδιο και φεύγει.

Ταύρος 21/4 – 20/5

Ταύρος πολιτικός
Έχουν υπομονή και επιμονή και νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα. Ως πολιτικοί βγαινούν με ένα υφός συντηρητικό και αριστοκρατίκο πουλώντας κοινός μούρη. Αγαπήμενο τους χόμπι είναι το καλό φαι και το «Σαβουάρ Βίβρ». Αγαπάνε την εξουσία, την «μεγάλη ζωη» και γενικότερα την ύλη ενώ ονειρεύονται να γίνουν κάποτε «βεζύρηδες στη θέση του Βεζύρη».

Βίτσια
Έχετε μεγάλη υπομονή. Είστε χαζοί και γι΄ αυτό επιμένετε πάντα στις απόψεις σας. Δεν καταλαβαίνετε πότε πρέπει να το βουλώσετε. Τρώτε χοντρά κολλήματα και σας κοροϊδεύουν όλοι. Είστε γενικά φαιδρά και αξιολύπητα άτομα, που νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα.
Διάσημοι Ταύροι Ντόρα Μπακογιαννη, Ανδρέας Λοβέρδος, Ευάγγελος Αβέρωφ, Πάνος Καμμένος, Λούκα Κατσέλη
Σοφία Σακοράφα (ΣΥΡΙΖΑ)
Λώρεν Κασσοπούλου (ΠΑΣΟΚ)

Φλερτ: Η ώρα θα κυλήσει αργά με έναν Ταύρο. Τις πρώτες 2 ώρες θα κοιτάζει. Μετά από κανένα 4ωρο θα κοιτάζει πιο έντονα. Πάνω στο 6ωρο θα έχει κλείσει το μαγαζί και θα έχεις πάει για ύπνο. Τέλος πάντων, όταν αποφασίσει να μιλήσει, τα λέει καλά.
Χωρισμός: «Μήπως να το ξανακοιτούσαμε; Ίσως πρέπει να το ξανασκεφτούμε. Πάμε για κάνα καφέ να το ξανασυζητήσουμε;»
Απιστία: Θα κάνουν τα πάντα για τη σχέση τους και είναι κατά κανόνα από τα πιο πιστά ζώδια. Ο άνδρας Ταύρος θα απατήσει όταν νιώσει ότι η σύντροφός τους δεν τους θαυμάζει πια και η γυναίκα Ταύρος όταν δεν θα μπορεί πια να είναι περήφανη για τον σύντροφό της.
Τα εκνευριστικά σας χαρακτηριστικά –με την καλή έννοια: Έχετε μεγάλη υπομονή και ηρεμία και αυτό γιατί είστε παντελώς ηλίθιοι και γι’αυτό επιμένετε πάντα στις απόψεις σας. Δεν καταλαβαίνετε πότε πρέπει να το βουλώσετε. Τρώτε χοντρά κολλήματα και σας κοροϊδεύουν όλοι. Είστε γενικά φαιδρά και αξιολύπητα άτομα, που νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα. Ζείτε για να τρώτε και για να αρπάζετε χρήματα. Στυγνοί εκμεταλλευτές από γεννησιμιού σας. Το φαγητό είναι το μόνο που σας προκαλεί ευχαρίστηση μετά από το σεξ που το κάνετε για να αρπάξετε υλικά αγαθά και φαγητό. Από το πολύ λίπος έχετε φρακάρει τον εγκέφαλο σας.
Και όταν καεί μια λάμπα; -Πόσο κάνει μια λάμπα;

Δίδυμοι 21/5 – 21/6

Δίδυμοι πολιτικός
Οι πολιτικοί αυτου του ζωδίου θεωρουν τον εαυτό τους ως μέγα διανοουμενά άτομο (ασχετά αμα οι υπόλοίποι δεν το βλέπουν αυτό). Οι πολιτικοί εδώ χαρακτηρίζονται απο την διπροσωπία τους, τις φτήνες επιδείξεις πατριωτισμού, τα πολλά λόγια και από τις αόριστες υποσχέσεις που δίνουν κοροιδέυοντας με αυτό τον τρόπο την μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου που τους εμπιστεύεται. Είναι το είδος των πόλιτικών που αλλάζουν ευκολά γνώμες και απόψεις ανάλογα με το που βρίσκεται το προσωπικό τους συμφέρον και άναλογος με το που «φυσάει ο άνεμος», επίσης είναι το είδος των πολιτικών που θα τους βρείς ανάμεσα σε «πηγάδακια» και σε «κλίκες», κουτσομπολεύοντας τους πάντες και καταστρώνοντας τα σχέδια τους με τους…»κολλητούς τους».

