Η υποτέλεια θα ευδοκιμήσει στις μέρες μας και θα γίνει κανονικότατα, άσχετα με το ποιος δημιούργησε το χάος και την τάξη.

Μέσα από το χάος γεννάται η τάξη.

Ζούμε το χάος, θα έρθει η τάξη.

Ποια τάξη όμως; Η Νέα Τάξη.

Ποιός δημιουργεί το χάος αν δε δημιουργείται σκόπιμα ως μέσο χειραγώγησης και δημιουργίας συγκεκριμένης τάξης από κάποιους; Μπορεί η συνείδηση να δημιουργήσει από μόνη της χάος; Η συλλογική συνείδηση..

Αν ναι, ποιος θα δημιουργήσει την τάξη πάλι;

Απάντηση: Η συνείδηση. Η συλλογική συνείδηση..

Τα χαοτικά συστήματα (και κατ’ επέκταση φαινόμενα) προκύπτουν είτε φτιαχτά ως μέσον χειραγώγησης είτε ως αυθόρμητα αποτελέσματα συλλογικών συνειδήσεων.

Αν ισχύει το δεύτερο, τότε το χάος δημιουργήθηκε από εμάς τους ίδιους. Τους κατοίκους του πλανήτη αυτού. Και εμείς θα φέρουμε την τάξη. Εκτός…αν απλά την αποδεχθούμε. Αποδεχθούμε τη Νέα Τάξη που θα βρουν ευκαιρία να μας πλασάρουν. Ένα χαοτικό σύστημα έχει αντίκτυπο σε άλλα χαοτικά συστήματα, ως γνωστόν, άρα θα δούμε άμεσες εναλλαγές της πραγματικότητας, μέχρι να εξισορροπηθεί η σχέση χάους και τάξης..

Ξανά όμως: Ποιος θα ορίσει τη Νέα Τάξη εκ του χάους όταν οι συνειδήσεις μας πλάθονται πλέον από τα κανάλια, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις κυβερνήσεις, τους παγκόσμιους οργανισμούς και τις εταιρείες δισεκατομμυρίων που πληρώνουν για να πλάθονται οι συνειδήσεις;

Η υποτέλεια θα ευδοκιμήσει στις μέρες μας και θα γίνει κανονικότατα, άσχετα με το ποιος δημιούργησε το χάος και την τάξη.

Η δυστοπία που θα δημιουργηθεί από δω και στο εξής θα είναι διαμορφωμένη από τις συνειδήσεις μας. Είτε τις ταΐσαμε εμείς είτε μας τις τάϊσαν άλλοι..

Πρόσεχε τι ταΐζεις τη συνείδησή σου γιατί αυτή εμπλέκεται στη διαμόρφωση της πραγματικότητας, που πηγάζει απ το χάος και την επερχόμενη τάξη..

Οι λέξεις έχουν δύναμη, έννοια και ενέργεια κι όταν στις αλλοιώνουν γαργαλάνε τη εννοιολογική ενέργεια της συνείδησής σου..

Το ίδιο και οι πράξεις..

Κι όλα αυτά όταν συνδέονται και δημιουργούν πραγματικότητα, φτιάχνουν μια ανάποδη λούπα που γυρίζει στο αρχικό σημείο με σκοπό την για τη δημιουργία μιας καλύτερης λούπας, μιας λούπας προς την τελείωση και προς την τελειότητα..

Την τελειότητα που εξυπηρετεί την εξέλιξη!..

Αυτό λέγεται μεταφυσική και έχει διδαχθεί από τους προσωκρατικούς.. Ψάξε, διάβασε, δεν είναι κακό..

Καλά ξεμπερδέματα με ότι δημιουργήσαμε τώρα..

Εύχομαι αυτό το τέρας να μας λυπηθεί..

Αλλά αυτό θα γίνει μόνο αν καταλάβει ότι μπορούμε να το δαμάσουμε.. Αλλιώς δεν θα μας λυπηθεί και το «καλά ξεμπερδέματα» θα είναι μία άνευ όρων παράδοση στην επερχόμενη δυστοπία που θα οδηγήσει στην επόμενη εντροπία..

Νίκος Κ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s