Ποια είναι η πραγματική επιδημική καμπύλη;

Με προβληματίζει πολύ το γιατί οι “επιστήμονες” του ΕΟΔΥ που δεν έχουν να κρύψουν τίποτα, κάνουν ύπουλες τρίπλες με τρόπο τόσο εντυπωσιακό που θα ζήλευε ο κάθε ανερχόμενος απατεώνας. Και θα παραθέσω παρακάτω ερωτήσεις, καθώς και θα αναφέρω κάποια στοιχεία που εύκολα κάποιος μπορεί να διασταυρώσει. Θέλω να σας προβληματίσω αλλά και να προκαλέσω τους επιστήμονες αυτούς να με διαψεύσουν.

Ακολουθούν γεγονότα από την πρόσφατη ανακοίνωση του lockdown από Κυριάκο και Σώτο

(για να μιλήσουμε και εμείς φιλικά, και να ανακοινώσουμε καραντίνες όλο χαρά, σα σουρωμένοι…)

Τρίπλα κ. Τσιόδρα: Αφού μας έδειξε τα ατελείωτα γραφήματα για την εξέλιξη της επιδημίας στη χώρα, και τα περισσότερα τα έδειξε για όλη τη διάρκεια της χρονιάς, μας δείχνει (σα σωστός αίλουρος) τα τεστ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ γιατί έμειναν περίπου στατικά. Θα σας δείξω το γράφημα από τις εκθέσεις του ΕΟΔΥ που όλα τα μεγάλα μέσα παραπληροφόρησης κρύβουν περίτεχνα από τις καθημερινές τους ανακοινώσεις για τα κρούσματα. Τα τεστ για κορωνοιο έχουν 20απλασιαστεί από τους πρώτους μήνες της επιδημίας έως σήμερα.

Και σημειώνω: όσο ψάχνει κάποιος τόσο βρίσκει. Δηλαδή τα 100 κρούσματα την άνοιξη (στα 1000 τεστ – 10% επί του πληθυσμού) είναι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από τα 400 κρούσματα (στα 15.000 τεστ – 2.5% επί του πληθυσμού) το φθινόπωρο. Αλλά βλέπετε, στα μεγάλα media μετράει η διαφήμιση και όχι η πραγματική επιστήμη.

Του ξέφυγε του Σωτήρη και ανέφερε ότι υπολόγισαν το ότι το 9% έχει κορωνοϊό, αλλά γρήγορα το μάζεψε. Όπως θα δείτε παρακάτω, λαμβάνοντας υπ’ όψιν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο στοιχεία του ΕΟΔΥ, υπολογίζουμε τα εκτιμώμενα κρούσματα covid σε όλη την Ελλάδα σε επί τοις εκατό. Για λόγους ακριβείας, αφαιρούμε τα κρούσματα που προέκυψαν από γνωστές συρροές και αξιοποιούμε μόνο τα “ορφανά κρούσματα”. Έτσι, έχουμε καλύτερη εκτίμηση για τη “διασπορά στην κοινότητα”. Το περίφημο 9% φαίνεται παρακάτω, και μπορεί επίσης οποιοσδήποτε να το υπολογίσει με απλή μαθηματική πράξη (κρούσματα σήμερα / τεστ σήμερα) και να επαληθεύσει τους ισχυρισμούς μου. Και αφού το ίδιο νούμερο έβγαλε ο Τσιόδρας, ανακουφίζομαι στο ότι δε γέμισα το διαδίκτυο με μια έκθεση γεμάτη μπαρούφες. Με 9% τώρα, και 6-7% επί του πληθυσμού την άνοιξη να έχουν μολυνθεί από covid, και με θανάτους σε τόσο χαμηλά επίπεδα, καταφέραμε και έχουμε ΑΝΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι.

Επίσης αναρτώ και τα κρούσματα που ανακοινώνει ο ΕΟΔΥ. Φαίνεται πολύ εύκολα το πού θα έπρεπε να ήμαστε (αν είχαμε εκθετική αύξηση) την ημέρα που ανακοίνωσαν την καραντίνα και πού ήμασταν πραγματικά. Και για να σχολιάσω το γιατί να κάνει κάποιος καραντίνα είναι μεγάλο φάουλ

Οι πατάτες του Κυριάκου: Λέει στην αρχή της ομιλίας ότι “δεν έχουμε ιδέα ούτε εμείς ούτε οι επιστήμονες του ΕΟΔΥ, και εντυπωσιαζόμαστε από την τόσο δραματική αύξηση των κρουσμάτων”. Απαντά προς το τέλος σε ερώτηση και λέει “γνωρίζουμε γιατί υπήρξε αυτή η αύξηση, αλλά δεν είναι καιρός να επιρρίψουμε ευθύνες”.