Βίτσια
Είστε κλασσικοί διανοούμενοι. Είστε διπρόσωπα γουρούνια και σας μισούν όλοι. Είστε τσιγκούνηδες και δεν έχετε πραγματικούς φίλους. Έχετε μία τάση για παθητικό σοδομισμό και αιμομιξία. Λέτε αρλούμπες και αλλάζετε τις ηλίθιες απόψεις σας κάθε 10 δευτερόλεπτα.
Διάσημοι Δίδυμοι, Γεώργιος Α. Παπανδρέου, Κάρολος Παπούλιας Αντώνης Σαμαράς
Χρυσάνθη Δαλκαφούκη (ΠΑΣΟΚ)
Γιώργος Στουρνάρας (ΠΑΣΟΚ)

Φλερτ: Το πιο επικοινωνιακό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Το ότι θα έρθει να σου μιλήσει είναι σίγουρο. Απλά πριν θα κάνει μια στάση να χαιρετήσει κάτι φίλους από το στρατό, άλλη μια για μια ξαδέλφη που τυχαία συνάντησε στο δίπλα τραπέζι, άλλη μια για να πει ένα γεια στο μωρό στο bar και όταν τελικά έρθει θα πιάσει κουβέντα και με τις τρεις κολλητές σου.
Χωρισμός: «Έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ τι είχα ξεχάσει. Α! Ναι. Χωρίζουμε.
Φεύγω, έχω προπόνηση.»
Απιστία: Απρόβλεπτοι και ανήσυχοι οι Δίδυμοι, μπορεί τη μία μέρα να λένε «Σ’αγαπώ» και την άλλη να το έχουν ξεχάσει. Θέλουν πάντως να ζουν το παρόν, να είναι ανεξάρτητοι και δε μπορούν να νιώθουν ότι καταπιέζονται.
Τα εκνευριστικά σας χαρακτηριστικά –με την καλή έννοια: Είστε κλασσικοί ψευτοδιανοούμενοι. Διπρόσωπα γουρούνια και σας μισούν όλοι. Είστε σφιχτοχέρηδες και δεν έχετε πραγματικούς φίλους. Έχετε μία τάση για παθητικό σοδομισμό και αιμομιξία. Λέτε αρλούμπες και αλλάζετε τις ηλίθιες απόψεις σας κάθε 10 δευτερόλεπτα. Άπιστοι και ξερόλες. Οι πιο κακοί όλων. Ακόμη και ο Σκορπιός είναι υποδεέστερός σας στην κακία. Είστε ανώμαλοι και ψυχεδελικοί.
Και όταν καεί μια λάμπα; Θα ανάψει ένα φακό και θα συνεχίσει να μιλάει στο τηλέφωνο.

Καρκίνος 22/6 – 22/7

Καρκίνος πολιτικός
Οι Καρκίνοι ως πολιτικοι χαρακτηρίζονται συνηθώς απο θρασυδειλία και ενώ έχουν μια τάση για το γραφείο και την καρέκλα. Ιδεολογίκα είναι συνηθως υπερ του πατριωτισμού η του έθνικισμού. Ως πολιτικοί επηρέαζονται ευκολά οι αποφάσεις τους απο τις συναισθηματικές τους ευαισθησίες.

Βίτσια
Έχετε μεγάλη κατανόηση για τα προβλήματα των άλλων. Αυτό σας κάνει τα τέλεια κοροΐδα. Είστε κλαψιάρηδες και αναποφάσιστοι. Είστε παντελώς άχρηστοι και δεν πετυχαίνετε τίποτα ποτέ. Οι περισσότεροι Καρκίνοι που καταλήγουν στη φυλακή είναι αθώοι.
Διάσημοι Καρκίνοι, Κώστας Σημίτης Τζον Κένεντι, Τσε Γκεβάρα, Απόστολος Γκλέτσος
Κώστας Τσουρβάκας (Ν.Δ.)
Koμπόλια Αγγελική (ΣΥΡΙΖΑ)
Χριστόπουλος Ιωάννης (ΣΥΡΙΖΑ)

Φλερτ: Ο Καρκίνος δεν θα έρθει. Κωλύεται. Αν ενδιαφέρεστε αναλάβετε το φλερτ εσείς.
Χωρισμός: «Θέλω να σου πω κάτι. Το σκέφτομαι εδώ και δύο χρόνια, αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος. Νομίζω ότι θέλω να χωρίσουμε. Ποια είναι η γνώμη σου;»
Απιστία: Ευαίσθητοι και ονειροπόλοι, οι Καρκίνοι αγαπούν το φλερτ αλλά δεν πρόκειται να σας απατήσουν αν δεν τους πληγώσετε. Αν τους αγαπάτε αληθινά θα σας είναι πιστοί για μια ζωή.
Τα εκνευριστικά σας χαρακτηριστικά –με την καλή έννοια: Είστε κλαψιάρηδες και αναποφάσιστοι. Είστε παντελώς άχρηστοι και δεν πετυχαίνετε τίποτα ποτέ. Οι περισσότεροι Καρκίνοι που καταλήγουν στη φυλακή είναι από βλακεία. Αγαπάτε το χρήμα περισσότερο και από το τομάρι σας και τρέμει το χέρι σας όταν πρέπει να πληρώσετε. Δίνετε λεφτά μόνο αν είναι να πάρετε. Η τσιγγουνιά σας δεν έχει ταίρι. Τα μόνα χρήματα που ξοδεύετε χωρίς ενοχές, είναι για την πάρτη σας. Το κλάμα είναι η ειδικότητά σας και η γκρίνια σας, σας καταντά ανυπόφορους.
Και όταν καεί μια λάμπα; Όταν πεισθεί ότι η λάμπα είναι οριστικό παρελθόν, θα την αφήσει στη θέση της για να του θυμίζει τις έντονες στιγμές που πέρασαν μαζί.

