Όλοι οι άνθρωποι κοιτάζουν τη δουλειά τους….

…Όπου 99,99% αυτή η δουλειά δεν έχει να κάνει με το να αναπτύξουν τα μέσα τους, είναι σχεδόν πάντα δουλειά που έχει να κάνει με το έξω από εμάς.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων είναι δυστυχισμένο, φοβισμένο αγχωμένο θυμωμένο…. Αλλά πρέπει να κοιτάξει τη δουλειά του.

Όπου κι αν ψάξεις δεν θα βρεις κανέναν κανόνα η νόμο που σου έχει επιβάλει ότι η δουλειά σου η πραγματική είναι να κοιτάς το έξω και όχι το μέσα σου..

Αν το δεις σαν απόδοση και σκεφτείς ότι το μόνο που θα πάρεις μαζί σου όταν πεθάνεις είναι οι στιγμές σου οι εμπειρίες σου και η ανάπτυξή σου…τότε πιο ξεκάθαρα κατανοεις ότι κάτι λάθος συμβαίνει εδώ κοιτώντας την δουλειά μας προς τα έξω.

Ακόμα και οι ίδιες οι λέξεις το λένε, όταν πας ένα ταξίδι μπορείς να πεις ότι πας ένα ταξίδι αναψυχής…… Εκεί όπου δεν θα κοιτάς τη δουλειά σου του έξω…. Ώστε να γίνει μία κάποια δουλειά στο μέσα σου και η ψυχή σου να πάει σε ανάταση.

Πιο ξεκάθαρα τώρα λοιπόν βλέπουμε ότι αυτό που εμείς θεωρούμε ευθύνη μας χρέος μας και δουλειά μας είναι αυτό που κάνει στην πραγματικότητα και τον εαυτό μας να μην είναι αυτός που πρέπει να είναι,….. Η δουλειά μας έχει δημιουργηθεί σε αυτό τον κόσμο από κοινωνικούς παράγοντες και από εξωτερικούς κανόνες και όχι εσωτερικούς.

Τα συμφέροντα κάποιων θέλουν οι άνθρωποι να κοιτάζουν τη δουλειά τους στα έξω τους γιατί με αυτό τον τρόπο οι άνθρωποι παράγουν ενέργεια στην οποία αυτοί που διοικούν αυτό τον κόσμο μπορούν να την εκμεταλλευτούν.

Και όταν η μπαταρία χάνει την ενέργεια της αρχίζει και γερνα…. Φθείρεται συνεχώς, αλλάζει την τάση της….. Γίνεσαι άλλος άνθρωπος κοιτάζοντας μόνο τη δουλειά σου..

Θα μπορούσες να κάνεις και τα δύο….. Και το έξω και το μέσα και μάλιστα θα μπορούσες να το κάνεις με μαεστρία στον ίδιο χρόνο….. Βέβαια όλο αυτό δεν θα συνέφερε κανέναν από αυτούς που θέλουν να απομυζήσουν την ενέργειά σου..

Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να δεχθείς την απλότητα στην αλήθεια στη ζωή σου αλλά στα γράφω όλα αυτά για να καταλάβεις ότι εσύ δεν είσαι εσύ….. Δεν είσαι η δουλειά σου, δεν είσαι Η ταμπέλα σου, δεν είσαι το καθώς πρέπει της κοινωνίας που σε θέλει μπαταρία..

Είσαι ένας που έχει μπει σε λήθη….. Ηλίθιος γιατί μόνο τότε μπορείς να είσαι χρήσιμος σε αυτούς που σου εκμεταλλεύονται την ενέργεια σου..

Αν διαχειριζόσουν το μέσα σου η απόδοσή σου προς τα έξω θα τανε εκαντονταπλασια… Δεν θα άλλαζες, δεν θα θύμωνες, δεν θα φοβόσουν, δεν θα είχες την ίδια φθορά…… Θα γερνούσες πολύ πιο αργά….

Αν όμως εκεί έξω υπάρχουν πολλοί “μεγάλοι” της κοινωνίας που η δουλειά τους και το κέρδος τους στηρίζεται στη δική σου απώλεια ενέργειας τότε ποτέ δεν θα σε αφήσουν να κατανοήσεις τα απλά….

Οι συνταξιούχοι σήμερα κοίταζαν τη δουλειά τους για να φτάσουν να αντιμετωπίζουν τον κοβιντ 19….

Ότι κι αν λέω ότι κι αν σου γράφω ποτέ δεν θα φτάσω στη δύναμη της βιωματικής εμπειρίας ώστε να με πιστέψεις…… Άρα πάλι ο δρόμος έχει να κάνει με την απόφασή σου..

Και εγώ θα συνεχίζω να σου φωνάζω δεν είσαι αυτό που σε εκπαίδευσαν να είσαι, είσαι αυτό που είναι χρήσιμο για ένα σύστημα που ζει μέσα από τη δική σου ενέργεια…

Και για να το πετύχουν αυτό δημιούργησαν εκατοντάδες υποκατηγορίες και καταστάσεις πού μπορείς να υιοθετήσεις και να μιμηθείς ώστε μόνιμα να τους προσφέρεις την ενέργειά σου….

Ακόμα και το χτισμένο εγώ σου μέσα σε αυτή την κοινωνία είναι ένας καλός αγωγός στο να παραδίδεις την ενέργειά σου χωρίς καν να έχεις γνώση για αυτό..

Η μόνη συμβουλή μου αυτή τη στιγμή για να μπορέσεις να σταματήσεις την ενεργειακή αιμορραγία σου είναι…… Να εγκαταλείψεις όλα όσα νομίζεις ότι είσαι!

Stranger

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s