Αποδείξεις για τον Κατακλυσμό του Δευκαλίωνα, το 1925…

Το 1925, στη Γεωγραφική Εταιρεία του Λονδίνου διεξήχθη επιστημονική συζήτηση για τον Κατακλυσμό, όπου εξετάστηκαν ενδελεχώς αποδείξεις του κοσμοϊστορικού αυτού γεγονότος, του οποίου σχετικοί θρύλοι σώζονται σε πάμπολλους πολιτισμούς της Γης.

Μάλιστα, στην Ελλάδα βρέθηκε μια τέτοια πολύτιμη απόδειξη και αυτή δεν ήταν άλλη από την κεφαλή ίππου, που βρέθηκε στις ανασκαφές στο Πικέρμι.

Πάνω στο κεφάλι, αλλά και στο σώμα του προϊστορικού “Ιππαρίου του Πικερμίου” εντοπίστηκαν διαλυμένα οστά αντιλόπης και πτηνών.

Φωτογραφίες από τα ευρήματα των ανασκαφών στο Πικέρμι. Οδοντοστοιχία "Μακροθηρίου της Αττικής" (αριστερά) και κεφαλές Μεσοπιθήκων (δεξιά)
Φωτογραφίες από τα ευρήματα των ανασκαφών στο Πικέρμι. Οδοντοστοιχία “Μακροθηρίου της Αττικής” (αριστερά) και κεφαλές Μεσοπιθήκων (δεξιά)

Τα “Εικονογραφημένα Νέα” του Λονδίνου δημοσίευσαν εικόνα της κεφαλής αυτής, η οποία, σύμφωνα με τη γνώμη των έγκριτων γεωλόγων, αποτελούσε αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι πράγματι, κάποιος τρομερός κατακλυσμός έθαψε στο μέρος αυτό ίππους, αντιλόπες και πτηνά με τέτοια καταπληκτική ταχύτητα, ώστε τα ζώα του δάσους δεν πρόλαβαν να μετακινηθούν εγκαίρως.

Ο Κατακλυσμός του Δευκαλίωνα δεν είναι μύθος, αλλά μια απτή πραγματικότητα, όπως τουλάχιστον αποτυπώθηκε πάνω στο προϊστορικό “Ιππάριο του Πικερμίου”.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”, στις 19/02/1925…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΘΝΟΣ", στις 19/02/1925
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”, στις 19/02/1925
πηγη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s