Λέων 23/7 – 23/8

Λέων πολιτικός
Ακομά και ως πολιτικοί αυτά τα άτομα πιστεύουν οτι είναι γεννημένοι για ηγεσίες (φυσικά αυτό το νομίζουν αυτοί και οι διάφοροι αυλοκόλακες τους). Οι πολιτικοί αυτου του ζωδίου ως χαρακτήρες είναι αρκετά ματαιόδοξα άτομα με γερές δόσεις μεγαλομανίας, υλισμού και εξουσιομανίας. Δεν αντέχούν την αντικειμενική κριτική και είναι ικάνοι να κατηγορήσουν ακόμα και για τα δικά τους ελάττώματα όλους όσους δεν συμπαθούν η όσους δεν τους συμπαθούν. Οι πολιτικοί αυτου του ζωδίου προσπαθούν να επιβάλουν τα πιστεύω τους με απολυταρχικό τρόπο χρησιμοποιώντας «δυό μέτρα και δυο σταθμά» οπώς κάνανε και στον μεσαίωνα οι βασιλίαδες, οι αυτοκράτορες και οι τύραννοι ενώ αρέσκονται παράλληλα στο να το παίζουν δημοκράτες και προστάτες του λαου όποτε έχουν να κερδίσουν κάτι από μια τέτοια συμπεριφορά…

Βίτσια
Είστε γεννημένοι ηγέτες. Βέβαια αυτό το νομίζετε μόνο εσείς. Όλοι οι άλλοι έχουν αντίθετη άποψη. Ο Χίτλερ ήταν Λέων. Είστε ματαιόδοξοι και δεν αντέχετε αντικειμενική κριτική. Προσπαθείτε να επιβάλετε τα πιστεύω σας με απολυταρχικό τρόπο. Οι περισσότεροι Λέοντες έχουν σαν χόμπι το σεξ με ζώα.
Διάσημοι Λέοντες είναι ο Θεόδωρος Πάγκαλος, Γεώργιος Καρατζαφέρης, Αλέξης Τσιπρας, Γιαννος Παπαντωνιου  Χαρίλαος Φλωράκης
Σωκράτης Τσαγκαδόπουλος (Ν.Δ.)

Φλερτ: Τα λιοντάρια -και δη τα αρσενικά- δεν αγχώνονται. Πιθανόν να σε έχει ξαναφλερτάρει. Και εσένα και τη φίλη σου.
Χωρισμός: «Ακόμα εδώ είσαι εσύ; Δεν σε χώρισα πριν μια βδομάδα; Α! Δεν είσαι η Γωγώ; Sorry ρε συ, χωρίζουμε.»
Απιστία: Ζηλιάρηδες και κτητικοί, δεν απατούν εύκολα τους συντρόφους τους, αλλά τους αρέσει να νιώθουν επιθυμητοί. Αν απατήσουν θα το κάνουν ως αντίποινα σε δική σας απιστία.
Τα εκνευριστικά σας χαρακτηριστικά –με την καλή έννοια: Είστε γεννημένοι ηγέτες. Βέβαια αυτό το νομίζετε μόνο εσείς. Όλοι οι άλλοι έχουν αντίθετη άποψη. Είστε ματαιόδοξοι και δεν αντέχετε αντικειμενική κριτική. Προσπαθείτε να επιβάλετε τα πιστεύω σας με απολυταρχικό τρόπο. Οι περισσότεροι Λέοντες έχουν σαν χόμπι το σεξ. Μπορείτε να γίνεται άνετα τύραννοι, αν δεν σας προσκυνήσουν και το χειρότερό σας, είναι να σας αγνοούνε. Γενικά είστε εύκολο θύμα αρκεί να σας κολακέψουνε. Είστε σνομπ, ψωνάρες και επιδειξιμανείς.
Και όταν καεί μια λάμπα; Πρώτα παίρνοντας το κατάλληλο ύφος θα βγάλει ένα λογύδριο για το δράμα της καμένης λάμπας. Ύστερα, και μέσα σε μια επιβλητική τελετή εγκαινίων, θα φωνάξει έναν Παρθένο για να κάνει την αλλαγή, ενώ αυτός, από μακριά για να μη σκονίζεται, θα εποπτεύει.

Παρθένος 24/8 – 22/9

Παρθένος πολιτικός
Ειναι συστηματικοί τύποι στα θέματα πολιτικής αλλά και αρκετά αδιάφοροι εώς και τεμπέληδες (εκτός και αμά πρόκειται για τα δικά τους προσωπικά συμφέροντα οπού εκεί μπορεί να ιδρώσουν στην δουλεία). Δεν χαρακτηρίζονται για τις ηγετικές τους ικανότητες (που συνήθως δεν έχουν) όσο περισσοτερό για την οργανωτικοτητά τους.

