Τα εμβόλια δεν είναι πλέον μονόδρομος – «Ναι» από τον ΕΜΑ για το φάρμακο μονοκλωνικών αντισωμάτων! ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ;

Με χαρακτηριστική καθυστέρηση ο ΕΜΑ ενέκρινε την χρήση των μονοκλωνικών αντισωματων, των φαρμάκων δηλαδή που μειώνουν την διάρκεια νοσηλείας των ασθενών κοβιντ αλλά και την θνητότητα κατά 80% περίπου.

Όσοι μιλούσαν για έκτακτη χρήση πριν 6 μήνες, χαρακτηρίζονταν «ψεκασμενοι» και «άσχετοι» με την επιστήμη.
Σήμερα φαντάζομαι ότι αυτοί οι αψέκαστοι, θα βγουν δημοσίως να ζητήσουν συγνώμη που έβριζαν χυδαία όσους ζητούσαν να έρθουν τα φάρμακα αυτά εκτάκτως στην χώρα.
Και βέβαια θα πρέπει όλοι αυτοι να εξηγήσουν στους συγγενείς των 12.000 νεκρών, γιατί επέλεξαν τότε να αφήσουν να πεθάνουν αβοήθητοι τόσοι ανθρωποι και όχι να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Γερμανίας, η οποία από τον Δεκέμβριο εισήγαγε 200.000 δόσεις μονοκλωνικών για τα νοσοκομεία της.
Υπενθυμίζω ότι οι ανάγκες της Ελλάδας δεν ξεπερνούσαν τις 15.000 δόσεις, σύμφωνα με τα όσα έλεγε ο Καθηγητής Φαρμακολογίας Dimitrios Kouvelas στις αρχές Δεκεμβρίου στην περιβόητη εκπομπή «Αντιθέσεις» του δημοσιογράφου Γ Σαχίνη στο Κρήτη TV. Από τότε μέχρι σήμερα έχασαν την ζωή τους – οι περισσότεροι αδικα όπως φαινεται- πάνω από 6.000 ανθρωποι.
Δυστυχώς για όλους αυτούς τους δήθεν «αψέκαστους», υπάρχουμε κάποιοι που δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου αλλά ελέφαντα.

 

πηγη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s