Ο John McAfee δολοφονήθηκε. Και γι ‘αυτό… ..ίσως έπεσε το κτήριο στο Μαϊάμι

Ο John McAfee αναφέρεται ότι αυτοκτόνησε σε ισπανική φυλακή.

Αυτή η αναφορά δεν είναι νέα, αλλά είναι παραπλανητική. Ο δισεκατομμυριούχος δεν είχε κανένα λόγο για να αυτοκτονησει. Είχε εξαπατηθεί από τις αμερικανικές και ισπανικές κυβερνήσεις. Αυτή η «αυτοκτονία» μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα: δολοφονήθηκε ή την έκανε λαθραία από τη φυλακή. Το καθεστώς στην Ουάσινγκτον έχει κάθε λόγο να τον καθαρίσει.

Σε μια συνέντευξη πριν από αρκετούς μήνες, ο John McAfee είπε ότι αρκετά χρόνια νωρίτερα είχε δηλώσει μπήκε μες το σπίτι του η αμερικανική υπηρεσία ασφαλείας. Ληστεύτηκε χωρίς εξήγηση. Ήθελε να μάθει ποιος τον κάρφωσε και με την στην πραγματικότητα θα μπορούσαν να τον κατηγορήσουν.

«Ο λόγος που η κυβέρνηση έπρεπε να πάρει πίσω ήταν επειδή έδωσα φορητούς υπολογιστές σε πολλούς γραμματείς της κυβέρνησης. Πολύ ωραία κομπιούτερ με προεγκατεστημένα κατασκοπικό λογισμικό. Μέσα σε μια εβδομάδα, ολόκληρο το κυβερνητικό σύστημα υπολογιστών ήταν υπό τον έλεγχό μου. Κοίταξα, έλεγξα, άκουσα. Έψαχνα να βρω, αλλά δεν κατάφερα ποτέ να το βρω κάτι σοβαρό.

Αυτό που βρήκα όμως ήταν ότι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας είναι ο μεγαλύτερος διακινητής ναρκωτικών σε όλη την Κεντρική Αμερική.
Και ο Υπουργός Μετανάστευσης είναι ο μεγαλύτερος διακινητής ανθρώπινης σάρκας στη χώρα. ”

Η ερευνητρια που έκανε την συνεύτεξη, σοκαρίστηκε: “Δεν θέλουμε να σκοτωθούμε από αυτούς, οπότε μάλλον θα το κόψουμε το κομμάτι αυτό.” του είπε φοβισμένη

Ο McAfee έχει δηλώσει σε προηγούμενες συνεντεύξεις του ότι αν θα «αυτοκτονουσε», αυτό θα ήταν ψέμα, δεν θα το έκανε ποτέ, εξήγησε.

Επιπλέον, η κυβέρνηση θα πρέπει να γνωρίζει ότι θα χρησιμοποιούσε το “Dead man’s switch” «διακόπτη νεκρού», οπότε 31 Terabytes ασφαλούς ενοχοποιητικού υλικού κατά της αμερικανικής κυβέρνησης θα έπεφτε στο Διαδίκτυο μετά το θάνατό του, μεταξύ άλλων.

Αρα ο McAfee, θα μπορούσε να είναι τόσο ηλίθιος ή ξεπερνάει σε εξυπνάδα την κυβέρνηση;

Αν δεν το γνωρίζατε στο παρελθόν, τώρα γνωριζετε: «Ότι σας λένε ειναι ακριβώς το ανάποδο».

Έτσι μάλλον πέρασε λαθραία από τη φυλακή και δολοφόνησαν στο Μαϊαμι τους ανθρώπους για να σκεπάσουν ότι έπρεπε να σκεπαστεί.

πηγη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s