Βίτσια
Είστε πολύ συστηματικοί τύποι. Αυτό συμβαίνει γιατί είσαστε ρεμάλια και τεμπέληδες. Σας αρέσει να ξύνεστε όλη μέρα. Είστε εξπέρ στο να φορτώνετε τη δουλειά σας στους άλλους. Σας παίρνει ο ύπνος την ώρα του σεξ και προτιμάτε τον παθητικό ρόλο γιατί θέλει λιγότερη προσπάθεια. Ιδανικά επαγγέλματα: Σεκιουριτάς, Δοκιμαστής Στρωμάτων, Νταβατζής/Τσατσά. Αγαπημένο Σπορ: Το Ξυστό.
Διάσημοι Παρθένοι Κώστας Καραμανλής Φώτης Κουβέλης
Θανάσης Μάτης (ΠΑΣΟΚ)
Ηλίας Μόσιαλος (ΠΑΣΟΚ)
Τόμμυ Κυρίτσης (Ν.Δ.)
Σωτήρης Χατζηγάκης (Ν.Δ.)

Φλερτ: Κανένας άνθρωπος που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, δεν θα έρθει έτσι απλά να σου μιλήσει. Κατά πάσα πιθανότητα, κάπου σε έχει ξαναδεί και από τότε μέχρι και σήμερα, οργανώνει τη στρατηγική του για να σε ρίξει.
Χωρισμός: «Χωρίζουμε. Πλύνε τα πιάτα πριν φύγεις. Και όπως φεύγεις, πέτα και τα σκουπίδια.»
Απιστία: Επειδή οι Παρθένοι αναζητούν έναν αιώνιο σύντροφο και όχι περιστασιακές σχέσεις. Όταν βρουν αυτό που θέλουν δύσκολα θα ρισκάρουν να το χάσουν. Μόνο αν βρουν την αληθινή αγάπη σε ένα τρίτο πρόσωπο θα σας απατήσουν.
Τα εκνευριστικά σας χαρακτηριστικά –με την καλή έννοια: Είστε ψυχροί τύποι. Αυτό συμβαίνει γιατί είσαστε ρεμάλια. Είστε εξπέρ στο να φορτώνετε τις ευθύνες σας στους άλλους και να κριτικάρετε τους πάντες εκτός από τον εαυτό σας. Σας παίρνει ο ύπνος την ώρα του σεξ και προτιμάτε τον παθητικό ρόλο γιατί θέλει λιγότερη προσπάθεια. Πέρα από την δική σας λογική δεν υπάρχει άλλη και μπορείτε να γίνετε άνετα γουρούνια, αν δεν θέλετε πια κάποιον κοντά σας. Αγαπημένο σπορ η πικρόχολη κριτική.
Και όταν καεί μια λάμπα; Θα κλείσει τον γενικό και θα πάρει μια καρέκλα, αφού πρώτα βάλει εφημερίδες για να μη λερώσει. Στη συνέχεια θα καθαρίσει το ντουί με οινόπνευμα και βαμβάκι και την λάμπα με υγρό πανί που δεν αφήνει χνούδια. Ακολουθεί πιάσιμο της λάμπας με χαρτομάντιλο και βίδωμα. Τελειώνοντας: απολύμανση της λάμπας εκ νέου, φύλαγμα της παλιάς για πιθανή αξιοποίησή της, η καρέκλα στη θέση της και μετά από δύο ώρες όλα είναι στην εντέλεια.

Ζυγός 23/9 – 22/10

Ζυγός πολιτικός
Ειναι οι πολιτικοι του «μέτρου» και και που μιλάνε για μετριοπάθεια ενώ ντύνονται συμφώνα με την μόδα της εποχής. Πιστεύουν στην βάσικες αρχές της δημοκρατίας και είναι λατρεις του «σαβουάρ βιβρ». Βεβαιά στην πράξη τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, ως ατομά ειναι αρκετά αναποφάσιστοι και οτάν αναλάμβάνουν εύθυνες τις αφήνουν συνηθώς στην μέση η προσπαθούν να τις ξεφορτωθούν σε άλλους εκτός και αμά αυτές οι ευθύνες είναι υπέρ του συμφεροντός τους. Πράτουν ανάλογος με το τι είναι…βαρύτερο στην ζυγαρία τους.

Βίτσια
Είστε καλλιτεχνικοί τύποι. Δεν έχετε καμία επαφή με την πραγματικότητα. Δεν θα κάνετε ποτέ χρήματα γιατί είστε ανίκανοι και σπάταλοι. Οι γυναίκες Ζυγοί έχουν περίεργα γούστα και ανισόρροπες απαιτήσεις από όλους. Οι άντρες Ζυγοί αρέσκονται στην αυτοϊκανοποίηση μπροστά σε καθρέφτη. Στο σεξ οι επιδόσεις των Ζυγών είναι για γέλια.
Διάσημοι Ζυγοί: Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Μαρία Δαμανάκη, Αλέκα Παπαρήγα, Χάρης Μαντέλλος
Θανάσης Πλαβός (Ν.Δ.)
Γιάννης Κουτσονάσιος (Ν.Δ.)
Ζέφη Νικολάου (Ν.Δ.)
Γιώργος Παπασίμος (ΔΗΜ.ΑΡ)
Γιώργος Κυρίτσης (ΔΗΜ.ΑΡ)
Ηλίας Παπανικολάου (Ν.Δ.)

