Απίθανο τι συμβαίνει σε 1 μόνο λεπτό στο internet!

Ένα λεπτό μπορεί να για κάποιους να είναι ασήμαντο, όμως για άλλους να είναι σπουδαίο. Σε 60 δευτερόλεπτα μπορεί να συμβούν πάρα πολλά. Αναρωτηθήκατε ποτέ, πόσα πράγματα συμβαίνουν στο internet σε μόλις ένα λεπτό. Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέταξαν οι Lori Lewis και Officially Chadd για την Visual Capitalist, σε ένα μόνο λεπτό καταγράφεται η ακόλουθη δραστηριότητα, στο διαδίκτυο για το 2019:

  • 1 εκατομμύριο login στο Facebook
  • 4,5 εκατομμύρια βίντεο στο YouTube
  • 1,4 εκατομμύρια κινήσεις στο Tinder
  • συνολικά 41,6 εκατομμύρια μηνύματα που αποστέλλονται στο WhatsApp και το Facebook Messenger
  • 3,8 αναζητήσεις στο Google,
  • 347,222 κυλήσεις στο Instagram
  • 694.444 ώρες θέασης καταγράφονται στο Netflix

Σε συγκριτική βάση, η Visual Capitalist αφού συνέταξε τα στοιχεία παρατήρησε ότι δεν υπήρξαν ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις από το 2018 στο 2019. Βέβαια, το διαδίκτυο είναι ένας «οργανισμός» απίστευτα δυναμικός, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν πάντα νέα και ενδιαφέροντα πράγματα που προκύπτουν εκεί.

Οι συνδέσεις στο Facebook και οι αναζητήσεις Google παρέμειναν σχετικά στάσιμες από το ένα έτος στο άλλο, με την Google να προσθέτει επιπλέον 100.000 αναζητήσεις σε ένα λεπτό το 2019 και το Facebook να προσθέτει κάτω από 30.000 συνδέσεις. Άλλες πλατφόρμες είχαν ένα πιο ισχυρό 2019 λεπτό σε σύγκριση με το 2018. Η Netflix, για παράδειγμα, σχεδόν τριπλασίασε τον όγκο των ανθρώπων που παρακολουθούν το περιεχόμενό της και το Instagram σχεδόν διπλασίασε τον αριθμό των ατόμων που παρακολουθούν τη ροή στην πλατφόρμα του.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s