Η δεύτερη μεγαλύτερη πτώση θερμοκρασίας στη Γη μέσα σε διάστημα δύο μηνών.

Ενώ όλη η προσοχή εστιάζεται στο παγκόσμιο τσίρκο του κοροϊδοιού, συμβαίνουν πράγματα και θαύματα που δεν μιλάει κανένα στρατόπεδο πληροφορίας.

 
Όπως το γεγονός ότι η θερμοκρασία στη Γη έχει βιώσει τη δεύτερη ταχύτερη πτώση της θερμοκρασίας σε διάστημα δύο μηνών και συμβαίνει αυτή την στιγμή.
 
Όλο και περισσότεροι άνθρωποι μιλούν ανοιχτά για τα ψεκάσματα ή chemtrails και ότι χρησιμοποιούνται για να εμποδίσουν το φως του ήλιου, έτσι ώστε η γη να μπει σε μια χαμηλότερη θερμοκρασία γρήγορα.
 
Ωστόσο, όπως αποδεικνύεται, το ψέκασμα με τα chemtrails κάνουν στην πραγματικότητα το αντίθετο, προκαλούν την υπερθέρμανση του πλανήτη.
 
Επειδή κανείς τους δεν θα πει την αλήθεια με πολλά από τα εναλλακτικά κανάλια να τους ανήκουν και αυτά προσπαθούν να προκαλέσουν την υπερθέρμανση του πλανήτη και να τα ρίξουν όλα στις δραστηριότητες του ανθρώπου. Ανακαλύψαμε και είναι πολύ χειρότερο από ό, τι πιστεύαμε, επειδή πολλά απο τα αεροπλάνα αποτελούν μέρος της συνωμοσίας. Η χημική ουσία είναι διυδρομονοξείδιο (DHMO) και σκοπός της είναι να προκαλέσει κρυφά την «υπερθέρμανση του πλανήτη», έτσι ώστε η ευθύνη να δωθεί  στις βιομηχανίες και γενικά τον άνθρωπο.
 
Τους τελευταίους δύο μήνες, είδαμε τη δεύτερη μεγαλύτερη πτώση θερμοκρασιών στη Γη μέσα σε διάστημα δύο μηνών.
 
Δείτε την γραφική
 


Οι θερμοκρασίες της χαμηλότερης ατμόσφαιρας μειώθηκαν τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο κατά 0,38 βαθμούς Κελσίου, από 0,76 βαθμούς σε 0,38.
Η μεγαλύτερη πτώση της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια μιας περιόδου δύο μηνών σημειώθηκε ποτέ το 1987, πριν από την φάρσα της υπερθέρμανσης του πλανήτη, η οποία ήταν τότε 0,69 βαθμούς. Όπως μπορείτε να δείτε, η θερμοκρασία είναι ακριβώς η ίδια με το 1987, προτού μειωθεί απότομα.
Η πτωτική τάση των θερμοκρασιών είναι πιθανό να συνεχιστεί τους επόμενους μήνες. Εκτός εάν, επειδή αυτές οι πληροφορίες έχουν μεγάλη δημοσιότητα, το πρόγραμμα θα επανεκκινηθεί και αυτό φαίνεται να συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες. Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να το κάνουν πολύ εντατικά, επειδή δεν υπάρχει σχεδόν καμία εναέρια κυκλοφορία και ότι θα ήταν πολύ περίεργο.
Εκτός από την πτώση της θερμοκρασίας λόγω της απουσίας των ψεκασμάτων σε μεγάλη κλίμακα, ένας άλλος πολύ σημαντικός παράγοντας έπαιξε ρόλο, κάτι για το οποίο γράφουμε εδώ και χρόνια, η οποία είναι μια πολύ μειωμένη δραστηριότητα του ήλιου και των ηλιακών κύκλων που αποδεικνύονται χαμηλότερα κάθε φορά.

Μπορείτε να δείτε την πορεία των ηλιακών κύκλων που διαρκούν κατά μέσο όρο έντεκα χρόνια από το έτος 1700 και μετά

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s