Φλερτ: Ο Ζυγός θα σε χαλαρώσει τόσο με την κουβέντα που στο τέλος δεν θα ξέρεις αν θες να κάνεις σχέση μαζί του ή να πας μαζί του για ψυχανάλυση.
Χωρισμός: «Βασικά, έχω παράλληλο δεσμό εδώ και 1,5 χρόνο. Δεν θέλω όμως να σε πιέσω. Πάρε το χρόνο σου και σκέψου.»
Απιστία: Μπερδεύουν συχνά τη φιλία με τον έρωτα και αγαπούν τις περιπέτειες. Κατέχουν καλά την τέχνη της απιστίας και δύσκολα μπορεί κανείς να τους αντισταθεί. Οι γυναίκες Ζυγοί ωστόσο είναι πιο συγκρατημένες και βλέπουν τον άνδρα σαν στήριγμα. Θα τον απατήσουν μόνο αν βρουν κάποιον πιο δυνατό και αξιόπιστο.
Τα εκνευριστικά σας χαρακτηριστικά –με την καλή έννοια: Είστε καλλιτεχνικοί τύποι. Δεν έχετε καμία επαφή με την πραγματικότητα και ζείτε μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας. Δεν κάνετε ποτέ περιουσία γιατί είστε ανίκανοι και σπάταλοι. Οι γυναίκες Ζυγοί έχουν περίεργα γούστα και ανισόρροπες απαιτήσεις από όλους. Οι άντρες Ζυγοί αρέσκονται στην αυτοϊκανοποίηση μπροστά σε καθρέφτη. Στο σεξ οι επιδόσεις των Ζυγών είναι για γέλια. Είστε ανίκανοι ν’αγαπήσετε και ο μόνος λόγος που είστε με κάποιον είναι γιατί τρέμετε την μοναξιά. Οι γυναίκες Ζυγοί γίνονται εύκολα πόρνες πολυτελείας και οι άνδρες το ίδιο. Δεν υπάρχει πιο ηλίθιο ζώδιο.
Και όταν καεί μια λάμπα; Ακόμα συσκέπτεται γιατί δεν έχει αποφασίσει το σχήμα και το χρώμα της λάμπας.

Σκορπιός 23/10 – 22/11

Σκορπιός πολιτικός
Οι πολιτικοί αυτού του ζωδίου ειναι συνηθως συντηρητικά άτομα και με μέγαλο φανατισμό. Θα πολέμησουν με πάθος και με νεύρο για τα πιστεύω τους και αμά χρειαστεί θα χρησιμοποιήσουν ακόμα και βία η και το παρασκήνιο για να πετύχουν τους σκοπούς τους. Οι περισσότεροι πολιτικοί αυτου του ζωδίου συνηθώς είναι είτε κουμουνιστές η ανηκόυν στον χώρο του εθνικισμόυ η της ακροδεξίας. Γενικός είναι περισσότερο πολιτικοί των «άκρων» και με μεγάλο πείσμα.

Βίτσια
Οι χειρότεροι όλων! Είστε κουτοπόνηροι και προσπαθείτε με δόλια μέσα να ανεβείτε επαγγελματικά. Είστε αναίσθητοι και αν φτάσετε ψηλά θα είναι γιατί είστε γλυφτρόνια και τομάρια. Οι γυναίκες Σκορπιοί κάνουν καριέρα ως striper, ενώ οι άνδρες είναι πλασμένοι για δήμιοι. Θα έπρεπε να σας δολοφονούν σε νεαρή ηλικία.
Διάσημοι Σκορπιοί Αδωνης Γεωργιάδης, Αλέκα Παπαρηγα, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, Γεώργιος Παπακωνσταντινου Βαγγέλης Γιαννόπουλος Χίλαρυ Κλίντον
Θεόδωρος Σπανός (ΠΑΣΟΚ)
Θεόδωρος Σπαθής (ΔΗΜ.ΑΡ)
Έφη Παπαστύλου (Δημοκρατική Συμμαχία)

Φλερτ: Ο Σκορπιός, αν έχεις άλλον σύντροφο, θα τον κάνει κολλητό και στη συνέχεια θα «δηλητηριάζει» τη σχέση σιγά-σιγά, μέχρι να τον παρακαλάς εσύ γονατιστή να σε δεχτεί. Ο «πρώην» αγνοείται.
Χωρισμός: «Μπορεί να χωρίσαμε, μπορεί να πηγαίνω με άλλες, εσύ όμως δεν θα πας με κανέναν. Ποτέ.»
Απιστία: Αδιαμφισβήτητα σεξουαλικά ζώδια, έχουν μεγάλη ζήτηση και γίνονται εύκολα ερωτικοί στόχοι. Δύσκολα όμως απατούν τους συντρόφους τους.
Τα εκνευριστικά σας χαρακτηριστικά –με την καλή έννοια: Οι χειρότεροι όλων! Είστε κουτοπόνηροι και υποχθόνιοι και προσπαθείτε με δόλια μέσα να ανεβείτε επαγγελματικά. Είστε αναίσθητοι και αν φτάσετε ψηλά θα είναι γιατί είστε γλυφτρόνια και τομάρια. Οι γυναίκες Σκορπιοί κάνουν καριέρα ως striper, ενώ οι άνδρες είναι πλασμένοι για δήμιοι. Θα έπρεπε να σας δολοφονούν σε νεαρή ηλικία. Είστε τόσο εκδικητικοί που παρασύρετε και τον εαυτό σας στην καταστροφή. Ζείτε και κοιμόσαστε με το μυαλό σας στο σεξ, την εκδίκηση και τις αρπαχτές.
Και όταν καεί μια λάμπα; Θα βγάλει επιτέλους τα μαύρα γυαλιά του και θα αλλάξει αμέσως τη λάμπα με μία ακριβώς ίδια.