Αυτά δεν είναι κρούσματα, είναι οι γάτες του Schrödinger, θα σχολιάσω…

Άρα κύριε πρωθυπουργέ, για να ξεφύγει η κατάσταση έτσι όπως μας λέτε, σημαίνει ότι τα μέτρα ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ. Για να μη σχολιάσω τις δικές σας ευθύνες, που έχουμε 315 ΜΕΘ από το Γενάρη και δε χτίσατε ούτε μια σε όλη τη διάρκεια του έτους. Και σχολιάσατε με περίτεχνο τροπο ότι “και να χτίζαμε 50 ΜΕΘ, θα γέμιζαν σε 4 ημέρες”. ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ, ΑΑΑΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΕΘ. Άρα προτιμήσατε από το να κάνετε μια μικρή συνεισφορά, να μην κάνετε ΤΙΠΟΤΑ.

Προσπαθεί εν μέσω εμφανούς χαμόγελου να μας εξηγήσει γιατί πήραν αυτή την απόφαση, ότι γέμισαν οι ΜΕΘ και ότι οι θάνατοι αυξήθηκαν και τα κρούσματα αυξήθηκαν (ταυτόχρονα μυστηριωδώς και μή). Αναρτώ και γράφημα που κατασκεύασα με τον καθημερινό αριθμό νοσηλευόμενων σε ΜΕΘ.

Έχουμε λοιπόν μια σειρά από ψέματα και ημι-αλήθειες από τη μεριά κυβέρνησης και ΕΟΔΥ. Κρούσματα που επειδή τους συμφέρει τα διαφημίζουν “ώς έχουν” χωρίς να μας δείχνουν τα πραγματικά κρούσματα ανά εκατομμύριο πολίτες. Γράφημα που πραγματικά απεικονίζει την εξέλιξη μιας νόσου. Και προκύπτει, όσο τρελό και αν ακούγεται ότι ήδη έχουμε κολλήσει σχεδον 2 εκατομμύρια άνθρωποι στην Ελλάδα και δεν το πήραμε χαμπάρι, καταφέραμε ανοσία της αγέλης χωρίς μεγάλες απώλειες σε ζωές. Αλλά δεν τολμάνε να δείξουν τα κρούσματα ανά εκατομμύριο, γιατί θα το έβγαζαν πολλοί αυτό το συμπέρασμα και δεν τους συμφέρει.

Έχουμε έναν Τσιόδρα που ενώ προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του και να μας πει πραγματική επιστήμη, τον έχουν βγάλει στην απ’ έξω σε τέτοιο βαθμό, που να μαθαίνει τα καθημερινά κρούσματα ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Είμαι σίγουρος πως ξέρει στατιστική ο Σωτήρης και θα συμφωνούσε μαζί μου σε πολλά αν τα διάβαζε. Ξέρει πως όταν παίρνεις κάποια μέτρα σήμερα, βλέπεις αποτελέσματα σε 15 μέρες. Ξέρει λοιπόν ότι να κάνεις καραντίνα μέσα σε μια εκθετική αύξηση, δεν αποδίδει πουθενά γιατί η ζημιά έχει ήδη γίνει. Μπορεί να κερδίσω βρισιές από κάποιους, αλλά δεν είναι αυτός που πρέπει να κατηγορείται.

Έχουμε θανάτους, που όπως γράφει η καθημερινή έκθεση ακόμα τώρα, είναι ΜΕ COVID, όχι ΑΠΟ COVID.

Έχουμε το ανεξήγητο γράφημα ανόδου των ασθενών στις ΜΕΘ, που είναι μάλλον καινούρια επιστήμη. Ίδια με την επιστήμη που κολλάει κάποιος όρθιος αλλά όχι καθιστός. Δηλαδή ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ φαίνεται ύποπτο το γράφημα αυτό;

Ύστερα από αυτή την ανάρτηση, θα αρχίσω φοβάμαι και για τη ζωή μου ας πούμε… γιατί η νομοθεσία πλέον επιβάλει φυλάκιση σε όποιον κάνει προπαγάνδα αντισυστημική. Με το άρθρο αυτό ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, δεν ωθώ ΚΑΝΕΝΑΝ στο να μην προστατευτεί ή να μη φορέσει μάσκα, ούτε να σπάσει την καραντίνα. Δε μπορώ να έχω τέτοια ευθύνη πάνω μου. Είναι στοιχεία όμως που πάλεψα καιρό να συλλέξω, να βγάλω σωστά συμπεράσματα και να τα αναρτήσω. Και κυρίως, να τα αναρτήσω για να με διορθώσουν αν θέλουν οι κύριοι των υπουργείων και των κυβερνήσεων. ΑΝ έλεγαν την αλήθεια για την κατάσταση που ζούμε, τουλάχιστον στο κομμάτι της επιστήμης που τη βιάζουν ασύστολα, δε θα έδειχνε κανένας αμφισβήτηση. Αλλά με το να ελίσσονται ύπουλα και να λένε ημι-αλήθειες δίνουν δικαίωμα και ηχεί σωστή, λάθος, αλλά και επικίνδυνη συνωμοσία. Ας μη βιάζατε την επιστήμη και το βίο των πολιτών ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, και θα μας είχατε με το μέρος σας…

πηγη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s