Προγραμματισμός του DNA μέσα από το από το 5G και το cloud (βίντεο)

Δεν είναι παράλογο να πούμε ότι μπορείτε να επαναπρογραμματίσετε το ανθρώπινο DNA μέσα από το δίκτυο 5G; Μόνο αν έχετε επηρεαστεί από το στίγμα της συνωμοσίας θα μπορούσατε να το σκεφτείτε. Απλά η σημερινή κατάσταση της επιστήμης έχει πλευρές που είναι άγνωστες για την μάζα των ανθρώπων και το μέλλον της. Πολύ άσχημη είναι η ιδέα ότι κάποιοι έχουν αυτή την τεχνολογία και δεν μιλάνε για τις αλλαγές επάνω στον γενετικό κώδικα μας.

Κλικ στην εικόνα για δωρεάν εγγραφή! Με το υπάρχον referral ID κερδίζετε bonus! Κερδίστε κρυπτονομίσματα και επενδύστε στο μέλλον σας!

Μια μέθοδος που βρίσκεται σε προηγμένη ανάπτυξη εδώ και χρόνια είναι η μέθοδος CRISPR. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει τη λειτουργία αναζήτησης και αντικατάστασης για τον εντοπισμό και την αντικατάσταση τεμαχίων του DNA και RNA. Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο για να ανακαλύψετε τι επιτρέπει το CRISPR.

Εάν έχετε δει αυτό το βίντεο και έχετε ανακαλύψει ότι κάθε κομμάτι DNA και RNA στο σώμα μας μπορεί να προσαρμοστεί, τότε το μόνο ερώτημα παραμένει αν αυτό μπορεί επίσης να γίνει μέσα από το cloud και συγκεκριμένα μέσω ενός δικτύου 5G. Η ενεργοποίηση του μηχανήματος επεξεργασίας γονιδίων CRISPR γίνεται από το 2019 με υπέρυθρη ακτινοβολία.

πηγη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s