Τοξότης 23/11 – 21/12

Τοξότης πολιτικός
Οι πολιτικοι αυτου του ζωδιού βρίσκονται στην κοσμάρα τους και φαντάζονται πολύχρωμές ουτοπίες. Ειναι το ειδος των πολιτικών που αναλώνονται συνηθώς σε ανούσιες θεωρίες και σε «μεταξωτές κορδέλες» χωρίς να παρουσίαζουν τίποτα το αξιόλογο στην πράξη. Οσο αφόρα τις ηγέτικές τους ικανότητες, χαρακτηριζόνται κυρίως απο ισχυρογνωμοσύνη για τα πίστευω τους και στο οτί κάνουν εύκολα φιλίες. Ως πολιτικοί, εκτος λίγων περιπτώσεων, οι περισσότεροι από αυτόυς είναι σχετικά αδιάφοροι και παίζουν ρολόυς μικροτέρης σημασίας μέσα στα κόμματα σε σχέση με πολιτικούς πολλών άλλων ζωδίων.

Βίτσια
Είστε οι κλασσικοί αισιόδοξοι. Έχετε μία ανεμελιά που οφείλεται στο γεγονός ότι είστε καθυστερημένοι και χαζοχαρούμενοι. Είστε ολότελα άχρηστοι και ατάλαντοι. Οι περισσότεροι Τοξότες είναι αλκοολικοί. Ο Παττακός ήταν Τοξότης. Είστε εκνευριστικά χαρούμενοι και όλοι θέλουν να σας σπάσουν στο ξύλο. Δεν θυμάστε αν έχετε σεξουαλική ζωή από το πολύ αλκοόλ.
Διάσημοι Τοξότες Νίκος Σιφουνακης, Ακης Τσοχατζοπουλος, Χρήστος Πρωτόπαπας, Νίκος Μιχαλολιάκος
Aπόστολος Ρόσσιος (ΔΗΜ.ΑΡ)
Παπαθανασίου Δημήτρης (ΣΥΡΙΖΑ)
Χρήστος Μαγούφης (ΠΑΣΟΚ)

Φλερτ: Ο Τοξότης θα μιλήσει. Θα μιλήσει πολύ. Θα σου τραγουδήσει, θα σε χορέψει, θα ανοίξει σαμπάνιες και κατά τις 3:00 το πρωί, θα φύγει -μόνος του- να πάει να κοιμηθεί.
Χωρισμός: «Έλα βρε, που να χωρίζουμε τώρα. Άστο. Αν ξαναβρεθούμε, κάποτε, το συζητάμε τότε.»
Απιστία: Τους αρέσει να φλερτάρουν και δηλώνουν εξαρχής πως δεν αντέχουν την καταπίεση. Αν δεν τους πιέζετε και δεν τους κάνετε πολλές ερωτήσεις δεν θα σας απατήσουν.
Τα εκνευριστικά σας χαρακτηριστικά –με την καλή έννοια: Είστε άτομα με ανεπτυγμένη αίσθηση της περιπέτειας. Είστε οι κλασσικοί αισιόδοξοι μαλ… Έχετε μία ανεμελιά που οφείλεται στο γεγονός ότι είστε καθυστερημένοι και χαζοχαρούμενοι. Είστε ολότελα άχρηστοι και ατάλαντοι. Οι περισσότεροι Τοξότες είναι ρεμάλια του κερατά. Τυχοδιώκτες και προικοθήρες. Από νεαρή ηλικία ζούνε σε βάρος των άλλων (γονιών, φίλων, αγαπητικών). Είστε εκνευριστικά χαρούμενοι και όλοι θέλουν να σας σπάσουν στο ξύλο. Δεν θυμάστε πόση σεξουαλική ζωή έχετε από το πολύ αλκοόλ. Θέλετε να ζείτε στα πλούτη, αρκεί να τα πληρώνουν όλα οι άλλοι και το απαιτείτε με θρασύτητα και αγένεια που είναι τα χαρακτηριστικά σας.
Και όταν καεί μια λάμπα; Αφού διαβάσει τα πάντα για τις λάμπες φθορισμού, τα ευγενή αέρια, τα φωτόνια, τα Θεοφάνια και τον Φλας Γκόρντον, θα προεκτείνει το καλώδιο της λάμπας του διπλανού δωματίου.

Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Αιγόκερως πολιτικός
Ειναί πολιτικοι κυρίως συντηρητικοί και αυστηροί. Οτάν κατάπιάνονται με κάτι το κάνουν με μεγάλη σοβαρότητά. Δεν ανέχονται τις ατασθαλίες και τις παρεκλίσεις

Βίτσια
Είστε άτομα με ανεπτυγμένη αίσθηση της περιπέτειας. Σας αρέσει να σκαλίζετε τη μύτη σας. Είστε αναιδείς, φαντασμένοι και καθίκια. Προσπαθείτε να δώσετε την εντύπωση ότι είστε καλλιεργημένοι ενώ είστε μπουρτζόβλαχοι.
Διάσημοι Αιγόκεροι Ευάγγελος Βενιζέλος, Κώστας Σκανδαλιδης, Στέφανος Μάνος
Ευθύμης Ρεντζιάς (Ν.Δ.)
Τάκης Παζαϊτης (Ν.Δ.)
Γιώργος Οικονόμου (ΠΑΣΟΚ)

Φλερτ: Ο χρόνος είναι χρήμα. Να τι θα μπορούσε να πει, ένας αυθεντικός αιγόκερως: «Για να μην καθυστερούμε, έχω κλείσει ένα τραπέζι σε ένα εστιατόριο να φάμε. Μετά θα πιούμε ένα ποτό, μετά άλλο ένα στο σπίτι μου και μετά μας περιμένει η μάνα μου για να σε γνωρίσει.»
Χωρισμός: «Έχω ήδη επικοινωνήσει με τον δικηγόρο μου και η αίτηση διαζυγίου είναι έτοιμη πάνω στο τραπέζι για να την υπογράψεις. Τι; Δεν είμαστε παντρεμένοι;»
Απιστία: Είναι από τους καλύτερους οικογενειάρχες και απόλυτα πιστοί. Αν υπενθυμίζετε τακτικά στους άνδρες Αιγόκερους πόσο όμορφοι και έξυπνοι είναι… μη φοβάστε τίποτα. Οι γυναίκες έτσι κι αλλιώς βάζουν πάνω από όλα τη δουλειά τους, οπότε και πάλι δεν πρόκειται να σας απατήσουν.
Τα εκνευριστικά σας χαρακτηριστικά –με την καλή έννοια: Είστε μεγαλομανείς και «παρτάκηδες» και πουλάτε και την ίδια την μάνα σας για να πετύχετε τους στόχους σας. Σας αρέσει να σκαλίζετε τη μύτη σας. Είστε αναιδείς, φαντασμένοι και καθίκια. Προσπαθείτε να δώσετε την εντύπωση ότι είστε καλλιεργημένοι ενώ είστε μπουρτζόβλαχοι. Στόχος σας μια καλή κοινωνική θέση με οποιοδήποτε τίμημα. Σύνθημά σας: Ο θάνατός σου, η ζωή μου.
Και όταν καεί μια λάμπα; Πρώτα θα περιμένει το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης. Ύστερα θα υποβάλει γραπτή αίτηση, δήλωση με χαρτόσημο, αριθμό πρωτοκόλλου κ.λπ. Θα περιμένει δυο τρεις μέρες για να την εγκρίνει και τελικά θα αναθέσει την εργασία σε ειδικό τεχνικό.

Υδροχόος 20/1 – 19/2

Υδροχόος πολιτικός
Εδω ανήκουν οι πολιτικοί που θεωρούν τους εαυτούς τους ως «προοδευτικοι» και άκρως δημοκράτες και μάλιστα αρκετοί από αυτούς σε βαθμό αναρχίας. Πολλοί απο αυτούς ειναί άκρως ατομιστές, οτι τους βάζει όρια στα συμφεροντά τους και στις διάφορες προσωπικές τους επιθυμίες προσπαθούν να το γκρεμίσουν και να τα ισοπεδώσουν. Υπαρχει μια πολυ μεγάλη μερίδα σύγχρονων πολιτικών που είναι γεννημένοι σε αυτό το ζωδίο όπως και διπλωματών

Βίτσια
Οι Υδροχόοι είναι φοβερά δημιουργικοί και εφευρετικοί. Σπάνε τα αρχίδια όλων, με τις περίεργες ιδέες τους. Είναι μανιακοί και ξεροκέφαλοι. Έχουν ροπή στην κοπρολαγνεία το ξύλο και είναι συνήθως αμφισεξουαλικοί. Τους αρέσει το Frisbee και οι περισσότεροι Υδροχόοι είναι στα ψυχιατρεία.
Διάσημοι Υδροχόοι: Ιωάννης Καποδίστριας, Γεώργιος Παπανδρέου (ο Γέρος), Ανδρέας Παπανδρέου
Γιώργος Γαντζούλας (Δημοκρατική Συμμαχία)
Ηλίας Βλαχογιάννης (Ν.Δ.)
Γιώργος Χονδρός (ΣΥΡΙΖΑ)
Αχιλλέας Μισυρλής (Ν.Δ)

Φλερτ: Να ένας γνήσιος καλλιτέχνης! Θα σου μιλήσει για μουσική, θα σου μιλήσει για τα αστέρια, για τα χρώματα του ουρανού, για τον εξπρεσιονισμό και αφού σε πρήξει για κάνα 2ωρο, θα την πέσει στη φίλη σου.
Χωρισμός: Μήνυμα στον τηλεφωνητή: « Αγάπη μου, πάω για σαφάρι στην Αφρική. Θα γυρίσω σε κάνα 6μηνο, οπότε μάλλον χωρίζουμε.»
Απιστία: Έχουν πολλά ενδιαφέροντα και χρειάζονται συντρόφους που μπορούν να τα μοιραστούν μαζί τους. Οι άνδρες θεωρούν το σεξ σημαντικό, αλλά όχι περισσότερο από το φαγητό ή την εφημερίδα τους. Οι γυναίκες Υδροχόοι έχουν ανάγκη να νιώθουν ελεύθερες και την ίδια ελευθερία αποζητούν και στο σεξ, οπότε… προσέχετε!
Τα εκνευριστικά σας χαρακτηριστικά –με την καλή έννοια: Οι Υδροχόοι είστε φοβερά δημιουργικοί και εφευρετικοί. Σπάτε τα α***α όλων, με τις περίεργες ιδέες σας. Είστε μανιακοί και ξεροκέφαλοι. Έχετε ροπή στην κοπρολαγνεία το ξύλο και συνήθως είστε αμφισεξουαλικοί. Σας αρέσει το Frisbee και οι περισσότεροι Υδροχόοι είναι στα ψυχιατρείο. Εκμεταλλεύεστε τους πάντες και έχετε πολλούς φίλους γιατί δεν μπορείτε να μείνετε μόνοι. Γενικά είστε για δέσιμο.
Και όταν καεί μια λάμπα; Θα ζητήσει την συγκατάθεση της λάμπας για την αλλαγή. Μετά την άρνησή της, θα συντάξει «το μανιφέστο του ηλεκτρολόγου» και θα την καταργήσει.

Ιχθείς 20/2 – 20/3

Ιχθείς πολιτικός
Σε αυτό το ζώδιο οι πολιτικοί δεν διακρίνονται για το θάρρος τους οσο στο οτι συμβιβάζονται στις καταστάσεις και στο ότι διαχειρίζονται τομείς που έχουν σχέση με εσωτερική πολιτικη. Οι περισσοότεροι πολιτικοί σε αυτό το ζώδιο τους βρίσκεις να αναλαμβάνουν κοινωνικά ευαισθητους τομεις ενός κράτους οπως αυτόν της παιδείας.

Βίτσια
Είστε ένα πολύ ευαίσθητο ζώδιο. Αυτό σημαίνει ότι είστε αδερφές! Γκρινιάζετε συνεχώς και τα περιμένετε όλα από τους άλλους, χωρίς να προσφέρετε τίποτα. Είστε νευρωτικοί, εγωιστές και παλιοχαρακτήρες. Οι γυναίκες Ιχθείς είναι Κατίνες και οι άντρες κατουριούνται στον ύπνο τους και μετά τα 35.
Διάσημοι Ιχθύες Αννα Διαμαντόπουλου Λιάνα Κανέλη Θέκλα Παρασκευούδη
Αργύρης Ντινόπυλος (Ν.Δ.)
Νίκος Σακκάς (Ν.Δ.)
Βίκυ Μπούγλα (ΔΗΜ.ΑΡ)
Θανάσης Ζαχαρόπουλος (ΔΗΜ.ΑΡ)

Φλερτ: Ένας ιχθύς, δεν θα φλερτάρει έτσι απλά. Πρώτα θα σου στείλει λουλούδια, μετά θα σου αφιερώσει τραγούδι και αφού θα είναι έτοιμος να σου απαγγείλει το ποίημα που μόλις έγραψε, εσύ ήδη θα τρέχεις να κρυφτείς από την ντροπή σου.
Χωρισμός: «Αντίο απόλυτη αγάπη. Αντίο μεγάλε έρωτα. Δεν έχω δάκρυα να κλάψω, δεν έχω λόγια να πω. Πάω για κάνα ποτό.»
Απιστία: Χρειάζονται λεπτό χειρισμό και πολλή τρυφερότητα. Για να σας μείνουν πιστοί, μην καταπιέζετε τους άνδρες και δείξτε προστασία στις γυναίκες.
Τα εκνευριστικά σας χαρακτηριστικά –με την καλή έννοια: Είστε φτερό στον άνεμο. Αυτό σημαίνει ότι είστε ανίκανοι. Γκρινιάζετε συνεχώς και τα περιμένετε όλα από τους άλλους, χωρίς να προσφέρετε τίποτα. Είστε νευρωτικοί, εγωιστές και παλιοχαρακτήρες. Οι γυναίκες Ιχθείς είναι κατίνες, συμφεροντολόγες και ύπουλες. Γεννημένοι παράσιτα που αρέσκονται να ζούνε από το αίμα του άλλου. Ζείτε στην κοσμάρα σας και καταντάτε πρεζόνια και αλκοολικοί γιατί φοβάστε τα δύσκολα. Δεν χαλάτε χατίρια πείθοντας όλους ότι είστε καλά παιδιά, ενώ στην ουσία αποβλέπετε να σας έχουν ανάγκη και να τους τα πάρετε όλα αργότερα. Γεννημένοι φοβητσιάρηδες.
Και όταν καεί μια λάμπα; Ποια λάμπα; Δεν βλέπω τίποτα!

πηγη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s